Kolik křupinek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kolik křupinek?
Ahoj, naší malej zachutnali kukuřičné křupinky.Ale já nevim kolik jich smí za den sníst?Jsou bez soli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
MarkyM píše:
Ahoj, naší malej zachutnali kukuřičné křupinky.Ale já nevim kolik jich smí za den sníst?Jsou bez soli.
já myslím, že ať si jich sní kolik chce. Pokud jsou bez soli, tak je to jen nafouknutá kukuřičná krupice, takže v poho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak píšou holky, výživově to nic není, dala bych jí, kolik chce,. Ale po jídle nebo pár mezi jídlem jako mlsku. Těsně před jídlem by mohla díky nim ztratit pocit hladu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky prosím otázka kde seženu křupinky bez soli, tu maj jen se sníženým obsahem soly apak sladky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju ve zdravé výživě nebo lékárně. Ve větší či lepší zdravé výživě mají i na výběr - rýžové, pohankové… prckovi ale nechutnaly
kukuřice je kukuřice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo,maji,jsou to bio krupky kukuricne nebo pohankove a mala je zboznuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
Jáji já je sehnala ve zdravý výživě.
tu prdelákově je mají jen v lékárnach ale ne nesolený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LuckaK píše:
Jo,maji,jsou to bio krupky kukuricne nebo pohankove a mala je zboznuje.
malej taky, ale dávam ty sladký páč nikde sem nesehnala ty bez chuti a jelikož mi malej sní všechno ,sněd by i ty bez chuti a bylo by to lepčí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jajinka veverka píše:MarkyM píše:tu prdelákově je mají jen v lékárnach ale ne nesolený
Jáji já je sehnala ve zdravý výživě.
já je viděla i třeba v bille, ale nevím, jestli tam máte nějakej větší obchod… měli teda jen jeden druh - kukuřičný bio, ale měli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit