Libeček, petrželka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22614
24.5.11 22:11

Libeček, petrželka?

Ahoj, je tu někdo, kdo by mi poradil? Máme příkrmy, mrkev, brambory, brokolice, to je OK. Ale zkusila jsme malé udělat směs, něco jako polívku - mrkev, brambor, pastiňák, brokolice a dala jsem ji tam trochu libečku(poradlia mi to známá). Chutnalo jí to. Včera jsem dala místo libečku kousek petrželky. Dneska jí vyrazil na rukách ekzém. Může to být z toho? A odkdy se dává vůbec libeček a petrželka? Malé je 6m, příkrmy máme od 5,5m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1587
24.5.11 22:20

Tak mohlo by…těžko říct, může to být sluníčko atd. Ale co vím, tak kamarádky dávají bylinky až déle, tak od 8. měsíce. Také bacha na kupované sušené bylinky - bývá v nich lepek (asi z fabriky, upozorňují na to na pytlíku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.5.11 22:20

petrželka se myslím může, libeček nevím… vyrážku z toho určitě mít může, ale může to být i něčím jiným… a když to bylo takhle po sobě, nepoznáš, z čeho to bylo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
24.5.11 22:22

Může být, pokus jste nic nového dalšího nezaváděli, ale taky to může být reakce na jiné věci než jídlo :nevim:
Ale s bylinkami bych začala později, tak kolem 10. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.5.11 22:27
Eva B. píše:
Tak mohlo by…těžko říct, může to být sluníčko atd. Ale co vím, tak kamarádky dávají bylinky až déle, tak od 8. měsíce. Také bacha na kupované sušené bylinky - bývá v nich lepek (asi z fabriky, upozorňují na to na pytlíku).

Lepek už malá měla, kousek tvrdého chleba, mudr říkal, že to máme zkusit. Prý se teď doporučuje mezi 4. a 6. měsícem, aby s tím malé přišlo do styku. Nicméně bylinky byly čerstvé.
Ale to sluníčko by to být mohlo, malá měla včera krátký rukáv a kalhoty, na nohou ani jinde nic není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
24.5.11 23:14

a nevyběhlo to ze sluníčka? děti my nejvíc reagovaly na sluneční svit… vysaď ho zas na chvíli. a uvidíš.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.5.11 08:59

No ono to nejslíš bude tím sluníčkem :evil: . Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
27.4.15 11:23

Ahoj, obnovuji diskusi… :)
Od kolika měsíců je možné dát pro mimčo libeček??? Už krásně roste… Malej má 5 měsíců a kousek, tak jsem přemýšlela, že bych mu toho trošičku přidala do zeleniky, jen na ovonění… Co myslíte, dáváte někdo?
Díky z odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
27.4.15 12:34

Já jsem dávala tak od 6m ;) u obou dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
27.4.15 12:36

@atominnka jo?? Tak to je super!! Aspoň ty malýho mňamky budou po něčem chutnat :). Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí