Libeček, petrželka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Libeček, petrželka?
Ahoj, je tu někdo, kdo by mi poradil? Máme příkrmy, mrkev, brambory, brokolice, to je OK. Ale zkusila jsme malé udělat směs, něco jako polívku - mrkev, brambor, pastiňák, brokolice a dala jsem ji tam trochu libečku(poradlia mi to známá). Chutnalo jí to. Včera jsem dala místo libečku kousek petrželky. Dneska jí vyrazil na rukách ekzém. Může to být z toho? A odkdy se dává vůbec libeček a petrželka? Malé je 6m, příkrmy máme od 5,5m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak mohlo by…těžko říct, může to být sluníčko atd. Ale co vím, tak kamarádky dávají bylinky až déle, tak od 8. měsíce. Také bacha na kupované sušené bylinky - bývá v nich lepek (asi z fabriky, upozorňují na to na pytlíku).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
petrželka se myslím může, libeček nevím… vyrážku z toho určitě mít může, ale může to být i něčím jiným… a když to bylo takhle po sobě, nepoznáš, z čeho to bylo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Může být, pokus jste nic nového dalšího nezaváděli, ale taky to může být reakce na jiné věci než jídlo ![]()
Ale s bylinkami bych začala později, tak kolem 10. měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eva B. píše:
Tak mohlo by…těžko říct, může to být sluníčko atd. Ale co vím, tak kamarádky dávají bylinky až déle, tak od 8. měsíce. Také bacha na kupované sušené bylinky - bývá v nich lepek (asi z fabriky, upozorňují na to na pytlíku).
Lepek už malá měla, kousek tvrdého chleba, mudr říkal, že to máme zkusit. Prý se teď doporučuje mezi 4. a 6. měsícem, aby s tím malé přišlo do styku. Nicméně bylinky byly čerstvé.
Ale to sluníčko by to být mohlo, malá měla včera krátký rukáv a kalhoty, na nohou ani jinde nic není..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a nevyběhlo to ze sluníčka? děti my nejvíc reagovaly na sluneční svit… vysaď ho zas na chvíli. a uvidíš.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obnovuji diskusi… ![]()
Od kolika měsíců je možné dát pro mimčo libeček??? Už krásně roste… Malej má 5 měsíců a kousek, tak jsem přemýšlela, že bych mu toho trošičku přidala do zeleniky, jen na ovonění… Co myslíte, dáváte někdo?
Díky z odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atominnka jo?? Tak to je super!! Aspoň ty malýho mňamky budou po něčem chutnat
. Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit