Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nikdy by mě nenapadlo, že budu mít titul matka, natož matka čtyř děti.
i přes plánování, to někdy osud zařídí jinak…od jisté doby věřím tomu, že věci se dějí z nějakého důvodu. Proto jsou čtyři a mělo to tak být ![]()
(a samozřejmě i moje dvě kočky jsou moje „miminka“)
@axlpol píše:
Nikdy by mě nenapadlo, že budu mít titul matka, natož matka čtyř děti.(a samozřejmě i moje dvě kočky jsou moje „miminka“)
![]()
i přes plánování, to někdy osud zařídí jinak…od jisté doby věřím tomu, že věci se dějí z nějakého důvodu. Proto jsou čtyři a mělo to tak být
Já jsen si přála, tak tři děti ale jsem ráda za jednoho synka. Více dětí mi nebylo dopřáno.
@topazio Můžu se zeptat proč nebylo dopřáno? Jinak je mi to líto, že vám to nebylo dopřáno.
@Xeronias píše:
Dvě hlavičky jsem dokázala vytlačitaž se divím svému tělu že to zvládlo na to jak jsem drobná
Hlavičky to je to nejmenší. Raminka jsou horor
![]()
@topazio píše:
Já jsen si přála, tak tři děti ale jsem ráda za jednoho synka. Více dětí mi nebylo dopřáno.
Bohužel se rodíme do světa, který není spravedlivý…a je to škoda.
Já mám dvě a občas padám na hubu. Vždycky mi to přišlo jako norma, společenský standard. Teď nechápu, jak to všichni s těma dvěma dělají. Jsme fakt machři. O víc dětech už vůbec nemluvím, to je nad moji představivost. ![]()
@Semtex já když viděla prostřední- nedonošené co má přes 4kg a ta hlava
tak ještě že nešel spodem ![]()
@Markéta80 to úplně chapu, já měla 3800 druhého i třetího a když jsem koukala na hlavu a hlavně na ty ramena, tak vůbec nechapu, jak se to TAM mohlo poskladat
![]()
@Markéta80 @Semtex já dvě děti ze čtyř skoro čtyři a půl, šli normálně, teda ne sekcí
3 děti s jedním manželem.
Ale co mi začíná vadit, jsou narážky od rodiny, že pořád rodím. Což nechápu, protože 2 děti jsem měla ve 26 a 28 letech a už v té době mi to začali říkat a poslední neplánované ve 36 a všechny mám, na rozdíl od nich, s jedním chlapem. Peníze máme velmi slušné, vlastní dům. Nechápu.
K třem dětem ještě dvě kočky, takže občas mně přijde, že mám pět nezvedených dětí.
![]()
Ovšem můj sen je velký papouch. Ovšem toho si nechám na důchod. ![]()
@g.sandova píše:
@Markéta80 @Semtex já dvě děti ze čtyř skoro čtyři a půl, šli normálně, teda ne sekcí
No tyjo. To je obdivuhodné
jako co se dá dělat, že, ven musej, taky jsem je měla spodem a už dobrý. Ale poskubali mě, to ne ze ne ![]()
2 deti a jednoho kocoura
Dalsi deti nejsou v planu