@Xeronias píše:
Kdo odpoví tak odpoví, nikde žádné jiné ankety nemám. Souhrnné údaje nemám proč vkládat když to vidí všichni kdo vede.
Dělat mám toho spousty, dvě děti, zvířata 30kytek teď jsem chytla horečku skrze zánět prsou no, není mi hej no to ti povím. Každopádně jsem vložila anketu a šla dál ale to ti může být víš kde co kdo proč a jak dělá že
IQ tykve bude řekla bych vyšší nežli tvé po tomhle vyplodu…nudíš se spíše ty viď když máš potřebu tohle psát. Dobrou
Tak copak jsi se dozvěděla a co s tím výsledkem budeš dělat? Nenudím se nikdy a proto jsem neodpověděla dříve. Právě proto, že nemám moc času mě vždycky zajímá, když sem někdo hodí anketu a výsledek žádný. Tralala la lala poučení žádné.
2 děti - starší kluk a o skoro 3 roky mladší holka. Nejlepší parťáci ever Teď kolem mě všichni rodí a to miminko bych si teď užila tak moc, strašně to tenkrát uteklo mi přijde.
Tak copak jsi se dozvěděla a co s tím výsledkem budeš dělat? Nenudím se nikdy a proto jsem neodpověděla dříve. Právě proto, že nemám moc času mě vždycky zajímá, když sem někdo hodí anketu a výsledek žádný. Tralala la lala poučení žádné.