Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mam dvě děti po 3,5 letech. Jsem za ně ráda, máme je díky zázraku dnešního zdravotnictví. Ale nebudu lhát, je to záhul, a mít dvě malé děti po 40, kdy jsem byla příliš let zvyklá řešit jen sama sebe, to je nářez. A ve chvíli, kdy jsem si začala užívat nezávislost s jedním, přišel druhý a prvního 1,5 roku mladšího mám v mlze. Třetí bych už fyzicky rozhodně nezvládla.
@Stará známá píše:
Pet. Dve porozene a tri vyvdane
No a kdyby hlasovala i mama těch vyvdanych, tak už to neštymuje, protože by byly některé děti započteny dvakrát
kdyby děti pocházely od více matek, chybovost dále stoupá ![]()
Ale je to zajímavá anketa ![]()
@Semtex píše:
No a kdyby hlasovala i mama těch vyvdanych, tak už to neštymuje, protože by byly některé děti započteny dvakrát![]()
![]()
kdyby děti pocházely od více matek, chybovost dále stoupá
Ale je to zajímavá anketa
Otazka nezni kolik jste porodila deti ![]()
@Uslava píše:
Kdo všechno má odpovídat? Kde všude jsou tvé ankety a kdy a kde budou nějaké souhrnné údaje.
Nebo jen nemáš co dělat a IQ tykve!?
Kdo odpoví tak odpoví, nikde žádné jiné ankety nemám. Souhrnné údaje nemám proč vkládat když to vidí všichni kdo vede.
Dělat mám toho spousty, dvě děti, zvířata 30kytek teď jsem chytla horečku skrze zánět prsou no, není mi hej no to ti povím. Každopádně jsem vložila anketu a šla dál ale to ti může být víš kde co kdo proč a jak dělá že ![]()
IQ tykve bude řekla bych vyšší nežli tvé po tomhle vyplodu…nudíš se spíše ty viď když máš potřebu tohle psát. Dobrou ![]()
Většinou tři, občas si připadám, že čtyři (manžel) ![]()
Ani ne 5 minut po posledním porodu se manžel s doktorem domlouvali, kdy si přijdeme pro čtvrté, kluka. Manžel chtěl pro čtvrtou holku. Já už ale nerodím ani za nic ![]()
@Margery píše:
Dvě a stačí mi to až ažna další už nemám kapacitu
Mam to uplne stejne. 2 deti bohate az nad hlavu.
@Majinka7 na rejpaly mi občas zabírá se nevinným tónem zeptat: “Jak to myslíš?”
Rejpat, to jo, ale nějak sofistikovaně to rýpání do očí obhájit a neurazit, to už je jiná. ![]()
Jednoho skvělého devítiletého kluka a jeden
a další dva potraty…
Bohužel, nikdy jsem nechtěla jedináčka, osud to zařídil jinak
3 a nastesti jsem snad uz dost stara, abych podlehla chvilkove slabosti a poridila si ctvrte
. V planu byly 3.