Kolik máte dětí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14611
26.1.23 14:20
@Majinka7 píše:
3 děti s jedním manželem.
Ale co mi začíná vadit, jsou narážky od rodiny, že pořád rodím. Což nechápu, protože 2 děti jsem měla ve 26 a 28 letech a už v té době mi to začali říkat a poslední neplánované ve 36 a všechny mám, na rozdíl od nich, s jedním chlapem. Peníze máme velmi slušné, vlastní dům. Nechápu.

To neřeš, proste šprýmují :lol: jestli mají každé s jiným chlapem, mas víc než dost prostoru zašprýmovat si též ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
26.1.23 14:20

3. Třetí porod byl skvělej, rodila bych klidně dál, ale taky se o ně musí někdo starat a to mi momentálně v době školkových nemocí dává zabrat se třemi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
26.1.23 14:22

1 a 1 v břiše. V to druhé už jsem přestávala doufat, pro nás takový malý zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.1.23 14:24

@Semtex no nejdřív mi to taky přišlo legrační a zasmála jsem se tomu i udělala nějaký vtípek, ale ted po letech už to začíná být fakt protivné a právě to slýchám od těch, co mají také 3 děti, ale dva tatínky. Asi je nenapadá nic jiného, proto se tak opakují :nevim: Ale neměnila bych, vždy jsem si přála 3 děti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
26.1.23 14:24

Mám druhé po 12 letech takže plánuji i třetí aby měli k sobě blízko věkove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.1.23 14:28
@Semtex píše:
Hlavičky to je to nejmenší. Raminka jsou horor :lol: :mrgreen:

Netuším… u mě to bylo tak že jakmile vylezla hlava šlo to jako po másle, ale moje švagrová to měla s těmi rameny nejhorší no. Malej měl zlomenou klíční kost a ona byla dost rozpáraná…taakze tomu věřím. A poklona nám ženám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.1.23 14:39

Zatím 4, za necelé 2 měsíce tp :mrgreen: jedno přerostlé ala muž, 3 kočky, 3 kocoury :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
26.1.23 15:40

Tři ale chceme ještě dvě v budoucnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
26.1.23 15:45

3 ks :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
26.1.23 15:46
@quanavera píše:
Mám druhé po 12 letech takže plánuji i třetí aby měli k sobě blízko věkove.

U nás to bylo podobné, rozdíl byl 11 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
26.1.23 16:46

@Majinka7 Nojono, někteří vedou hloupé řeči a mysli si, jak nejsou zábavní a originální, a mají ještě navíc jakési silné vnitřní puzeni druhé tímto svým humorem pravidelne oblazovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
26.1.23 17:08
@Majinka7 píše:
Ale co mi začíná vadit, jsou narážky od rodiny, že pořád rodím. Což nechápu, protože 2 děti jsem měla ve 26 a 28 letech a už v té době mi to začali říkat a poslední neplánované ve 36 a všechny mám, na rozdíl od nich, s jedním chlapem. Peníze máme velmi slušné, vlastní dům. Nechápu.

Jsem ze tří plánovaných dětí a od ohlášení třetího těhotenství poslouchám od táty vtípky na počet dětí, že s více dětmi už se nebudeme tak rychle množit atd… Jako jednou se člověk pousměje, ale opakovaný vtip není vtipem. :zed: Bezdětná kamarádka měla nutkání poučovat o antikoncepci, když jsem se jí pochlubila s těhotenstvím. :roll: Jsem za třetí miminko ráda a cítím, že to takhle mělo být, takže blbé poznámky zamrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
26.1.23 17:14
@Majinka7 píše:

Já mám taky tři děti, plánované, taky s jedním chlapem, dokonce s ním pořád žiju (a nehodlám to měnit) a dokonce jsme i manželé (už dvacet let). Každému je houby do toho, jak žijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.1.23 17:26

@Petule030 no já měla strach oznámit, že čekáme třetí. Přitom já sama jsem ze třech dětí a bála se reakce rodičů. Nakonec u nich to bylo na pohodu.
@ida007 Asi bych se měla naučit říkat něco v tom smyslu jako jestli moje děti budou živit oni nebo my. Jsou lidi, u kterých vím, že to myslí ze srandy, i když blbé :roll: ale naši nejmenší zbožnují a pak tací, kteří to snad říkají ze zlomyslnosti a to jsou právě ti, co mají také 3 děti, takže nechápu, proč oni mi to říkat můžou a zmínit se já, tak je ohen na střeše. :zed: Naštěstí se už nestýkáme tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
26.1.23 17:33
@Xeronias píše:
Tak se pochlubte ženské.
Je to jen čistě pro mou zvědavost.
Krásný den :kytka:

Kdo všechno má odpovídat? Kde všude jsou tvé ankety a kdy a kde budou nějaké souhrnné údaje.
Nebo jen nemáš co dělat a IQ tykve!?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí