Kolik mléka v 8 měsích?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolik mléka v 8 mesích
Dobrý den, chci se zeptat, kolik UM mají vaše dětičky v osmi měsících? Už máme samozřejmě příkrmy ( i když teď s nimi začínáme skoro znova, kvůli zoubkům malá odmítala uplne vše ). Četla jsem, že v tomhle věku by mělo mít mimčo aspon 500 ml denně, ale když si malá vezme 180 ráno a večer, tak to mi to přijde malo, když už má dopolední, odpolední svačinku a obed…a kolik mléka dávate na noc? děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já teda kojím, syn má 11m, ale obávám se že ani v těch osmi si tolik nevypil. Dávám jogurty, žervé na chleba, teďka jsme začali i kravský mlíko do krupičky.. zkoušela jsem dávat pokračovací UM, ale nechce žádnou, tak ten vápník doplňuju jinak ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, to mi přesně řekla teď doktorka na 8 měsíční kontrole, že by měl malý mít aspoň 500ml mléka za den. Mě se budí kolem třetí v noci, to vypije 180, pak ráno kolem sedmý taky 180ml, někdy méně. Přes den má příkrm, ovoce atd., a večer před spaním taky těch 180, takže jsme na hranici, ale občas se stane, že se chce ještě po obědě „dopít“, takže třeba 100 ještě dá, ale to jak kdy…tak snad jsem aspoň trochu pomohla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evca151
Záleží na tom, kolik má i jiných tekutin (což nepíšeš), pokud ještě pije čaj/vpdu, tak 2× 180ml stačí. Moje malá byla mléková, takže v tomto věku ještě vypila cca 700ml mléka + už popíjela čaj. Na noc jsem dávala kaši+ 90ml mléka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já kdybych jí dala flašku desetkrát denně, tak mi jí vycucne
… ale když už má příkrmy, tak mi přijde škoda, jí třeba vzít jednu přesnídávku a nahradit to mlékem…no a čaji moc nedá
at je to čaj, voda, zkoušela jsem i nejakou štávu a všechno stejný, vycucá tak tech 150 ml denně a to né každý den…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evca151 Malej v 8mi měsících pil taky 180ml. ráno a večer + měl k svačině jogurt( ten se taky započítává) čaje vypil za den tak 120ml. Teď už jsem ráda, když mlíko vypije aspoň ráno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit