Kolik mléka ve 3 letech?

43
12.7.11 21:09

Kolik mléka ve 3 letech?

Ahoj, prosím o radu, kolik mléka denně dáváte 3letému dítku a v jaké formě (kakao, granko nebo jen teplé mléko). Dáváte také ještě před spaním? Nebo jen k snídani a třeba k odpolední svačince? Děkuji.I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1751
12.7.11 21:20

Dávám hrneček k snídani - ovesné nebo rýžové, jemně lízlé kakaem. Studené i teplé, jak si syn sám vybere. Jinak už mléko nedávám, teda pokud si ho sám nevyžádá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.7.11 21:22

Adam mléko miluje a pije ho asi tak furt :lol: Vyndá si ho sám z lednice a naleje a násává. Ale před spaním jako na usnutí nedávám už hooodně dlouho. Ono by to stejně bylo k prdu, neusne ani s mlíkem :cert: Straší tady do devíti nejmíň, kor když je venku tak dlouho vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.7.11 21:33

Majda od dvou roků a něco nepije mlíko vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.7.11 21:38

U nás to stejné, mléko vůbec, ale zato s ní i dva, jogurty denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
12.7.11 21:42

Terezce budou v září tři a snažím se jí k snídani nabízet hrnek ohřátého mléka kravského. Někdy chce, někdy má chuť na „čajík“ tak to takhle střídáme. Kakao nemá ráda. Odpoledne má většinou ještě k svačině jogurt, někdy místo toho ovoce. Třeba teď v létě s sebou nebereme ven jogurt ale meloun nebo tak. A pak jí klasicky Gervais, Lučinu a Žervé. To teda miluje a jí jen tak lžičkou. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
12.7.11 21:43

Rano a vecer UM cela lahev,od vcera kakao (normalni mliko),driv ho nikdy nechtel.

• Citovat
  • Upravit
5052
12.7.11 21:45

Moje malá je na mlíce závislá jiné než UM nechce a když ho nemá tak je řev. Ráno 200 ml+ jogurt a večer před zoubkama taky 200 - 250ml.
Začátkem měsíce mněla průjem a dietu a týden než se to upravilo jsem nedávala mléko a mléčné výrobky. Přes den to šlo , ale večer po kupání nebylo, hrozně plakala a prosila maminko chci mlíčko :cry: srdce mně bolelo. Takže já budu muset kupovat BEBU asi do osmnácti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
12.7.11 21:50

nic si z toho nedelej, nas ma vecer taky jeste Nutrilon a to mu budou tri v srpnu… chutna mu proste no.. taky nemam srdce mu to nedat, nejak nevim proc..
jogurty ji rad, syry jak kdy a normalni mliko - jenou za cas kakao…

kravsky mliko jepomerne tezko stravitelny, pokud je moznost zkusila bych dat kozi, ovci.. i syry u nas je super mistni prodejna maji naprosto vse od masla, syru, smetany, zakysu atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.7.11 21:53
Pipet píše:
Majda od dvou roků a něco nepije mlíko vůbec…

Jako já bych chtěla, ať pije (UM), ale ono ji to nadáví a konec, nechce. Tak to taky honím jogurtama a sýrem, puding nebo krupici taky nechce… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22030
12.7.11 22:02

Zhruba od těch tří let pije dcera mléko pravidelně k snídani (normální, jen o víkendu si dá s tatínkem kakao) a pak přes den, když má chuť - někdy si řekne, že by si dala k svačině, jindy vypije hrneček k večeři, jak kdy, to už neřeším.

Ta snídaně je pro mne základ, pak už je mi to jedno, jestli si ještě přes den bude chtít dát nebo ne.

Jí jogurty, sýry, nic neodmítá, takže prostě jak má chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.7.11 22:04

Malé budou tři v srpnu a dosud dávám UM - ráno k snídani a večer před spaním. Večer vysloveně čeká na mléko. Ví, že večerníček, vykoupat, mléko, zuby a spát. Má to jak rituál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.7.11 22:08

Jogurtu moc nedá, když tak jen bílému. Ale tvrdý sýr, žervé, cottage, lučinu to by mohla každý den :-D
jednou za čas puding nebo tvaroháček,apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.7.11 22:11

Syn pije mléko 2-3× denně 250ml (1-2× obyč. mléko, 1× acidofilní ochucené) :wink: Pije je ráno, odpoledne a večer po koupání. Jinak jí i sýry, jogurt občas vezme na milost, když ho vidí u mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.7.11 22:13

Ja mliko nedavam vubec. Ted se odstavil dvouletak a zadny jiny mliko nebude, jen vyjimecne. Vapnik se da dost dobre dostat odjinud, takze si nedelejte z mlika tezkou hlavu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí