Kolik pečiva pro 17měsíční dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Petunye
6.6.14 20:24

Kolik peciva pro dite?

Ahoj, zajimalo by me kolik peciva vam denne sni vase cca 17 mesicni dite? Mala ma pecivo rada, zvlast cerstve. Porad si rikam, jestli nedavam moc. Davam: na snidani, to sni ale tak pulku tenkeho krajicku.Pak dam vetsinou v kocare, kdyz jsme v obchode, to ji dam maximalne pul rohliku.No a pak az vecer, nekdy ani nedavam, pokud ma kasi. Kolik sni vam peciva denne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
6.6.14 20:27

Naši skoro nic, moc rádi ho nenemaj. Suchý rohlíky by asi jedli, to zas nechi já, aby se tím ládovali. Rohlíky v obchodě jsem se zařekla, že fakt nikdy
JInak jeden chleba a půl rohlíku mi moc nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
6.6.14 20:28

Asi bych to neresila pokud sni vse ostatni…zeleninu, ovoce, atd. Muj syn aktualne sni cca jednu, max dve housky denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
6.6.14 20:32
@Lama Lama píše:
Rohlíky v obchodě jsem se zařekla, že fakt nikdy

Tak to jsme se zařekly stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
6.6.14 20:32

A to něčemu vadí, když bude jíst hodně pečiva? Moje malá, 16 měsíců má ráno půlku chleba, jak kdy. A k večeři sní celý. A když jsme na nákupech nebo u babiček zak dostane půl rohliku do ruky nabo housku.

• Citovat
  • Upravit
4515
6.6.14 20:49

A to je moc půl krajíce chleba na snídaní? 8o Syn v 10 měsících zvládne 2 krajíce se sýrem a dopije se 150 ml mlíka. Tak buď je můj syn nenažraný a já špatná matka, protože synovi dám normálně najíst a nebo je zakladatelka fakt divná, když se skoro u dvouletého děcka zaobírá půlkou chleba a půlkou rohlíku. Bože lidi, co třeba trošku ten mozek zapojit? Venku je krásně, běžte na procházku a neřešte každý prd :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
6.6.14 20:57

@Deninina já si taky právě říkam kde je chyba? Jestli ve mě, že má pečivo často? Mě se zdá, že se všechno přehnaně řeší, a já si pak kladu otázku jestli je chyba ve mě, že to neřeším nebo kde je jinde??:D

• Citovat
  • Upravit
4515
6.6.14 21:03

Kopíruji z jiné diskuze

Teď jsem se koukala do tabulek na www.kojeni.net a tam se píše (pro děti od 1 do 2 let):
před snídaní – kojení, UM nebo plnotučné pasterizované kravské mléko;
snídaně – chléb nebo pečivo můžeme slabě pomazat rostlinným tukem, džemem, možno dát sýr či šunku, ovoce, nekojené děti dostávají mléko;
svačina – mléčný výrobek s ovocem;
oběd – maso nebo vejce, zelenina, příloha (brambory, rýže, těstoviny), jednou týdně lze i sladké jídlo – rýžový nákyp, žemlovka – vše s ovocem
svačina – pečivo, syrová zelenina, nekojené děti mohou dostat mléko;
večeře – kaše pokud možno s ovocem nebo zeleninou, nebo těstoviny, rýže, brambory a zelenina;
2. večeře – kojení;
během dne – pokud možno alespoň jednou kojení, rohlík nebo jiná potravina do ruky ke žvýkání, kojenecká voda.

@mončís No někdy si říkám, že mi snad to dítě ani v té porodnici neměli vydat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
6.6.14 21:07

@Deninina @mončís :potlesk: :potlesk: :potlesk: rozumné matky = šťastné děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
6.6.14 21:07

:lol: jenže mě tady po těch diskuzích doma hrabe a řeším to taky 8o no snažím se už takové diskuze neotvírat :lol:

• Citovat
  • Upravit
7009
6.6.14 21:11

Pokud se to sejde, tak ráno třeba loupák, buchta, bábovka, v obchodě celý rohlík ak večeři chleba.
Pokud mají dopoledne pečivo ráno i v obchodě, snažím se dát oběd bez mouky(takže nejsou těstoviny, pizza ani jiné moučné výrobky, aby furt nejedli jen tu bílou pšenici). Nejmladší má 1,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
6.6.14 21:12

@taibi Ó děkuji pěkně :mrgreen:

@mončís Taky už to dneska pro jistotu balím, zase mám námět k přemýšlení, až nebudu moct usnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
6.6.14 21:12

Já to mám stejně…chodím mrknout, jelikož jsem zvědavá…a pak si už někdy nejsem jistá, jestli jsem matka na baterky nebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
6.6.14 21:22

Malej pecivo moc nechce, neresim, davam co mu chutna. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
6.6.14 21:26

Náš 20 měsíční sní tak dva rohlíky denně, někdy i navíc chleba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí