Kolik pečiva pro 17měsíční dítě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Naši skoro nic, moc rádi ho nenemaj. Suchý rohlíky by asi jedli, to zas nechi já, aby se tím ládovali. Rohlíky v obchodě jsem se zařekla, že fakt nikdy
JInak jeden chleba a půl rohlíku mi moc nepřijde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych to neresila pokud sni vse ostatni…zeleninu, ovoce, atd. Muj syn aktualne sni cca jednu, max dve housky denne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
Rohlíky v obchodě jsem se zařekla, že fakt nikdy
Tak to jsme se zařekly stejně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to něčemu vadí, když bude jíst hodně pečiva? Moje malá, 16 měsíců má ráno půlku chleba, jak kdy. A k večeři sní celý. A když jsme na nákupech nebo u babiček zak dostane půl rohliku do ruky nabo housku.
- Citovat
- Upravit
A to je moc půl krajíce chleba na snídaní?
Syn v 10 měsících zvládne 2 krajíce se sýrem a dopije se 150 ml mlíka. Tak buď je můj syn nenažraný a já špatná matka, protože synovi dám normálně najíst a nebo je zakladatelka fakt divná, když se skoro u dvouletého děcka zaobírá půlkou chleba a půlkou rohlíku. Bože lidi, co třeba trošku ten mozek zapojit? Venku je krásně, běžte na procházku a neřešte každý prd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deninina já si taky právě říkam kde je chyba? Jestli ve mě, že má pečivo často? Mě se zdá, že se všechno přehnaně řeší, a já si pak kladu otázku jestli je chyba ve mě, že to neřeším nebo kde je jinde??:D
- Citovat
- Upravit
Kopíruji z jiné diskuze
Teď jsem se koukala do tabulek na www.kojeni.net a tam se píše (pro děti od 1 do 2 let):
před snídaní – kojení, UM nebo plnotučné pasterizované kravské mléko;
snídaně – chléb nebo pečivo můžeme slabě pomazat rostlinným tukem, džemem, možno dát sýr či šunku, ovoce, nekojené děti dostávají mléko;
svačina – mléčný výrobek s ovocem;
oběd – maso nebo vejce, zelenina, příloha (brambory, rýže, těstoviny), jednou týdně lze i sladké jídlo – rýžový nákyp, žemlovka – vše s ovocem
svačina – pečivo, syrová zelenina, nekojené děti mohou dostat mléko;
večeře – kaše pokud možno s ovocem nebo zeleninou, nebo těstoviny, rýže, brambory a zelenina;
2. večeře – kojení;
během dne – pokud možno alespoň jednou kojení, rohlík nebo jiná potravina do ruky ke žvýkání, kojenecká voda.
@mončís No někdy si říkám, že mi snad to dítě ani v té porodnici neměli vydat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jenže mě tady po těch diskuzích doma hrabe a řeším to taky
no snažím se už takové diskuze neotvírat ![]()
- Citovat
- Upravit
Pokud se to sejde, tak ráno třeba loupák, buchta, bábovka, v obchodě celý rohlík ak večeři chleba.
Pokud mají dopoledne pečivo ráno i v obchodě, snažím se dát oběd bez mouky(takže nejsou těstoviny, pizza ani jiné moučné výrobky, aby furt nejedli jen tu bílou pšenici). Nejmladší má 1,5 roku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@taibi Ó děkuji pěkně ![]()
@mončís Taky už to dneska pro jistotu balím, zase mám námět k přemýšlení, až nebudu moct usnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to mám stejně…chodím mrknout, jelikož jsem zvědavá…a pak si už někdy nejsem jistá, jestli jsem matka na baterky nebo co…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš 20 měsíční sní tak dva rohlíky denně, někdy i navíc chleba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zajimalo by me kolik peciva vam denne sni vase cca 17 mesicni dite? Mala ma pecivo rada, zvlast cerstve. Porad si rikam, jestli nedavam moc. Davam: na snidani, to sni ale tak pulku tenkeho krajicku.Pak dam vetsinou v kocare, kdyz jsme v obchode, to ji dam maximalne pul rohliku.No a pak az vecer, nekdy ani nedavam, pokud ma kasi. Kolik sni vam peciva denne?