Kolik plen při jednorázovkách?

6.1.12 20:38

Kolik plen při jednorázovkách?

Ahojky maminy,

právě začínám pořizovat výbavičku a chci se zeptat, kolik si mám pořídit látkových plen, když chci na přebalování používat jednorázovky? Počítala jsem tak 30, ale nevím jestli to neni moc nebo málo :nevim: . A když jsme u toho, které pleny jsou dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
613
6.1.12 20:40

Ahojky, úplně si vzpomínám na sebe :mrgreen: Poradili mi 30 ks, ale je to zbytečně moc, věř mi. Podle mě úplně stačí těch 15 ks. Jinak já používala Pampers Premium Care a nedám na ně dopustit, jen my už se nevejdeme ani do těch největších :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
6.1.12 20:41

Já měla blinkací mimi a měla jsem jich 10, ale ještě dalších 10 by se mi hodilo. :D A mám je ještě po mě 19let starý a drží. :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
31594
6.1.12 20:43

To záleží na tom, jak často budeš prát a jako co všechno budeš plenky používat. Já je dávám na přebalovák, tam padnou tak dvě až tři za den, protože mimčo třeba po rozbalení čurá, nebo si hňápne nožičkou do pokakaný plíny, pak jsem dávala pod hlavičkou, tam záleží na tom, zda to bude malej poblionek, tam jich padne klidně jedna na každé kojení, plus jsem si je dávala přes prsa, když jsem kojila a z druhýho teklo, no čtverce jsou takové vděčné, takže těch 30ks určitě užiješ, někdo potřebuje i víc.

Já mám ráda z ikey barnsling, to jsou pevné nezničitelné plíny, fakt kvalita. Potom mušelínové, jsou krásně jemné, například imse vimse, tesco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
6.1.12 20:43

Já jich měla asi 30 a využila je na 100%. Zezačátku pořád pod hlavičku do postýlky, košíku, kočárku, na odkrknutí…a pořád točit, protože mi vadilo i malé blinknutí, nenechávala jsem to a hned měnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
6.1.12 20:44

Ahojky já jich mám cca 17 ( v postýlce, na hradí dece, při kojení v obýváku, v ložnici, dvě v tašce ke kočáru, do 3 měsíců na kyčle), zbytek je na výměnu a zatím stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481

Já měla blicí dítě. Při každém kojení odrovnal jednu plenku, pak další problil mezi kojením, v noci neblil. Takže 10 ks na den,prala jsem ob den, půl den to schlo, takže třicetbylo minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112

Ahoj,myslim si že těch 15 ks bohatě stačí malej mi taky hodně blinkal a stačilo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
6.1.12 20:48

Ahoj,kluk me do pul roku zvracel,mel reflux,i 10krat denne jsem ho prevlekala,s tim jsem samozrejme nepocitala,tak jsem jich koupila jen 10,po tydnu jsem utikala pro dalsich 10 a stacilo to.

• Citovat
  • Upravit
6.1.12 20:49

no tak já pudu asi do těch 20 a uvidíme, kdyžtak můžu kdykoliv přikoupit… nebo možna 30.. ach jo já se snad nerozhodnu :oops: , ještě že mám dost času :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
6.1.12 20:54

Já koupila cca 20 plín a dnes už vím, že 10 by v pohodě stačilo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
6.1.12 20:54

Já blázen jich koupila 60 na radu maminek :mrgreen: no samozřejmě používám tak polovinu, 30 jich bude určitě stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.1.12 20:59

Asi jsem divna… ale mam tak 40 normalnich plen a potom mam z ubrusu a povleceni nasito od babicky dalsi plus minus 30 a kolikrat se mi stane ze hmatbu do skrine a neni!!! Porad jsou min. dve v postylce, v kocaru, v kazde tasce, v pradle, cekaji na zehleni… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.12 21:00

Ja jich mam 10 a bohate staci…davam je do postylky a na gauc pod hlavicku,jednu mam ublinkavaci,ale vetsinou utiram pusinku papirovymu ubrousky.Stejne budes porad prat a pleny rychle schnou. Jednorazovky pouzivam Huggies,po Pampers se mi mala opruzuje , doporucuji zaregistrovat do programu DM babybonus jestli mas po ruce nejakou DM drogerii,ty slevove knizky vyuzijes bohate..a mam i ty jejich bambusove pleny a jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
6.1.12 21:00

kup 15, kdyz bude malo prikoupis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie