Koupila jsem prošlé plínky

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
5.1.12 19:28

Koupila jsem prošlé plínky

Ahoj

tak dneska jsem si udělala bezvadnou zásobu plínek pampers premium care, měly je v tescu za 159 kč, tak jsem si koupila pár balíků a když jsem doma jeden rozbalila nějak se mi nezdály, jsou celý fialový, obrázek vepředu je celý vysvětlalý, tak jsem se koukla na splatnost a jsou prošlý od listopadu. Mám je vyhodit? Koupil jste je někdo taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2535
5.1.12 19:31

tohle zboží taky někdy může projít?? No já bych teda zkusila jestli stále sajou stejně a podle toho bych se zařídila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
5.1.12 19:32

.

Příspěvek upraven 05.01.12 v 19:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
5.1.12 19:33

Premium care jsou fialový normálně, ne :nevim: nevim, co by na tom mohla projít, já bych určitě nevyhazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
5.1.12 19:33

Nebo bych skočila s paragonem do Tesca, to je hezké, že byly v akci, ale co mají co prodávat prošlé zboží :)
I když u plínek to, myslím si, nijak extra nevadí. Pokud to teda prcky nepodráždí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.12 19:36

Jj jsou fialové normálně, i obrázky jsou normálně vybledlé. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
5.1.12 19:37

Plenám nerozumím, ale jestliže je trvanlivost do listopadu, tak je to nic… Není tam uvedená „minimální“ trvanlivost? Nebo jen trvanlivost? Jako trvanlivost je třeba uvedena i na obvazech v lékárničce, neznám nikoho, kdo by je vyhodil jen proto, že jsou datumově „prošlé“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
5.1.12 19:41

Zuzi :mrgreen: já bych je normálně použila, neni to jako u jídla, že to se může zkazit, sice u drogistickýho zboží je doba trvanlivosti, ale určitě vydrží dýl. Určitě se účinnost snižuje, ale pochybuju, že tak rychle jako se kazí jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.1.12 19:43

no já kupuju občas ty premium care i když nejsou v akci, ale tyhle jsou jiný, takový celý tvrdý, no nezdají se mi, pokud vim ty plínky jsou čím si napuštěné stačí se podívat na složení tech plínek, až uložím syna dám sem fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
5.1.12 19:46

ahoj, já bych je taky určitě nevyhazovala. Popravdě řečeno, mě ani nenapadlo, že by pleny mohly projít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
5.1.12 19:48

Popuřila bych… Ale jsou to mrchy, mělo by u toho být napsané, že je to prošlý! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.12 19:49

Reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
5.1.12 19:50

to sou mi teda věci.........ale syčáci to teda sou.......jinak pokud je doba projití listopad, tak by takovéhle věci měli ještě min. 3 měsíce být fpoho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
5.1.12 19:51

tak zkus jednu a uvidíš, když se malý neosype a plínka bude sát, tak bych to nevyhazovala..jestli, ale bude něco špatně šla bych jim to tam hodit na hlavu a chtěla bych okamžitě vrátit peníze..nikdy mě nenapadlo koukat na datum spotřeby u plen..ani jsem teda nevěděla, že něco takového je..to se musím jít podívat na balík co mám doma..kupovala jsem si plínky do zásoby ještě když jsem byla těhu, tak jestli už taky nejsou prošlé :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
5.1.12 19:51

Zuzi nevyhazuj, já bych je použila pokud mu to nic dělat nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí