Látkové pleny Anavy

1746
30.12.11 16:56

látkové pleny anavy

zdravím všechny látkařky,používám jednovelikostní anavy a moc by mě zajímalo,jak dlouho Vám vydržely,jestli z nich dítko nevyrostlo,já jsem s nimi teda maximálně spokojená,jenom mám strach,aby při výborném apetítu našeho macíčka,nebyly brzo malý,malej má při třech měsících 7 kilo,doteď jsem apínalana nejmenší velikost,ale už musím povolit,malej je v nich moc narvanej a leze mu i zadek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
30.12.11 17:01

A na výšku je máš rozepnuté celé? Já mám teda jen kalhotkovky a fleecáky svrchní, ale na dítě mi pasují, nosí je malej i velkej(ten už teda jen v nouzi, jinak má jednoráz). Ony ty děti zhruba v roce vyrostou a zeštíhlí, že jim je najednou spousta věcí, které by na ně člověk skoro nezapnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101569
30.12.11 17:02

Malý má 14 měsíců a buď zapínám tak, že jdou uši akorát k sobě, nebo je 1 patentek vidět.
A na výšku je mám tedy povolené, přišlo mi to zmenšování nepraktické, tak jsem ho nikdy nepoužívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.12.11 17:10

Teď v 16m, 11kg, 75cm zapínám tak že někdy křížím uši o jeden patentek, někdy ne, záleží jak moc se malá vrtí a je neposedná. A na výšku to už nezmenšuju od novoty - kupovala jsem je od 4m malé, a nikdy jsem je na výšku nezmenšovala.

• Citovat
  • Upravit
1746
30.12.11 17:16

no do teď jsem je ještě na výšku zmenšovala na nejmenší,teď už musím o jednu řadu níž,aby mu líp seděly,jinak v pase je stahuji pořád na nejmenší,máme jednovelikostní na patentky a taky anavy easy.Ještě se chci zeptat,když používáte taky anavy,dneska jsme byli na kyčlích,dostali jsme peřinku a doktor na mě koukal jako na blázna,že používám látkovky,do zprávy napsal,pampersku a peřinku,myslím,že snad i pod peřinku můžu dávat látkovky,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
30.12.11 17:20

Anavy nosí syn i dcera. Syn 14 kg, 27m. Ještě má na šířku rezervu, trochu mu leze už zadek. Dceři dávám cca od 4m, bez zmnšování, to mi přijde pitomé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
30.12.11 17:27

Anavy nosíme od 4 měs. nezkrácené a teď máme skoro 11 měs. a 9,5kg a zatím pohodička. Myslím, že budou v pohodě po celé plenkové období, na rozdíl od jiných plen, které už máme skoro bokovky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
30.12.11 18:02

Dcera 15 kg dva roky a bez problemov su jej stale ok :-) teraz dufamze uz ich podedi mladsi ak sa nam podari odplenkovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.12.11 18:07
Verunka.T píše:
no do teď jsem je ještě na výšku zmenšovala na nejmenší,teď už musím o jednu řadu níž,aby mu líp seděly,jinak v pase je stahuji pořád na nejmenší,máme jednovelikostní na patentky a taky anavy easy.Ještě se chci zeptat,když používáte taky anavy,dneska jsme byli na kyčlích,dostali jsme peřinku a doktor na mě koukal jako na blázna,že používám látkovky,do zprávy napsal,pampersku a peřinku,myslím,že snad i pod peřinku můžu dávat látkovky,ne?

ja myslim ze jo, zrovna ty anavky nejsou nijak silene tlusty, tak ani v perince nebudou vadit -l nevim jak to presne vypada. Ale mit pampers a jeste na tom neco, tak musi byt zapareny jak prase 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
30.12.11 21:00

no právě,taky je mi proti srsti dávat pod to pampersky,už tak jsem z toho dost špatná,navíc malej je dost čilej a ty sucháče na peřince mu moc nedrží,nehledě na to,že mu moc dobře nesedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
30.12.11 22:18

Syn má 8M, 10 kg a přecházím na výšku na největší velikost (nezupanutý žádný patentek), v pase OK. Takže záleží na velikosti mimina. Já počítám, že to bude tak do 12 kg (takže tak ještě 3 - 4 m) a pak konec :-(
Přemýšlím, že napíšu té paní, co je šije, jestli by nemohla šít i nějakou větší kategorii. Určitě jsu tady maminky, které by to uvítaly.
Jinak mám ještě Tots Bots Bamboozle a ty se mi zdají větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.12.11 22:24
alviola píše:
Přemýšlím, že napíšu té paní, co je šije, jestli by nemohla šít i nějakou větší kategorii. Určitě jsu tady maminky, které by to uvítaly.

Mají už i noční Anavy a ty jsou vyšší a savější, ale žádnou nemám, takže zkušenosti nemám.

• Citovat
  • Upravit
32877
30.12.11 22:30

Jednovelikostní Anavy máme jen jedny (další 3 na snapku)tuším od 8měsíců (kalhotovky jsem začala používat až od 7měsíců, s příkrmy) a nosí ji doteď, má 20měsíců a necelých 11kg.Dávám obě vkládačky a tu delší skládám více dopředu „na kluka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.12.11 20:19

Chtěla bych se zeptat, zda používáte jednovelkostní od miminka. Uvažovala jsem o nich taky pro miminko od narození a kdosi mi doporučoval novorozenecké a až z nich mimi vyroste, tak tu další velikost, ale mně to přijde finančně náročné. Jednovelikostní by se více využili, ale nevím, zda nebudou na novorozence moc naducané. Nebo je lepší počkat, jak velké se narodí mimi a podle toho se rozhodnout??? Díky za odpovědi a omlouvám se zakladatelce, že jsem se přifařila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
31.12.11 20:24

Girmy, já je používám až od 4m, takže neporadím. A na druhé je budu dávat od začátku, a uvidím jak to půjde. Ono možná při té frekvenci přebalování novorozeněte stačí když se tam dá ta krátká vkládačka, tím pádem to nebude takové naducané. Ale zkušenost zatím nemám, to se pozná za 5m :))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure