Koupila jsem prošlé plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27305
5.1.12 19:52

Pokud se ti nezdají, jdi to vrátit, reklamovat. Plíny mají trvanlivost tři rky, já třeba tedka kupovala Pampers AB a čučela jsem, že jsou ještě ty staré „obláčkové“ a procházejí za půl roku :-)
Ale pokud ty tvoje jsou prošlé, jsou vyrobené před třemi roky a nejspíš vyrobené i trochu jinak než ty současné, na které jsi zvyklá.
Mně by to asi za ty opruzeniny nestálo, ale kdyby mi nevzali reklamaci, asi bych to zkusila, jestli mu to nebude vadit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
5.1.12 19:56

hele holky to bude datum výroby ne.. jinak bych měla taky prošlé, já mám do 17.07.11 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.1.12 19:59

Nečetla jsem všechno, tak možná budu mimo. Ale i plenky můžou projít, a to proto, že hmota, která je v nich, aby sála a odváděla tekutinu zaschne nebo zatvrdne nebo jak bych to napsala, a pak nesajou. Stalo se to mé kamarádce. Měla prošlé plínky a čůrání z nich teklo jako po plechu. Pokud byly ale dobře skladované, uzavřené a nebyly ve vlhku, tak by mohly posloužit stejně dobře jako neprosšlé. Vyzkoušej a uvidíš. Zároveň se ale může stát, že jak to balení načneš, tak bude tvrdnout rychleji, než neprošlé.
A já bych je nejspíš zkusila v obchodě vyměnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.1.12 20:00
aajulinka píše:
hele holky to bude datum výroby ne.. jinak bych měla taky prošlé, já mám do 17.07.11 :mrgreen:
Já myslím, že plínky mají „trvanlivost“ dva roky…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
5.1.12 20:02
aajulinka píše:
hele holky to bude datum výroby ne.. jinak bych měla taky prošlé, já mám do 17.07.11 :mrgreen:

Já zase mám 23.10.2011 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9044
5.1.12 20:04

to bych v klidu pouzila…tak nepouzitelny muzou byt snad jen v pripade,ze by se rozpadaly :) Jinak ta lhuta je spis takova orientacni u takovychto vyrobku ne??Proste neco tam napsat asi musi a je neco zakonem danne,ale pouzit se to muze podle me i po lhute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
5.1.12 20:05
Silwinka87 píše:
aajulinka píše:

no, tak to už je divný..mě ty plínky normálně sloužej.. malej opruzenej není, plíny netvrdnou, sajou..to bude něco jinýho než datum spotřeby.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
5.1.12 20:10
aajulinka píše:
Silwinka87 píše:
aajulinka píše:
no, tak to už je divný..mě ty plínky normálně sloužej.. malej opruzenej není, plíny netvrdnou, sajou..to bude něco jinýho než datum spotřeby.. :think:

Podle mě je to fakt datum dne,kdy to zatavovali.. :nevim:
Přece si všechny nekupujeme prošlé plenky.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
151
5.1.12 20:11

To určitě bude datum výroby i když to tam neni napsané.
Dámské hygienické potřeby maj také na sobě datum výroby a na obalu je i napsáno např.: Doporučujeme spotřebovat do 3.roků od data výroby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
5.1.12 20:11
Silwinka87 píše:
aajulinka píše:
Silwinka87 píše:
aajulinka píše:
no, tak to už je divný..mě ty plínky normálně sloužej.. malej opruzenej není, plíny netvrdnou, sajou..to bude něco jinýho než datum spotřeby.. :think:
Podle mě je to fakt datum dne,kdy to zatavovali.. :nevim:
Přece si všechny nekupujeme prošlé plenky.. :mrgreen:

no asi tak.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
5.1.12 20:16

.

Příspěvek upraven 26.01.16 v 22:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
5.1.12 20:16

tak jsem koukala na plínky co tady mám a je tam napsané: spotřebujte do 3let od data napsaného na obalu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
5.1.12 20:17
Dančí píše:
tak jsem koukala na plínky co tady mám a je tam napsané: spotřebujte do 3let od data napsaného na obalu :)

záhada vyřešena.. :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
5.1.12 20:19

Už vidím tu scénku v Tescu.. :mrgreen: Jak by jen zakladatelce oznámili,že to není datum spotřeby…Vzala by plenky pod paži a rudá jak paprika,by se vydala k domovu… :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
559
5.1.12 20:22
Silwinka87 píše:
Už vidím tu scénku v Tescu.. :mrgreen: Jak by jen zakladatelce oznámili,že to není datum spotřeby…Vzala by plenky pod paži a rudá jak paprika,by se vydala k domovu… :lol: :lol: :lol:

taky jsem si to představila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky