Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Neznáte někdo výsledky z časopisu DTest když testovali dětské pleny?
Moc by mě zajímaly výsledky…
Viděla jsem v Černých ovcích test na prací prášek(dnes) a před nějakým časem na mycí prostředek.Oba testy vyhrálo zboží z DM Denk Mit,tak mě právě napadlo jak je to asi s plenami.Už tu někdo reagoval na podobný dotaz týkající se myček,tak se určitě najde někdo kdo má info i o plenách…
já tam vidím test plen z roku 2005, to asi už moc aktuální nebude ![]()
Phoebe13 píše:
Viděla jsem v Černých ovcích test na prací prášek(dnes) a před nějakým časem na mycí prostředek.Oba testy vyhrálo zboží z DM Denk Mit,tak mě právě napadlo jak je to asi s plenami.Už tu někdo reagoval na podobný dotaz týkající se myček,tak se určitě najde někdo kdo má info i o plenách…
Test je hodně starý,ale můžu se podívat.Jestli se ale vůbec ještě takové teď vyrábí ![]()
A prášek na praní z DM Denkmit jsem koupila a je báječný a i voní ![]()
já myslím, že na plenky je test na pytel, nevím, podle mě každému sedne něco jiného. někomu taková plinka páchne jinému zas ne, tamtu pročůrá a druhé mamině ne
to je asi lepší odzkoušet a pak si vybrat ![]()
miriam a jaký máš obal? Koupilas ten v tom bílém jaký byl v testech? Mě se ho nepodařilo sehnat.
Omlouvám se zakladatelce za ot mimo téma ![]()
Vůbec neva!
Já mám vyzkoušené zatím jen Huggies(ta mi pročůral několikrát,tak to asi nebude náhoda) a právě jen pleny z DM.První balení jsem koupila v Německu a super,další balení koupené v Čechách je taky dobré,ale překvapil mě tenm rozdíl ve velikosti pleny oproti těm německým a jsou jiné i na dotek…
HODNOCENÍ:
Velmi dobrá 1,1 Pampers Sensitive
Velmi dobrá 1,2 Fixies Extra Class
Velmi dobrá 1,4 Pampers Active Baby
Dobrá 1,6 DM Babylove
Dobrá 1,6 Fixies Active Life
Dobrá 1,6 Lidl air comfort maxi play
pak jsou tu další 4 druhy,které se myslím se tu neprodávají/ten test je dělaný v Německu,uspořádala ho německá spotřebitelská nadace Stiftung Warentest,/ a pak je
Dobrá 2,3 Rossmann babydream