Dtest - pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30420
3.1.12 18:41

Já z dm nikdy neměla, po tom, co jsem byla nasratá na všecky plinky jsem zase zakotvila u pampers AB, fakt jsme vyzkoušeli všechny jen babylove už jsme nestihli :-D ale u mě si německé výrobky získaly důvěru :-) Mě třeba Huggies fest smrděly, ale ne newborn, s těma jsem byla spokojená, další čísla malá během chvilky projscala. Vím, že tady jednou byla i diskuze že zaáleží v jakém státě se plinky koupí, že to je docela rozdíl, ikdyž je to stejná značka :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
3.1.12 18:53
Januliiik píše:
miriam a jaký máš obal? Koupilas ten v tom bílém jaký byl v testech? Mě se ho nepodařilo sehnat.

Ano má bílý obal.

Příspěvek upraven 04.02.13 v 15:46

• Citovat
  • Upravit
919
3.1.12 20:10

Pampers Sensitive jsem nenašla-jen ubrousky. Tak asi zůstanu u DM 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.1.12 20:15
Phoebe13 píše:
Pampers Sensitive jsem nenašla-jen ubrousky. Tak asi zůstanu u DM 8o

Jestli se to u nás nejmenuje Pampers Premium Care :nevim: .

Ale myslím, že výsledky dTestu by se tu zveřejňovat neměly, už se to tu jednou řešilo. Co já vím, tak něco se dá najít na stránkách ČT v Černých ovcích, ale konkrétně u plen bych se tím moc neřídila, je to potřeba vyzkoušet. Já třeba Pampersky už nechci a když už, tak spíš Sleep and Play.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
3.1.12 20:56

malé teda zatím vyhovují plenky toujours z lidlu a nebo pampers AB ale ty kupuju,jen když jsou v akci,jinak jsou drahé.Z DM jsem plenky neměla,u nás DM nemáme,jen TETU,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
3.1.12 21:38
Januliiik píše:
Já z dm nikdy neměla, po tom, co jsem byla nasratá na všecky plinky jsem zase zakotvila u pampers AB, fakt jsme vyzkoušeli všechny jen babylove už jsme nestihli :-D ale u mě si německé výrobky získaly důvěru :-) Mě třeba Huggies fest smrděly, ale ne newborn, s těma jsem byla spokojená, další čísla malá během chvilky projscala. Vím, že tady jednou byla i diskuze že zaáleží v jakém státě se plinky koupí, že to je docela rozdíl, ikdyž je to stejná značka :-O

to je zajimavy , me zrovna silene smrdej pampersky , ale huggiesky ne. Jinak prostrednimu synovy jsem davala na noc kdyz byl mensi pampersky ty v bilem obalu , ty jediny neprosral , kdyz se rano hned v postylce jeste pokakal :lol: a jinak huggies premium, protoze ze vsech ostatnich mel silene opruzeny zadek , ted uz mu vcelku nevadi zadne, tak kupujem huggies nebo pampers nebo babylove podle toho co je zrovna v akci. no nejak mi to ale prijde na jedno brdo , az na to ze ty zelene pampers mi teda brutalne smrdej :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silvie8
31.1.12 12:41

Já kupuji jedině Pampers Premium Care. Vyzkoušela jsem jich hodně a tyhle jsou nejlepší. Pak ještě Pampers active baby, ale třeba po sleep and play se mi osypal a huggies mi pročůral. Fakt je nejlepší zkoušet, každému vyhovuje něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
lentilka22
31.1.12 16:34

Pampersky jsou strašlivě „navoněný“, vždycky když mi přišel balík tak to smrdělo na chodbě ještě týden…

• Citovat
  • Upravit
PetTum
26.3.12 01:11

Tak jestli se ten test delal v Nemecku, tak vysledky plati pro Nemecko a ne pro Ceskou republiku - jak znamo pro CR se vyrabi mene kvalitni vyrobky - u nas jak znamo, se totiz preferuje nizka cena pred kvalitou. My jsme napriklad jednou koupili v Rakousku Pampersky - tady je nekupujeme, protoze smrdi, tam nesmrdely - uplne stejne oznaceni, obal… Tot moje zkusenost (a podobnou jsme udelali s kafem)

• Citovat
  • Upravit
ASAakira
26.8.12 20:18

PRESNE

Huggies nejlepsi a jsou made in ENGLAND Pampers jsou polsky shity!

• Citovat
  • Upravit
OSS Test
4.2.13 15:38

Dobrý den,
velice nás těší váš zájem o naše testy. Není však možné zveřejňovat výsledky tímto způsobem. Tyto informace jsou zpoplatněny, a to zejména z důvodu, že náklady na testování výrobků jsou v řádu desetitisíců až statisíců korun. Jedním z mála možných způsobů, jak pokrýt tyto náklady, je předplatné našich čtenářů.
Jsme nezisková organizace a nečerpáme žádné prostředky z reklamy. Pokud bychom dávali veškeré informace bezplatně k dispozici, naši předplatitelé by za své peníze nedostávali žádnou přidanou hodnotu, rušili by předplatné a testy by nebylo z čeho nadále financovat.

Aktuálně nabízíme různé formy předplatného, včetně možnosti objednat si pouze jednotlivé články či předplatit si přístupy do webového archivu (kde jsou kompletní výsledky testů i z předchozích ročníků) na jeden měsíc. Nejedná se o žádné astronomické částky, zvlášť s ohledem na fakt, že díky testům můžete ušetřit nemalé peníze i zdraví. Více informací o předplatném najdete zde: http://www.dtest.cz/predplatne

Děkujeme za pochopení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí