Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já z dm nikdy neměla, po tom, co jsem byla nasratá na všecky plinky jsem zase zakotvila u pampers AB, fakt jsme vyzkoušeli všechny jen babylove už jsme nestihli
ale u mě si německé výrobky získaly důvěru
Mě třeba Huggies fest smrděly, ale ne newborn, s těma jsem byla spokojená, další čísla malá během chvilky projscala. Vím, že tady jednou byla i diskuze že zaáleží v jakém státě se plinky koupí, že to je docela rozdíl, ikdyž je to stejná značka ![]()
Januliiik píše:
miriam a jaký máš obal? Koupilas ten v tom bílém jaký byl v testech? Mě se ho nepodařilo sehnat.
Ano má bílý obal.
Příspěvek upraven 04.02.13 v 15:46
Pampers Sensitive jsem nenašla-jen ubrousky. Tak asi zůstanu u DM ![]()
Phoebe13 píše:
Pampers Sensitive jsem nenašla-jen ubrousky. Tak asi zůstanu u DM
Jestli se to u nás nejmenuje Pampers Premium Care
.
Ale myslím, že výsledky dTestu by se tu zveřejňovat neměly, už se to tu jednou řešilo. Co já vím, tak něco se dá najít na stránkách ČT v Černých ovcích, ale konkrétně u plen bych se tím moc neřídila, je to potřeba vyzkoušet. Já třeba Pampersky už nechci a když už, tak spíš Sleep and Play.
malé teda zatím vyhovují plenky toujours z lidlu a nebo pampers AB ale ty kupuju,jen když jsou v akci,jinak jsou drahé.Z DM jsem plenky neměla,u nás DM nemáme,jen TETU,
Januliiik píše:
Já z dm nikdy neměla, po tom, co jsem byla nasratá na všecky plinky jsem zase zakotvila u pampers AB, fakt jsme vyzkoušeli všechny jen babylove už jsme nestihliale u mě si německé výrobky získaly důvěru
Mě třeba Huggies fest smrděly, ale ne newborn, s těma jsem byla spokojená, další čísla malá během chvilky projscala. Vím, že tady jednou byla i diskuze že zaáleží v jakém státě se plinky koupí, že to je docela rozdíl, ikdyž je to stejná značka
to je zajimavy , me zrovna silene smrdej pampersky , ale huggiesky ne. Jinak prostrednimu synovy jsem davala na noc kdyz byl mensi pampersky ty v bilem obalu , ty jediny neprosral , kdyz se rano hned v postylce jeste pokakal
a jinak huggies premium, protoze ze vsech ostatnich mel silene opruzeny zadek , ted uz mu vcelku nevadi zadne, tak kupujem huggies nebo pampers nebo babylove podle toho co je zrovna v akci. no nejak mi to ale prijde na jedno brdo , az na to ze ty zelene pampers mi teda brutalne smrdej
.
Já kupuji jedině Pampers Premium Care. Vyzkoušela jsem jich hodně a tyhle jsou nejlepší. Pak ještě Pampers active baby, ale třeba po sleep and play se mi osypal a huggies mi pročůral. Fakt je nejlepší zkoušet, každému vyhovuje něco jiného.
Pampersky jsou strašlivě „navoněný“, vždycky když mi přišel balík tak to smrdělo na chodbě ještě týden…
Tak jestli se ten test delal v Nemecku, tak vysledky plati pro Nemecko a ne pro Ceskou republiku - jak znamo pro CR se vyrabi mene kvalitni vyrobky - u nas jak znamo, se totiz preferuje nizka cena pred kvalitou. My jsme napriklad jednou koupili v Rakousku Pampersky - tady je nekupujeme, protoze smrdi, tam nesmrdely - uplne stejne oznaceni, obal… Tot moje zkusenost (a podobnou jsme udelali s kafem)
Huggies nejlepsi a jsou made in ENGLAND Pampers jsou polsky shity!
Dobrý den,
velice nás těší váš zájem o naše testy. Není však možné zveřejňovat výsledky tímto způsobem. Tyto informace jsou zpoplatněny, a to zejména z důvodu, že náklady na testování výrobků jsou v řádu desetitisíců až statisíců korun. Jedním z mála možných způsobů, jak pokrýt tyto náklady, je předplatné našich čtenářů.
Jsme nezisková organizace a nečerpáme žádné prostředky z reklamy. Pokud bychom dávali veškeré informace bezplatně k dispozici, naši předplatitelé by za své peníze nedostávali žádnou přidanou hodnotu, rušili by předplatné a testy by nebylo z čeho nadále financovat.
Aktuálně nabízíme různé formy předplatného, včetně možnosti objednat si pouze jednotlivé články či předplatit si přístupy do webového archivu (kde jsou kompletní výsledky testů i z předchozích ročníků) na jeden měsíc. Nejedná se o žádné astronomické částky, zvlášť s ohledem na fakt, že díky testům můžete ušetřit nemalé peníze i zdraví. Více informací o předplatném najdete zde: http://www.dtest.cz/predplatne
Děkujeme za pochopení.