Kolik proplatí dovolené?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kolik proplatí dovolené?
Dobrý den, chci se zeptat, ukončovala jsem prái ke 7.2.2014, dnes mi došla výplatnice a mám tam 6,5 dní nevybrané dovolené, chci se zeptat, zda mi musí vyplatit všechny dny těch 6,5 dní a nebo protože mi tvrdí že je za každej měsíc nárok jen na 2 tak že mi vyplatí jen 2. Díky za odpověd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud máš na výplatnici 6,5 měli by proplatit všechny-nemáš v tom třeba dovolenou ještě z loňska?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nene tohle je nová dovolená, tu z lonska jsem si vybrala normálně minulej rok. Tohle je nová už. A říkala mě, že prej jelikož jsem dávala vypověd tak se mi to musí zkrátit a že mi proplatí jen tak 2.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne ji prikazali vybrat s tim, ze mi ji neproplati… To by sis ji ale musela vybrat a to jsi neudelala, tak by meli proplatit vsechno, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já si myslím, že při odchodu co mášna výplatnici mají vyplatit všechno, ale prej na měsíc jsou 2 dny dovolené a že prej jelikož jsem ted dala výpověd tak se mi to krátí a že mi budou prplaceny zhruba jen ty dva dny. Víc ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za každých odpracovaných tuším 22 dní náleží 1/12 ročního nároku dovolené
takže to by ty 2 dny asi tak byly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Což by bylo správně, pokud máš za celý rok 20 dní dovolené tak za odpracovaný měsíc je 1,5 dne dovolené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jelikož se v tom moc nevyznám a nemám nikoho kdo by mě poradil s tímhle tak tu ptám, abych se nenechala obrat a nebo nedělala halo ale neprávem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jsi marodila tak se dovolená zkracuje i když to co je na výplatnici by ti měli proplatit nebo ti měli říct že si jí máš vybrat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, jen v tom posledním týdnu jak sem dělala od 3.-7.2 tak jsem měla dva dny dovči, 10 tého jsem už nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele ale za únor ještě výplatnici mít nemůžeš, únor ještě neskončil
to na co koukáš, je stav k 31.1.
dle mého
leda by někde dělali výpočet mzdy i mimo klasický výplatní termín ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jsi dala výpověď, tak máš v lednu nárok jen na poměrnou část za ten leden. Nárok na dovolenou ze zbytku roku už nemáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit