Průzkum zájmu než začneme podnikat

114
17.2.14 13:51

Průzkum zájmu než začneme podnikat

Ahoj všichni,

radi bychom začali s výrobou textilu (trička, mikiny, apod.) s vtipnými originálními potisky a taky s ručne malovanými kousky. Jak by se vám něco takového líbilo? Kolik byste byli ochotni zaplatit za pekne a kvalitni, originalni tricko - pro sebe, deti, manzel-a/ku, apod.?
Pořad ten projekt rozmýšlíme a vcelku se setkáváme s kladným ohlasem, ale zajímal by me i názor z okruhu neznámých. :)
Moc díky za všechny odpovědi,

K. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81490
17.2.14 13:52

Neměla bych zájem a nekupovala bych to, bez ohledu na cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.2.14 13:53

Já taky ne.. Pro mě je to trapný a dítěti nakupuji v řádu desetikorun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.2.14 13:53

@Kristl80 takových projektů jsou mraky - ono stačí zajít do tiskárny, nechat si natisknout cokoliv na přání. Ceny jsou cca 200-400, záleží na hodně věcech. Osobně na takových věcích neujíždím, tudíž za ně nejsem ochotná moc platit (ale toliko jen můj názor). :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
17.2.14 13:55

@Kristl80 ahoj, tak záleží hlavně na nabídce. Mě na některých podobných projektech odrazuje kvalita triček, většinou to bývají neforemné pytle (něco ve stylu pracovních triček, příliš dlouhé, delší krátké rukávy, ženská nebývají projmutá apod.). Pokud by to byla trička kvalitní, nositelná, tak proč ne. Záleží ale samozřejmě taky na potisku (možnost vlastního návrhu + nabídka od vás). Za takové tričko bych zaplatila 350,–. Líbí se mi to hlavně v dětském provedení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
17.2.14 13:56

Ne, trik je hromada i s vtipnými nápisy stačí projít net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3893
17.2.14 14:02

Taky bych neměla zájem. například na mimibazaru je jedna moc šikovná paní, která maluje na trička v podstatě cokoli i podle představy zákazníka a výdělek má pro nemocncou holčičku. a takových lidí co to dělá jako koníček je mraky. myslím si, že takových to prodejců je hodně a na uživení to nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
17.2.14 14:02

No, to zalezi…Zaklad je mit opravdu kvalitni bavlneny trika. No a pod pojmem vtipny si kazdej predstavuje neco jinyho. Ja osobne si na potisky vubec nepotrpim a takovy trika nosim maximalne na spani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
17.2.14 14:04

Neměla bych zájem, protože nápisy na oblečení nemusím. A už vůbec ne ty rádoby vtipné.
Jinak znám jednu paní, která ručně maluje na trika. Jsou moc hezká a jezdí i po různých farmářských trzích. Zájem o ně ale moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
17.2.14 14:06

Rozhodně bych do toho nešla. Vůbec v dnešní době obchodovat s textilem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
17.2.14 14:06

Myslím, že tady na e-miminu není právě vhodná cílová skupina lidí pro váš projekt resp. pro průzkum. Téměř většina mamin na mateřské či rodičáku otáčí každou korunou a takový věci je až tak nezajímají resp. nedostají se pro ně na opravdu výhodnou cenovou hladinu. Ale jinak určitě se zde najde i pár ojedinělých, kteří by si toto zboží pořídili.
Když to vezmu z mého pohledu, tak asi by se mi takové zboží líbilo, ale raději pořídím obyč tričko za pár korun v akcích nebo zachovalé z druhé ruky. Vše co je „originál“ stojí prostě víc. Děti z toho velmi rychle vyrostou a ještě rychleji ho zničí, takže je to škoda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
17.2.14 14:07

Diky za Vase postrehy. Jen nevim jestli jsem dostatecne vysvetlila v uvodu. Neslo by o zadna tricka typu napr. „Pivo dela hezka tela“ apod.. Slo by o originalni navrhy od grafika, samozrejme by bylo mozne dodat si i vlastni navrh. Zatim jeste bohuzel nemame hotove zadne ukazky. Stale jeste vybirame sikovneho grafika nebo graficku. Bylo by to spis neco na zpusob Woox, jetli nekdo zna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
17.2.14 14:13

@Kristl80 podle mě nemáte šanci. Levní nebudete pokud nebudete mít objemy a nakupovat v Číně, v Indii atd.. Dražší věci lidé spíš kupují od zavedených značek. Teda znám osobně člověka, co vybudoval českou značku se sportovním oblečením. Ale… je to založené na jeho zápalu, technologii a vychytávkách. Spolupracuje se zahraničními dizajnéry atd. A taky začal před 20 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
17.2.14 14:16

@Kristl80 tak já pokud kupuju orig. tričko ta dávám okolo 500 ale musím si fakt vybrat pěknej kousek, ze zkušenosti vím že všetšina na pohled pěkných pokulhává s kvalitou trička, jsou ze slaboučké bavlny a o to opravdu nemám zájem. Takže za mě, pokud chcete originální autorská trička tak proč ne, ale cenu bych viděla někde okolo 500 jinak se vám to nevyplatí pokud chcete dělat hromadu potištěných levných triček za pár korun, tak prosím ale já o to rozhodně mít zájem nebudu ať tam bude potisk jakýkoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
17.2.14 14:24

Co se týká oblečení, tak tedy každou korunu neobracím a když je oblečení pěkné a kvalitní, tak na něm nešetřím. Ale tady bych taky měla strach hlavně kvůli kvalitě. A většina těchto triček je nic moc. A celkově mi ty vtipné nápisy nic moc neříkají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat