Průzkum zájmu než začneme podnikat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1967
17.2.14 14:13

@Kristl80 podle mě nemáte šanci. Levní nebudete pokud nebudete mít objemy a nakupovat v Číně, v Indii atd.. Dražší věci lidé spíš kupují od zavedených značek. Teda znám osobně člověka, co vybudoval českou značku se sportovním oblečením. Ale… je to založené na jeho zápalu, technologii a vychytávkách. Spolupracuje se zahraničními dizajnéry atd. A taky začal před 20 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
17.2.14 14:16

@Kristl80 tak já pokud kupuju orig. tričko ta dávám okolo 500 ale musím si fakt vybrat pěknej kousek, ze zkušenosti vím že všetšina na pohled pěkných pokulhává s kvalitou trička, jsou ze slaboučké bavlny a o to opravdu nemám zájem. Takže za mě, pokud chcete originální autorská trička tak proč ne, ale cenu bych viděla někde okolo 500 jinak se vám to nevyplatí pokud chcete dělat hromadu potištěných levných triček za pár korun, tak prosím ale já o to rozhodně mít zájem nebudu ať tam bude potisk jakýkoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
17.2.14 14:24

Co se týká oblečení, tak tedy každou korunu neobracím a když je oblečení pěkné a kvalitní, tak na něm nešetřím. Ale tady bych taky měla strach hlavně kvůli kvalitě. A většina těchto triček je nic moc. A celkově mi ty vtipné nápisy nic moc neříkají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
17.2.14 14:30

Dělají to už snad všechny tiskárny a všechny fotolaby. Pokud se někomu nezdá kvalita jejich triček, stači donést svoje apod. Takže nevím. V tomto mezera na trhu, ale jistě nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
17.2.14 17:20

Já bych do toho taky nešla. Jsem v nakupování poměrně konzervativní a držím se spíše ověřených značek a obchodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.14 22:23

Osobně bych přivítala třeba nějaký zajimavý dětský obrázky než nápisy, zakoupila bych pouze pokud bych věděla že je látka kvalitní a potisk nepopraská nebo se nesepere.Je to fajn nápad takto podnikat, ale konkurence je veliká, na netu je těchto nabídek mraky, já bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat