Kolik stála léčba Visanne?

19988
21.6.19 13:09

@HanullaH85 za balení na 3mesice jsem doplacela kolem 400,– kč tuším. Ale už to jsou skoro 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4099
21.6.19 17:23

Taky si myslím že jsem platila kolem 400kč a jestli se můžu zeptat proč ti ho chce nasadir? Mě byl nasazen kvůli endometrioze a na tu je lék určený- vyvolá umělý přechod a bylo to hrozný svinstvo ale po dobrání jsem třetí cyklus otěhotněla :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
21.6.19 18:06

@Kornel já taky 3cyklus otěhotnela ale fakt to není antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
21.6.19 18:13
@lachtanice86 píše:
@Kornel já taky 3cyklus otěhotnela ale fakt to není antikoncepce.

Mě bylo tehdy řečeno že u Vissane nejde otěhotnět a ani se při ní nesmí otěhotnět :nevim: ale mě šíleně vypadávaly vlasy a co se semnou dělo…hrůza ale neměnila bych, stálo to za to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
21.6.19 18:51

@Kornel mne dr říkal že to není antikoncepce a já celý půlrok krvacela. A přibrala no děs, ale taky nelituji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.6.19 21:14

Ahoj, ano, kvůli endometrioze. Já totiž měla dva druhy antikoncepce a při každé jsem pořád špinila, tak řekl, že by jsme mohli zkusit tohle. Umělým přechodem už jsem si taky prošla, při IVF. No a byl to taky pěkný hnus. Teď tedy zkoušíme druhou antikoncepci a uvidíme jestli to bude v pohodě. Doufám, že jo. Tak mě jen zajímalo, kolik se tak na Visanne doplácí. Moc děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
21.6.19 21:24

@HanullaH85 jak jsem psala. Já u vissane skoro celý ten půl rok krvacela nebo spinila a tam je to i ve vedlejších účincích psane jako časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.6.19 21:28

Teda to je mazec. Otěhotnět už znovu nechci, chci se jen zbavit menstruace. No jsem zvědavá, jestli antikoncepce zabere, nebo jestli budu muset začít brát Visanne. Je to peklo fakt a začarovaný kruh taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí