Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@HanullaH85 za balení na 3mesice jsem doplacela kolem 400,– kč tuším. Ale už to jsou skoro 2 roky.
Taky si myslím že jsem platila kolem 400kč a jestli se můžu zeptat proč ti ho chce nasadir? Mě byl nasazen kvůli endometrioze a na tu je lék určený- vyvolá umělý přechod a bylo to hrozný svinstvo ale po dobrání jsem třetí cyklus otěhotněla
![]()
@Kornel já taky 3cyklus otěhotnela ale fakt to není antikoncepce.
@lachtanice86 píše:
@Kornel já taky 3cyklus otěhotnela ale fakt to není antikoncepce.
Mě bylo tehdy řečeno že u Vissane nejde otěhotnět a ani se při ní nesmí otěhotnět
ale mě šíleně vypadávaly vlasy a co se semnou dělo…hrůza ale neměnila bych, stálo to za to ![]()
@Kornel mne dr říkal že to není antikoncepce a já celý půlrok krvacela. A přibrala no děs, ale taky nelituji
Ahoj, ano, kvůli endometrioze. Já totiž měla dva druhy antikoncepce a při každé jsem pořád špinila, tak řekl, že by jsme mohli zkusit tohle. Umělým přechodem už jsem si taky prošla, při IVF. No a byl to taky pěkný hnus. Teď tedy zkoušíme druhou antikoncepci a uvidíme jestli to bude v pohodě. Doufám, že jo. Tak mě jen zajímalo, kolik se tak na Visanne doplácí. Moc děkuji za odpovědi
@HanullaH85 jak jsem psala. Já u vissane skoro celý ten půl rok krvacela nebo spinila a tam je to i ve vedlejších účincích psane jako časté.
Teda to je mazec. Otěhotnět už znovu nechci, chci se jen zbavit menstruace. No jsem zvědavá, jestli antikoncepce zabere, nebo jestli budu muset začít brát Visanne. Je to peklo fakt a začarovaný kruh taky.