Kolikrát dávat pít čaj přes den
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolikrát dávat pít čaj přes den
Ahojte lidičky
, mám měsíční dcerku a zajímalo by mě jak často a kolikrát denně dáváte pít čaj, jsme na UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Verun83 píše:
Mesicni dite caj nepotrebuje
Jenže mi příjde že má žízeň, neboť furt slintá a dává jazyk ven…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak, takhle malé miminko tekutiny navíc nepotřebuje, vše má v UM. Tekutiny mimo UM se radí podávat s prvními příkrmy, nejlépe čistou vodu. Pokud je velké horko, tak pomaličku klidně o měsíc dva dřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gadžory opravdu čaj takhle malé miminko nepotřebuje
, potřebné živiny má v Um, čajík bych dala až s příkrmy, nebo o měsíc déle
jinak děti slintají úplně normálně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gadžory píše:
To dělávaj děti u zubů, ale v 1 měsíci mi přijde brzo
Nicméně kamarádčina holčička se s 1 zubem narodila, druhý vylezl na konci šestinedělí, tak co by ne
Nebo jen tak slintá, no, je to mimčo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gadžory nic, pokud jí přidáš čaj nebo vodu, ohrozíš akorát příjem mléka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jak bylo psano vys, je to zbytecne. I s UM ma tekutin urcite dost. Dalsi tekutinou se zvysuje zatez na ledviny. Zeptej se Dr. Ale pokud ma dost pocuranych plenek, tak to neres. Miminka slintaj. Pockaj az polezou zuby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gadžory píše:
Ale to neni zizni. Tekutiny ma z um. Deti proste tyhle veci delaji.
- Citovat
- Upravit
Caj je v tomto veku blbost. Mam osmi mesicniho a caj jeste v puse nemel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už nevím co dělat
Maminky potřebuji pomoc a poradí malé bude 9měsíců a nechce mě flašku a jíst jinak je furt kojena ale už bych chtěla začít už to zkouším dlouho a nejde to ale dudlik chce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Štěpánka Š píše:
Maminky potřebuji pomoc a poradí malé bude 9měsíců a nechce mě flašku a jíst jinak je furt kojena ale už bych chtěla začít už to zkouším dlouho a nejde to ale dudlik chce
A proč jí dáváš pít z lahvičky? Kvůli pitnému režimu? Jestli má dost pročůraných plenek, je hydratovaná a tekutiny jí stačí z mateřského mléka ![]()
Máte zavedené příkrmy? Když nechce z lahve, zkus skleničku - normální, malou, třeba panáka. Je to pro ní akorát velikost. Bacha na zoubky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel ani prikrmy taky nechce
ale s tím panakem to zkouším no prebaluji jí vždy před kojení není sni suchá ani moc pocurana ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co zkusit BLW? Jídlo do tlapky? Začíná se s tím tedy o trošku dřív, když začnou děti projevovat zájem o jídlo rodičů, ale což, hlavní by bylo, že by začala dlabat ![]()
Zkus jí podusit zeleninu na kousky (víc druhů) a nabídnout vcelku. Většinou je to i baví víc, prohlíží si to, ochmatávají, ochutnávají. A většinou i něco snědí ![]()
Tady je toho víc: http://www.jidlodotlapky.cz/co-je-blw/
A s těmi plenkami… Ideál je 6-8 počůraných plenek denně, moč je světlá a není moc cítit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
...
@Taka děkuji za radu už jsem zkoušel hodně věcí ale furt prsou
už chci ukončit kojení kvůli zoubkův bolí to ale spíš řeším hodně flašku ale žádný úspěch
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit