4 měsíční dcera nechce jíst, pak si cucá prsty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Syn byl kojenej, ale kolem třetího čtvrtého měsíce odmítal chvíli pít mlíko, cucal si ruku a brečel. Pomohlo krmit ho ve spani, nebo mu ruku zuzlat, aby si taky přišla na svý, když on pije. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mala mi tohle v podobnem veku delala taky. Nekde jsem cetla, ze kdyz si takhle cuca a rve prsty do pusy, ma problemy s travenim.Taky hodne blinkala i po dlouhe dobe od jidla. U nas trochu pomohlo ji vzdycky dat odrihnout, kdyz to zacala delat. A fakt si skoro vzdy rihla a na chvili byl klid.Mezi jidly treba i 10×.Pak to nejak samo preslo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, často odříhnout a třeba po chvíli zkusit nabídnout zas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusit polohu tygrika, dát určitě odříhnout, trápí jí bříško ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsk dlouho to u vás trvalo? @malytlustyhroch @simsa55 mi to syn děla už 14 dnů.. je to strasne. Bez řvaní a vztekani to jde jen v noci. Přes den katastrofa..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@11223344
To uz si presne nepamatuju, ale tak ten mesic to klidne mohlo byt. A kojit bylo taky nejlepsi v noci, nebo pak hned po probuzeni pres den. Neboj, to se upravi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@11223344 kolem těch 14 dní a pak se to srovnalo jakoby nic. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Toto mi dela taky mesicni dcerka…
Sice ne pokazde ale tak jednou dvakrat za den ano.. Vcera se mi az dusila zvracenim
![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Mám čerstvě 4 měsíční dceru, která do ted jedla, co se do ní vešlo. Poslední dobou máme problémy. Sní polovinu, co normálně a pak si cucá pprsty a má hlad. Nevím co s ní mám dělat. Řve hodně od narození těžko rozeznat z čeho to zrovna je. Trpí kolikou, ale za tu dobu co jí mám dobu jsem si nešimla, že by s jídlem byli problémy. Navíc třeba po 2,5 hodinách jsem si všimla, že ještě zvrací mléko. Jsem zoufalá. Celé dny jenom řev.