Bilý jogurt pro kojence
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Pokud má dobrý složení, jen mléko, a jogurtový kultury, žádný škroby apod., a odpovídající podíl tuku, minimálně cca 3,5 procenta, tak je to v pohodě. já mám tyhle k classic jogurty ráda, i ovocný, mají o dost lepší složení, a víc ovoce, než většina značkových.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas se Hollanie nechytla, takze davame Chocensky, ale jelikoz je smetanovy, tak ho kombinujeme s klidnym srdcem s privatnimi znackami Lidlu nebo Globusu. Ve slozeni neni nic spatneho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Včelička992 píše:
Ano jsou tam jen ty kultury a mleko, nic jineho. Na par ciselnych odchylek je to prave totozne s hollandii.
Prave jsem nevedela i kdyz dle slozeni by to melo byt v poradku, ale nejspis si u hollandie clovek zaplati znacku.
tak ona ta hollandie je myslím specifická, že zraje v kelímku, a je taková hezky hodně hustá, ale to nejsou věci, který jsou nezbytně nutný. v klidu bych dál kupovala tyhle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Včelička992 píše:
Ja prave davala tu hollandii, detem chutnala, ale ta cenaten classic jim taky chutna, nemaji problem snist cokoliv, za co jsem rada, takze bych v techto jogurtech dal pokracovala, jen jsem se citila trosku blbe, ze to stoji jen 5.90
![]()
prosím tě, hlavně, že jim chutná
, a pokud to má stejné složení, tak to opravdu neřeš ![]()
Přece láska se neměří na peníze a ostatní musí být jedno, jaké jogurty kupuješ
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co zkusit kupovat velkou Hollandii, ta vyjde levněji.
Jinak v Lidlu krémový bílý jogurt děla taky Hollandie a stojí myslím 15,90 za 500 ml.
Taky v Lidlu mají jogurt zrající v kelímku, ale je polsky. Není špatný, já ho bez problému sesrotuju, ale pro děti přece jen to nejlepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju v Lidlu jogurt zrající v kelímku. Je ho 400g - to by vám prakticky vyšlo. A stojí myslím 11.90. Je totožný s holandií.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jogurt z Kauflandu neznám, ale taky mě napadla ta velká Hollandie, v akci ji seženu pod 20 Kč. K tomu pořídit několik kelímků s víčkem do ledničky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem zkoušela nějaký malý bílý jogurt z lidlu, složení bylo fajn, výrobcem si už nejsem jistá, ale byl strašně řídký, tak dávám stále hollandie, ale ty malé se vážně prodraží, ani nebývají v akcích
jestli dětem ten kauflandacký chutná, tak bych bez výčitek kupovala dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stonožka12 píše:
Jogurt z Kauflandu neznám, ale taky mě napadla ta velká Hollandie, v akci ji seženu pod 20 Kč. K tomu pořídit několik kelímků s víčkem do ledničky…
V Kauflandu mívají v akci velkou Hollandii i za 12,90 (bývala i 11,90). Ty K-classic nejsou špatné, ale jsou hodně řídké, Hollandia zraje v kelímku a je tam víc jogurtových kultur. V Lidlu pod privátní značkou Pilos taky vyrábí Hollandia, ale taky je většina řidších.
Obecně ale bílý jogurt má být prostě mléko a jogurtová kultura, žádné škroby apod., případně bílý smetanový jogurt tam má smetanu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
.
Příspěvek upraven 31.05.20 v 23:37