Roční dítě zvrací - co dávat jíst?

30.8.17 08:40

Roční dítě zvraci :(

Maly davame k piti trochu stavy s vodou, nikdy nebyl problem. Vcera jsme ji koupili stavu s prichuti jablka, kazdy vecer pije hodne pred spanim. A v noci 3× zvracela. Rano vstala, plakala a mela hlad, udelala jsem ji sunar to vypila. Asi po 20 minutach zacala zvracet proudem. Pujdeme k doktorce, ale chci se zeptat mate s tim zkusenost? A co jste pak davali jist a pit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4248
30.8.17 08:45

@SaminaSamina ahoj,mame zkusenost kdyz bylo maly 10m, ale to jsme meli cela rodina virozu. K piti mela hodne oslazenej caj a misto mlika ryzovou kasi.Pak zvracela asi v 15m ale vzdy jen po mliku, ona ho pila 4× za noc. Vypila a za pul hodky zvracela, je na nem hrozne zavisla tak jsem ji ho dat musela ale misto 5 odmerek jsem davala jen 2 a pul a to nezvracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.8.17 08:45

Nikam bych nechodila. Hlavně nedávat pít Sunar, to je fakt kravina. Na rozbouřený žaludek je nejlepší co nejledovější pití.. Klidně úplná tříšť z mrazáku. Když je nejhůř, dávám jí jen cucnout ledu. Ze zkušenosti můžu říct, že to většinou trvá den až dva. Pak třeba nastoupí průjem. Nicméně tyhle střevní věci se většinou moc léčit nedají. Jen dávat pozor na příjem tekutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
30.8.17 08:50

Hermankovy čaj a nikam nejezdi, může to být jen viróza, nejspíš jste na pevné stravě už, takže něco lehčího setriveho nedrazdiveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
30.8.17 09:07

Taky bych to viděla na virozu, nemusí to mít vůbec souvislost s novým sirupem. Když dítě zvrací, nedávají se mu žádné mléka, ani šťávy, ale po lžičkách slazený černý čaj, coca cola+ dietní jídla po troškách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
30.8.17 09:16

@smudlinky ty das rocnimu colu?!

@SaminaSamina da se koupit rehydratacni roztok kulíšek. Je to hnusné. Me to kluk nechtel. Mel takovouhle bliozu taky asi v roce. Trvala asi dva dny. Kdyz neudrzel ani caj, jeli jsme na pohotovost. Ale stejne ti nic nereknou. Jen nam doporucili ten kulisek a dostal snad nejaky cipek, ale spis aby vykazali cinnost.
Ja jeste kojila a to udrzel, tak jsme to vydrzeli s tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.8.17 09:20

@SaminaSamina Bude mít asi nějakou žaludeční virózu. Nedávat sunar, dítěti naordinovat dietu (suché pečivo, rýži, max. piškoty).
Dávat pít chlazený hořký čaj, vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
30.8.17 09:23

@Ornwen

Ano, klidně jsem dala cca 15-16 měsíční kolu. Po lzickach a do 2 hodin byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
30.8.17 09:42

Malé jsem takhle v roce dělala rýžový rozvar (rozvařit rýži asi půl hodiny, scedit), první den dostala pít jen to, druhý den jsem přimíchala odměrku sunaru, a když to udržela, pomalu jsem sunaru přidávala a asi čtvrtý den už mohla normální sunar. Byla to nějaká hnusná viroza, která se ostatním dětem co ji taky chytily vrátila, nám se po téhle dietě nevrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí