Kojení při příkrmech?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kojení při příkrmech?
Dobrý den maminky. Potřebovala bych poradit. Mám doma 8m mimco, kojene. Začali jsme s prikrmy od 6m. Za měsíc a půl jsme přidali ovoce. A teď na začátku 8m. Jíme dopoledne svačinu, oběd a svačinu odpoledne. kojeni ráno a večer( v noci spí celou noc) Snažím se dávat i zapijet čajem - zkoušela jsem různé druhy i vodu, ale proste víc jak 20ml za den nevypije a tak mi nezbývá než mu pokaždé dat napít z prsa. Po každém jídle chce proste prso občas toho z prsa vytáhne víc občas si jen tak cucne
jak mám to kojení po jídle odbourat a jak ho naučit pít? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kojila bych klidně dál, není důvod ještě přestat, nase v té době začala teprv trochu jíst.. Pití nabizej po jídle a časem se naučí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ajena16 pamatuju si, jak mi bylo trapně, když prcek pojed guláš s knedlíkem a zapil prsem
To se odbourá časem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele já měla to samé… Pořádně pít mi začal až po roce..Dej mu čas on zachvilku pít začne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ajena16 to je v pohode, je maly, ma na prso narok
jen mu ho dej na zapiti. a muj prvni syn take dlouho nechtel vodu ani zadne caje, davala jsem mu redenou stavu Hipp svestkovou, ta mu chutnala a jeste je dobra na brisko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prikrm se ke kojeni přidává nema ho v tomto veku nahrazovat…tak male deti se koji idealne na pozadani ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojila jsem do roka a pul, pak jsem musela bohuzel odstavit. Podle mne, dokud chce a mlicko mas, tak dej ![]()
- Citovat
- Upravit
Nez aby pil caje, tak radeji MM. Stejne i kdyby zacal kojeni bojkotovat a prestali jste, tak se budes michat s UM. To je lepsi mit mlikarnu v pohotovosti
tak pokud te to nejak vyrazne zdravotně nebo jinak neomezuje, drzte se prsa
ja se snauila, aby po jidle jeste cucla, nebo o naopak před jidlem, ale jak ochutnala jine ňamky, prso ji prestalo zajimat. Jeste chvili ze slušnosti to vydrzela a od 8m micham sunar ![]()
dnes se doporučuje dokonce kojit do dvou let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit