Kolikrát denně spí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
152
20.6.08 13:22

Kolikrát denně spí

Kolikrát denně dáváte spát v desíti měsících.Moje malá teda přes den od mala moc nespí.Teď mi spala dopoledne 30minut někdy 45minut a potom odpoledne asi hodinu.Tak jsem dnes zkusila to dopolední vynechat a dát ji hned po obědě,ale byla už hodně protivná usla teda hned a už spí skoro dvě hodiny.Tak nevím jestli to dopoledne vydržet kolem toho oběda nebo ji ještě nechávat spát dvakrát po kratších časových intervalech.Jak to mate vy.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6927
20.6.08 13:32

Ahoj,

Bara v tuhle dobu spala uz jen po obede. Dopo uz nechtela, nenutila jsem ji. Po obede si dala tak 2 hodky a pak usnula kolem 19h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
20.6.08 13:36

My máme skoro 15 měsíců a většinou prcek spí 45 min dopoledne a odpoledne jak kdy, někdy si dá svou 30-ti minutovku, někdy ne, jindy když je unavený, vydrží spinkat dopol i odpol klidně po hodině a půl a večer kolem 20h zalehává a do půl hodiny vytuhne. uffffffff snad je příspěvek aspoň trochu srozumitelný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
20.6.08 13:45

Ahoj,
obě naše děti spaly do 12-15 měsíců 2× denně. Dopoledne méně (max hodina) odpoledne 1,5-2h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
20.6.08 14:00

Náš malej - 1,5 r spal 2× denně ještě nedávno. Tak 1,5 dopo a 1,5 odpo.
Když už, tak si odpustil odpolední spaní, ale dopolední muselo být…
Teď jsme to trochu posunuli, je to cca 6 týdnů, že už chodí jen po obědě - ale spí třeba 3-4 hodiny 8O a večer jde normálně kolem osmé…
Někdy ani nejdeme po obědě, ale když jsme třeba u kamarádky a přijedeme domů, tak cestou sní banán a pak si už jde lehnout, takže má třeba někdy oběd ve tři :D

• Citovat
  • Upravit
2239
20.6.08 14:22

Ahoj,

me dvouleta dcera spava od sedmi mesicu od poledne az do ctyr. Ale ja potrebovala sjednotit detem spani a takhle mam docela prostor i pro uklid a vareni.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
20.6.08 17:22

Tak vidím, že naše malá je pěkný spáč, ale dřív to tak nebylo, spávala mi třikrát denně 20-30 min. Asi od 9 měsíců spává 2-3 x denně, dohromady 3 hodiny, v noci pak 12 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
20.6.08 17:51

Ahoja,
taky bych řekla, že v devíti měsících dávat jen jednou spát je brzy. Jde ale o to, jak to vyhovuje prckovi.
Ondra spal cca do devíti měsíců ještě 3× denně a teď spí 2× (dopo 1 hodinu a odpoledne 2 hodiny). Už bych ho ráda nechala jen jednou, aby mi obě děti spaly stejně, ale on ještě na jedno spaní zdaleka není zralý. I když vstává ráno kolem půl osmé, v půl jedenácté už je totálně ospalý :wink:
Takhle se špatně plánuje denní program, protože se kluci ve spaní prostřídaj a vlastně od 10:30 do 16:30 někdo spí :roll:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.6.08 18:17

ahOJKY.U NÁS JE TO PODLE TOHO V KOLIK VSTANEM.
POKUD VSTANEME V 10,TAK UŽ DOPOLKO SPÁT NEJDE A JDE V 13.30 A SPÍ TAK DO 15.30.
KDYŽ HO MUSIM TŘEBA KVULI DR VZBUDIT DŘÍV,TAK VSTANEME V 8 A JDE SPÁT V 11 A SPÍ DO 13 A PAK JDE V 16 A SPÍ DO 17.

TAK TY 2-4 HODINY PROSTĚ PŘEZ DEN SPÍ.
VEČER CHODÍ SPÁT V 21 A SPÍ VĚTŠINOU BEZ VZBUZENÍ AŽ DO RÁNA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
20.6.08 21:34

Tak vidím,že to budu muset vysledovat,co bude lepší.Jestli ji dát spát dopoledne a pak po obědě,anebo ji dát spát trochu dříve a nechat jen jedno spaní.Závidím,ale těm maminkám co jim dítka spí přes den 2× i 2 hodiny.Ta moje treperenda asi nechce nic prošvihnout,ale vím,že se to může ještě zlepšit,malý od sestry taky přes den do roku moc nespal a potom spal i tři hodiny v kuse.Ale taky se to může zhoršit,že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
21.6.08 10:16

Ahoj,
mně spí malá dopol. cca 1,5 až 2hodiny (vzhledem k tomu, že vstává kolem 6.hod, usíná před devátou) a odpol. jak kdy, většinou tak 2hodinky. Jedno spaní za den u nás ještě dlouho nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
21.6.08 16:45

Mám taky 10ti měsíčního chlapečka a spí dvakrát denně. Dopoledne 1,5 a odpoledne cca 1 hod. Večer chodí spát ve 20.00 a psí tak do 7.00. Zkoušela jsem taky jedno spaní odbourat, ale ještě to nejde, je pak hodně unavený. ahoj Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.6.08 19:41

Ahoj marysko,
nevím, jestli máš nějaký zvláštní důvod pro to jedno denní spaní.
Já jsem totiž vypozorovala, že dcera tak max. co dva měsíce spala úplně jinak. Ráno vstávala mezi půl osmou a devátou, naopak večer to je mezi půl devátou a desátou. A přes den chvíli 2× 45 minut, chvíli dvě hodiny v kuse až třeba od čtyř a teď spí dvě hodiny tak od jedné.
Vždy když jsem začala něco řešit, třeba že vstávala už skoro v sedm, tak se to najednou samo zlomilo a posunulo třeba o hodinu.
Takže já jsem pro nechat tomu volný průběh, možná za dva měsíce bude vše jinak…
 Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
22.6.08 08:56

Plně souhlasím,protože my ráno vstáváme taky různě,někdy jsme vzhůru už o půl šesté,tak to je jasné,že musí spát i dopoledne,to by ještě nevydržela.A někdy vstane až o půl osmé,to už zase jde spát až po obědě,ale taky jde někdy na ní vidět,že je ospalá a dám ji spát dopoledne,u těch malých prcků to ještě asi chce spát dvakrát denně,ikdyž třeba spí jen po třičtvrtě hodince,asi jí to stačí.V kočárku už teda odpoledne nespí,protože to musí všechno sledovat :) Večer pak usíná o půl osmé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí