Kolikrát mácháte pro čerstvé mimi?

915
20.4.12 22:58

Kolikrát mácháte pro čerstvé mimi?

Ahojte,
mám za sebou praní mantinelů, zavinovaček, povlečení atd. (v prášku Lovela, místo aviváže ocet na začátku praní). Abych u něčeho nepoškodila výplň, zadala jsem program vlna/ruční praní. Nedávala jsem pak ještě jedno máchání, ale po přečtení pár diskuzí mám pocit, že hodně z vás pro malé mimi máchate dvakrát :think:. Je to tak? Kolikrát tedy mácháte? Už to mám i usušený, nechce se mi to znovu namáčet, ale je fakt, že jsem po vyndání z pračky na látce cítila takový mazlavý film, tak mám dilema. Díky za odpovědi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
20.4.12 23:00

Máchání navíc nedávám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101679
20.4.12 23:01

Já tedy nedávala a prala jsem normálně v Ariel gelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
20.4.12 23:06

Nic navíc jsem nedávala a ani nedávám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
20.4.12 23:09

Jo, tak zatím 2:0 pro to, abych zítra rovnou žehlila :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.4.12 23:09

Nedávala jsem, ale prala jsem vše na 60, výplň nevýplň, značka neznačka, buď to přežije nebo ne. Jediný, co to moc nedalo, byla flísovobavlněná dečka do kočáru od emitexu a froté zavinovačka, ale ty spíš dorazila sušička.
Jakmile není něco v biokvalitě, tak to může být napuštěné kdečím, aby se do toho ve skladu nepustili nějaký potvory, takže minimálně jednou jsem pořádně vyprala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
20.4.12 23:10

S kamiŠ 3:0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
20.4.12 23:10

Peru v Lovele, aviváž Lovela nebo Batole, máchání navíc nedávám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
20.4.12 23:11

A prala jsem taky všechno na 60, ať se to pořádně vypere, co nepřežije, nemá nárok jít na mimi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.4.12 23:12

No, já asi do půl roku prala dětské věci v Lovele, ale extra máchání jsem tam nedávala vůbec. Pak jsem přešla na Persil gel, pt Lovela toho moc nevyprala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915

Přestávám počítat skóre, jsem pomalá :-O. Já jsem teda prala na 40 podle piktogramů na cedulkách. Pořádně to teda ještě vyžehlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
@Fen-fire píše:
A prala jsem taky všechno na 60, ať se to pořádně vypere, co nepřežije, nemá nárok jít na mimi :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
20.4.12 23:15

Jinak teda, oblečků, co přijdou přímo na tělíčko, jsem prala jen několik. Na doplnění kapacity pračky. Ty ostatní dám tedy taky radši na 60.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
20.4.12 23:15

odjakziva len raz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.4.12 23:21
@Timara píše:
Jinak teda, oblečků, co přijdou přímo na tělíčko, jsem prala jen několik. Na doplnění kapacity pračky. Ty ostatní dám tedy taky radši na 60.

Nejde jen o oblečky, co přijdou na tělíčko, mimino si bude třeba cucat rukáv u mikiny, ožižlávat mantinel, prostěradlo… Většina věcí se mu dřív nebo později může dostat do pusy, na tělo (třeba synovi se nějak povedlo před časem otevřít na sebe flašku s pitím, zráchanej od hlavy k patě, já bez čistých oblečků, takže jsme šli koupit nové, ale než jsme je koupili, tak jsem mu svlíkla vršek, aby nebyl naložený v mokrém zábalu a dostal na holé tělo bundičku. Taky bych nečekala, že se mu bundička octne na holém těle, ale najednou se stalo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný