Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky chtěla jsme zeptat jestli jste nědo nerodili v Kolíně i v Čáslavi. Nebo aspoň v kolíně. první mimčo jsme porodilav Čáslavi a teď uvažuju o Kolíně. Díky za info
Já rodila v Čáslavi, se mnou byla na pokoji holčina z Kolína a ta říkala, že než rodit v Kolíně, tak radši v Čáslavi. Podle mě by to bylo úplně nejlepší v Havlíčkově Brodě - na tamní porodnici pějí většinou jen chválu ![]()
Na kolínskou porodnici jsem slyšela to samé.známá tam rodila před 2měsíci a říkala,že už nikdy více!
V Čáslavi hlavně prý ted rodí velmi známý kolínský gyn.lékař pan doktor Klumpar,za kterým se dřív jezdilo do Nymburka.
Ahoj do Kolína se taky chystám,jelikož je tam dětská JIP.Jinak do Čáslavy a Českého Brodu to mám dost dál.Měla jsem jít rodit do Nymburka,ale bylo mi to rozmluveno.Tak holky nestrašte že je to tam tak strašný.
Ano, v Čáslavi opravdu nyní působí dr. Klumpar. Osobně ho vůbec neznám, ale hodně si ho chválí.
Jinak - já myslím, že ve finále ti bude úplně jedno, kdo tě rodí, hlavně že rodíš
Alespoň já to tak měla. Mě spíš pak v Čáslavi štvalo to potom - porod jako takový byl v pohodě ![]()
já si naporod v Čáslavi nemůžu taky celkem stěžovt, ale ty sestry na dětským no děs. Tak jen doufám že to bude lepší.
Pilcando - souhlasím. Porodní super, ale na dětském to bylo dost otřesný. Hlavně jedna sestra - to byla opravdu kráva na entou ![]()
Ahoj holky, já rodila v Kolíně už to tedy bude v lednu dva roky, taky jsme tam byla přestěhovaná z Nymburka, že tam je dětská jip, ale nemůžu si na porodnici stěžovat. Možná nejsem tak náročná a vidím spíše pak už se doma. Ale sestry i doktoři v pohodě, až na jednu, ale to se asi najde všude ![]()
A sestričky na jipu super, i přes předčasný porod jsme šli po 8 dnech dom.
Ted se zase snažíme otěhotnět a pravděpodobně zase skončím v Kolíně, tak doufám, že se to tam moc nezhoršilo.. ![]()
Ahoj Katko,tak já rodila v Kolíně teď na úplným konci září a nemůžu si stěžovat.První porod jsem měla v Praze -Podolí.Tam to bylo skvělí a do Kolína jsem jisté obavy měla,ale sestry,doktoři,super.V Podolí jsou prostě profíci a nevidíš vůbec ani kapku krve,v Kolíně to u mého porodu vypadalo jako u řezníka,plno krve,dá se říct všechno jsem viděla.Slabší nátury by jim tam mohly klidně i omdlít.Ale přístup byl na 1*.Nelituji toho ,že jsem rodila právě v Kolíně.Kdybychom se rozhodli pro 3 mimi,tak jdu zase do Kolína.
S mýma zkušenostma z Kolínské nemocnice bych tam určitě rodit nešla…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.