Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj rozhodli jsme se pro radikalni zmenu a ze soucasnych Ceskych Budejovic se chceme odstehovat.. ja jsem byla pro Pardubice, pritel pro Prahu a tyto mesta jsou mezi ![]()
chci se zeptat jak se vam v techto mestech zije, jake je pro deti, rodinu, kultura, prace.. proste vsechno co vas napadne..
diiiiky
Poděbrady jsou fajn. Kutná Hora nádhera, atmosfera malomesta, ale s prací je to mizérie. Kolín je průmyslový hnus s Dobrým spojením na prahu a misty ve fabrikach.
Z těchto tří míst bych si vybrala Poděbrady, pěkné a pohodové město. Ale je dost pravděpodobné, že za prací budete muset dojíždět. KH se mi líbí jako historické město na výlet, na bydlení ne. Kolín má sice potřebné zázemí, ale bydlet bych tam nechtěla. Doporučuji udělat si výlet do všech tří měst a nechat je na sebe působit a případně se poptat i místních, ale sto lidí, sto názorů…
Za mě také určitě Poděbrady. Bydlím od Poděbrad 10km a jezdím tak hrozne ráda. Hlavně na jaře a v létě.
Tak za mně Kutná Hora
, krásné, klidné město, ale to bydlení se srovnáním s ostatními vybranými městy je dražší…Kolín v žádném případě-max. na nákup. Poděbrady
, mně se moc nelíbí,,
@Káťa.21 Kutná Hora je taky moc hezká. Bydleni nevím jak tam vyjde, ale Poděbrady co jsem tak koukala tak podnájem kolem 10-11tisíc za 2+1. Kolín se mi taky nelíbí, max ty nákupy.
V Kolíně žiju a mám to město moc ráda
Je velké tak „akorát“. Pracovnní příležitosti tu, celkem jsou, záleží ovšem, o jakou by vám šlo sféru. Co se rodinného zázemí týče - dětská hřiště samozřejmostí, jedno velké - centrál na sídlišti, nové, udržované, dokonce s občerstvením a wc, dále dvě nebo tři herničky s možností kroužků… VLakové spojení velmi dobré.
Tak za mne Poděbrady, sice tam nebydlím jen kus od nich a jezdíme tam rádi.
Děkuji za vaše názory..a klidně pište dál..s tou prací to tam není asi moc slavné, podle toho co čtu, ale tady na jihu to je bych řekla ještě horší…na prodavačku se tady stojí fronty :/ mě by se líbila třebna kavárenská činnost.. jak je to tam s tou prací v tomto směru?
Moji příbuzní bydlí v KH. Jsou tam spokojení moc, ale ti už jsou v důchodu. Chvíli bydleli v Kolíně, ale tam se jim nelíbilo vůbec.
Ano, všechna města jsem našla na mapě,
Volím Kutnou Horu je tam fabrika na tabáček ![]()
@Monule510 no to spíš asi Poděbrady, prostě lázeňské město, tedy posezení na kávu víc než dost