Kolísání teploty

33
16.7.14 12:51

Kolísání teploty

Ahoj, :kytka:
od včerejška mám problém. Už den před tím jsem se cítila hodně unavená, ale dávala jsem to za vinu nevyspání.. Včera jsem byla asi 3 hodiny venku. Bylo vedro. V pravé poledne ( vim jsem blbá no :mrgreen: ) jsem sedla na koně a hodinu jezdila a skákala. Po jízdě jsem se napila, sundám vestu, helmu a myslela jsem že chcípnu. Byla jsem totálně mokrá a spocená jak myš. Šla jsem se schladit do chladěnší místnosti a bylo to ok. Doma děs.. Z ničeho nic děsná únava, panika nevím z čeho, úzkost, zmatenost a bolest svalů, rukou a nohou, rychlej tep. Teplot byla nejvyšší večer 36,5 - normálně mám tak nějak okolo 35,7. Zato mě zarazilo že když jsem se měřila po 3 minutách znovu že jsem najednou měla 35,9. Přitom jsem pořád ležela v posteli. Teploměr mám v pořádku jelikož na druhym teploměru se děje to samé.. Nevím asi zřejmně úpal. Brutálně se mi v té helmě vařil mozek. Dneska už si příjdu fit, piju, svaly už bolí jen trochu, tep neni tak zběsilej jako včera a teplota je 36,0 ale během 3 minut kolísá na 36,3, pak 35,7. A to prostě jen ležim. Už si připadám jak blázen. :mrgreen: Patří to k tomu úpalu nebo co to je? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
16.7.14 12:54

To měříš digitálem? Ten mi ještě nikdy nenaměřil teplotu dvakrát za sebou stejně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.7.14 12:57

Jj digitálem. :lol: Ale právě že jindy je teplota stejná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
16.7.14 12:58

No co ti povim, máš totálně o ničem teploměr. Normální teplota není rozhodně 35,7. To kolísání vidím jako normální u měření digi teploměrem.
A ano, máš úpal… se nediv v takovým vedru si pařit kečku v helmě… Pi hodně vody… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.7.14 12:59

Digitálem se nedá nic měřit :mrgreen: Celá rodina máme 35. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
16.7.14 12:59

A máš čelovej bezdotykovej nebo co se píchne pod paži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.7.14 13:14
@Black Cat píše:
A máš čelovej bezdotykovej nebo co se píchne pod paži?

klasika do podpaží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
16.7.14 13:15

@lilitko myslím, že jses včera přehřála. Taky se mi to stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
16.7.14 13:30

Tak to je teda velký problém :mrgreen:..jsem si říkala, musím to dočíst třeba příjdu k rozuzlení a ono prd :D..ale nenapadlo by mě se tolikrát měřit :lol:

klííd, dej si nohy hore..a nesleduj se :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast