Koloběžka Yedoo Two 12´´
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Koloběžka Yedoo Two 12´´
Ahoj, chci dceři k Vánocům koupit koloběžku. Nejdřív jsem váhala, jestli tu malou s pevnýma kolečkama nebo velkou s nafukavacíma. Tak asi nafukovací vyhrály, protože dcera je veliká. Na jaře jí bude 5 a měří 116cm. Na druhou stranu je ale dost nemotorná a nešikovná. Na odrážedle se jezdit nenaučila nikdy. Na kole už teda jezdí bez koleček, ale než se to naučila, trvalo to skoro půl roku. Tak mám trochu obavu, abych nekoupila koloběžku, na které se naučí jezdit až v 10 letech
Kvůli její výšce jsem vybrala tuto http://www.sport-live.cz/…ne-1146.html. Má s ní někdo prosím zkušenost? Do jaké výšky by jí měla vydržet? Je 7,5kg hodně na přenášení? Dá se nějak rozumně třeba rozmontovat, kdybychom ji chtěli třeba někam přemisťovat autem? V popisu píšou od 5 let, bude na ni moct vůbec dosáhnout?? Brzdu má jen tu ruční nebo i zadní nášlapnou?
Nebo bych měla přeci jen pořídit tu skládací? Je fakt, že se přemisťujem s kočárkem, tak si dost dobře nedovedu představit, že by chtěla chvilku jít pěšky a já se táhla s kočárem a ještě kolobrndou. Jenže nebude jí ta skládačka malá??? Jak vysoko se jim dají vytáhnout řídítka? Cesty tu máme celkem slušné, žádné kočičí hlavy nebo terén. Teda terén tu je, ale ne tam, kam bychom jezdili s koloběžkou..
Určitě mě ještě něco napadne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky jsem váhal s koloběžkou pro 5letého, hrozně moc mě lákaly nafukovací kola, ale nakonec z praktikých důvodů jsme koupili tu malou skladací http://www.worker.cz/…worker-racer a teď jsem rád. Je to lehké, praktické a syna to moc baví. Pokud jezdí jen po silnici a chodníku tak uplně v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak vysoko se dají ty řídítka vytáhnout? Aby se u toho za rok už nemusela hrbit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetiteFillette píše:
A jak vysoko se dají ty řídítka vytáhnout? Aby se u toho za rok už nemusela hrbit..
nastavitelná výška řídítek: 72 - 82 cm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, složit se nedá- pokud chceš převážet čato tak se dělají snadno odmontovatelná řídítka, pokud jen obšas tak je to Ok - řídítka se odmontují, skládací hliíkovou určitě nekupovat- každý malý kamínek může vyvyolat pád, my jezdíme celá rodina na yedoo
a super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klarindas píše:
Ahoj, složit se nedá- pokud chceš převážet čato tak se dělají snadno odmontovatelná řídítka, pokud jen obšas tak je to Ok - řídítka se odmontují, skládací hliíkovou určitě nekupovat- každý malý kamínek může vyvyolat pád, my jezdíme celá rodina na yedooa super
„každý malý kamínek může vyvyolat pád“ to snad ne
tak hrozné to opravdu není…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No u mě i jo:-) asi jsem nemehlo
- u nás je takový stav chodníků že já prostě normálně v klidu jezdit nemůžu- myslím tak abych si to užila- samá prasklina a kočičí hlava, nehledě na to že v přírodě je to lepší:-)… zlatý nafukovací kola:-))kde se můžu beze strachu rozjet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Haha, tak to jste mi moc nepomohli
Tady jsou chodníky buď klasické větší čtverce, občas zámkovka nebo asfaltové, na kterých teda jsou bubliny občas. Do lesa toho asi moc nenajezdíme, i když občas bysme mohli.. Ale tak na to má zase kolo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, když jsem vybírala kolobežku pro dceru, tak jsem chtěla rozhodně nafukovací kola. Nakonec jsem ji objednávala v tom e-shopu z tvého odkazu. Mají tam i poradnu, pán tomu asi fakt rozumí a doporučil mi jinou než jsem měla vyhlídnutou
Navíc nabízí sestavení a seřízení koloběřky zdarma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
… máme taky Yedoo, ale zatím (do narozenin) nejezdíme, takže kolobežku hodnotit nemůžu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nemáte někdo tuhle koloběžku? Chtěla bych jí koupit dceři, ale jeji 4apůl, ale je veliká, má 115cm, ta menší nemá brzdu, tak vůbec nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit