Koloběžka zn. Micro pro tříletou holčičku?

15319
5.4.08 17:00

Koloběžka zn. Micro pro tříletou holčičku?

Ahoj,
nemáte prosím někdo zkušenost s koloběžkami švýcarské firmy Micro? Mám zálusk na Micro Mini nebo Micro Light. Mám drobnou holčičku 3 a čtvrt roku, která nesmírně touží po koloběžce, vzhledem k věku uvažuji spíš o Micro Mini, je pro děti 3-5 let, Micro Light by měla být od 5-ti let.
Jen nevím, jak dobře se na Micro Mini může jezdit s dvěma kolečky vepředu, ostatní tříkolečkové od jiných výrobců mají vepředu jedno a vzadu dvě, jestli nejít radši do Micro light s klasikou po jednom kolečku na každém konci. :)
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1652
5.4.08 19:44

Evi,

naše holky po druhých narozeninách drandily na tomhle

http://sport.sunshop.cz/detailsklk.aspx?…

takže já radím pro tříletou holčičku rovnou to micro light. Tříkolečková, si myslím, už není třeba, určitě se na ní naučí jezdit a manipulovat během chvilky.

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.4.08 20:36

Zdeni, děkuju za radu :) , ještě mě před chvilkou trochu zviklal můj taťka, že jsme s bráchou jako malí jezdili na koloběžce s nafukovacíma kolama, že ty malý kolečka zapadnou do každé menší díry, kdežto větší kolečko že to projede snáz a po trávě že to na velkých taky jede líp. Nejsou malá kolečka spíš na hladký městský asfaltový povrch? Já pořád přemýšlela nad hmotností, výškou řidítek, počtem koleček a tohle mě nějak nenapadlo…

Příspěvek upraven 09.05.12 v 20:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
5.4.08 20:39

naše 3.5letá slečna zrovna tento týden tvrdí, že nutně potřebuje koloběžku, v životě ji naživo neviděla, ale má ji pan Dubínek… já si pořád říkám, že je na to malá.. a oni fakt už jezdí i dvouleťáci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.4.08 22:17

No jo, my to taky máme z pohádek :D , teď už mě upomíná každý den, jestli už jsem vybrala a kdy že ji bude mít doma :lol:

Příspěvek upraven 09.05.12 v 20:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.4.08 08:44

Pro všechny, kdo chtějí koupit koloběžku - našla jsem na diskuzi na jiných stránkách tip na pořad ČT Černé ovce, kde v květnu 2006 testovali koloběžky: http://www.ceskatelevize.cz/…-nehoda.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
6.4.08 10:30

Evi,

my jsme z města takže jezdíme normální chodníky (některé teda dezolátní), zámkovou dlažbu, hrubší asfalt…žádný problém s dírama ;-) holky to kdyžtak objedou. Na té koloběžce co mají holky, jsou větší kolečka, nejsou to ta úplně prťavá.

zatím jsem se nezajímala o koloběžky s nafukovacíma kolama takže v tom neporadím, tak od oka mi tyto přijdou těžší a tím obtížnější na manipulaci…ale můžu se plést vůbec to neznám. S nafukovacíma koupíme, až budou holky řádit s ostatními dětmi - kde bude žádoucí být prostě do terénu, na popojíždění, na procházky, ježdění ze školky do školky stačí tohle..hlavně je výborný, že se to krásně složí chytnu do ruky obě, loni jsem hodila pod kočár, letos na golfky…a nebo si je holky vezou sami…bydlíme na kopci - dolů je to paráda, ale nahoru…;-)

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.4.08 21:53

Zdeni, děkuju za pomoc, koupila jsem micro light a je super :D , hlavně oceňuji tu hmotnost, protože dcerka je fakt drobek a 2,6 kg je pro ni v pohodě zvládnutelné. A přední kolečko má o něco větší než to zadní, což je fajn.
A super je, že má nosnost 100 kg, takže jsme se svezli i manžel a já. 8) A začala jsem pomrkávat po kolobrndě pro dospěláky… :D
Takže ještě jednou díky! :-)

Příspěvek upraven 09.05.12 v 20:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.5.12 16:37

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli ještě někdo má tuto koloběžku Micro Mini a jaké s ní má zkušenosti. Nebyla by do města, ale na vesnici. Ne tedy do terénu, ale na asfaltku, nebo na dlažbu kolem domu.
Moc se mi líbí a koloběžku ještě nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
9.5.12 20:07

Ahoj, je úplně parádní. To moje starší kamikadze na ní frčelo ještě loni, a to mu bylo pět :mrgreen:. Prostě z ní nechtěl slézt. Ale nakonec si ji v létě „na chvilku“ adoptoval dvouletý chlapeček známých, byli jsme s ní na chalupě, byl totál fascinovanej, tak jsme ji tam prostě nechali :* . Za mě šupa, jen co Kulich zvedne prdelku od země, jdem do ní znova :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.5.12 22:40

jé tak to mám radost :) A zvládne i sem tam nerovnost? Nebo jen superhladký povrch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.12 11:03

Ale pozor, je to nerovnoměrný pohyb na koloběžce, dítě by na ní nemělo jezdit v tomto věku často, nožičky střídat k odrážení pravidelně fakt nebude :)

• Citovat
  • Upravit
17630
10.5.12 11:05

proč anonymně? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat