Koloodrážedlo, jaké vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
9.7.10 13:27

máme puky a neměnila bych … a Mates taky ne, miluje to odkládání nohou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
9.7.10 19:17

Hrozně moc všem děkuji za tipy, jste zlatý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
5.4.12 14:18

holky, takže levnější a pro prcky? menší z dvojčat má 86cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
5.4.12 15:39

Pro takovehle prcky mas podle na vyber ze 3 variant a ani jedna neni echt levna - Puky LRM, First bike se snizovacim adapterem nebo Strider ;) Ja kupovala ve 20 mesicich ditete First bike se snizovacim adapterem. Zuzka v te dobe merila cca 88cm a dosahla tak akorat, z zadneho z klasickych odrazedel (typu TooToo, Muff atd.) nedosahla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
22.4.13 09:08

Ahoj, ráda by jsem se zeptala co by jste koupili vy. Chceme malýmu koloodrážedlo. Momentálně má 22měsíců a 87cm. Má ho dostat jako na narozeniny, ale dostane ho už teď aby ho užil když je hezky. Nevíme jaký zvolit. Aby už teď dosáhnul pohodlně na zem. Aby jsme nečekali až do září než na něj doroste(roste co měsíc to 1cm). Určitě by měl dosáhnout na Pukym, ale to mě přijde zase dost pidi-rádi by jsme aby na něm jezdil ještě příští rok. :think: Potom už by přešel na kolo co má po synovcích.
Vydrží Puky i klukovi ve 3letech? Nevím kolik tak může 3letý dítě měřit.
Nechce se mě moc za rok kupovat další koloodrážedlo. :oops:
Puky nemá brzdu, je lepší koupit něco s brzdou? Pokud máte doma dítko s touto výškou a jezdí na jiném koloodrážedle než je Puky mohli by jste vložit fotku, aby jsem viděla jak na tom vypadá?
Chystáme se do města koloodrážedlo vyzkoušet, ale mají malej výběr. Pukyho nemají vůbec. Objednala by jsem to z netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.13 09:35

Jednoznačně doporučuji toto: http://www.mall.cz/…edlo-davidek?…
Jsme velice spokojeni, syn také a že je to pěkný rošťák. Nakonec jsme nechali udělat samolepku s jeho jménem a kolo tak bezpečně poznáme i na hřišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
22.4.13 09:51

@goldenka My právě šetříme na tohle:
http://www.firstbike.cz/

Viděla jsem ho loni v Letňanech na For Babies a úplně mě dostalo.

• Citovat
  • Upravit
713
22.4.13 10:15

@goldenka Ahoj, my jsme kupovali dceri kolodrazedlo k Vanocum. V te dobe byla stejne stara a vysoka jako tvuj syn :) Vybirali jsme mezi Firstbike, Puky(ale uz to vetsi) a Striderem. Puky a Firstbike jsme zkouseli v obchode a u obou dosahla(ma dlouhy nohy). Nakonec jsme koupili Firstbike i kdyz se nam vzhledove vubec nelibi! Puky mi prislo, ze by na ni bylo tezky, Strider nema nafukovaci kola a Firstbike byl takovej kompromis! Mala uz na nem ted pekne drandi a vypada spokojene ;)
Ale muzu rict, ze kdybych vedela, ze bude tak dlouha zima a zacne jezdit az v dubnu, tak bysme koupili Pukyho! Tuhle jsme se stavovali v jednom obchode a meli ho tam vystaveny a mala si nasedla a jela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.4.13 10:23

Syn jezdil na „Davídkovi“ a teď ho podědila dcerka (má aktuálně asi 85-86cm, 2roky a 2 měs), i ona ho zvládá výborně. Už když na něm jezdil syn, tak jsme odmontovali brzdu, stejně jí nepoužívají. S tímto odrážedlem opravdu max spokojenost, mám v něj asi i větší důvěru než plastový First Bike. A ze zkušenosti mých dětí mezi třetím až čtvrtým rokem pomalu přechází na kolo, odrážedlo jde do pozadí. Tak uvidím jak naše nejmladší :)

Příspěvek upraven 22.04.13 v 10:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.4.13 10:23

Náš Ondra má tohle http://www.zbozi.cz/…-blue-light/. Dostal ho ve dvou letech a jezdil parádně. Teď jsou mu tři a bude na něm jezdit dál.
Je bytelné a i po jedné sezóně vypadá jako nové!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
22.4.13 11:03

@Amalka32 A opravdu dosáhne nohama pěkně na zem? Nám se ten Davídek totiž taky líbí, ale nevím jestli by dostal, ale když dostane vaše dcerka tak náš kluk by měl taky.
Ten first bike se mě nelíbí. Vím, že je kvalitní, ale vzhledově hrůza. :oops:
Na yedoo jsme se taky dívali na netu a myslím, že by na něj bylo vysoký. Uvidíme co budou mít na vyzkoušení v obchodě a podle toho se rozhodneme. Chci aby na tom už fakt mohl rovnou vyjet a nečekat do podzima až vyroste a nachumelí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.4.13 12:09

No, je pravda, že Ondra vyjel na Yedoo ve dvou a čtvrt a na nejnižší poloze mu bylo akorát :think:. Ve dvou letech měřil 89cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.4.13 13:52
@goldenka píše:
@Amalka32 A opravdu dosáhne nohama pěkně na zem? Nám se ten Davídek totiž taky líbí, ale nevím jestli by dostal, ale když dostane vaše dcerka tak náš kluk by měl taky.
Ten first bike se mě nelíbí. Vím, že je kvalitní, ale vzhledově hrůza. :oops:
Na yedoo jsme se taky dívali na netu a myslím, že by na něj bylo vysoký. Uvidíme co budou mít na vyzkoušení v obchodě a podle toho se rozhodneme. Chci aby na tom už fakt mohl rovnou vyjet a nečekat do podzima až vyroste a nachumelí.

Jj určitě dosáhne nohama na zem. Sedátko má zatím v té nejnižší poloze a už mi přijde, že by snesla i dát ho výš. Starší syn na něm začal ještě před 2.narozeninama, a byl prcek. Kolik přesně měřil teď nevím, ale na 3leté měl pak 93cm tak v těch 2 letech bych tipla tak 83-84cm max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí