Kolostrum, jsou to probiotika?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
613
12.12.23 09:08

Kolostrum, jsou to probiotika?

Syn mi teď dobral antibiotika a chtěla jsem mu koupit nějaká probiotika. V lékárně jsem teď za poslední dobu nechala spoustu peněz, tak jsem se chtěla zeptat, dávám mu kolostrum, to jsou taky probiotika nebo ne? Stačí to kolostrum, nebo mu mám koupit něco jiného a co byste mi doporučily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
12.12.23 09:13
@gabriellllla píše:
Syn mi teď dobral antibiotika a chtěla jsem mu koupit nějaká probiotika. V lékárně jsem teď za poslední dobu nechala spoustu peněz, tak jsem se chtěla zeptat, dávám mu kolostrum, to jsou taky probiotika nebo ne? Stačí to kolostrum, nebo mu mám koupit něco jiného a co byste mi doporučily?

Ne, to nejsou probiotika, vždyť je to první mléko kraviček/koz ;) Pokud nějaké laktobacily/bifidobakterie obsahuje, tak určitě ne v takovém množství, aby obnovila střevní mikrofloru po ATB. Určitě nějaká probiotika kup, nestojí zas až tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
12.12.23 09:15
@unuděná píše:
Ne, to nejsou probiotika, vždyť je to první mléko kraviček/koz ;) Pokud nějaké laktobacily/bifidobakterie obsahuje, tak určitě ne v takovém množství, aby obnovila střevní mikrofloru po ATB. Určitě nějaká probiotika kup, nestojí zas až tolik.

Dobře díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
12.12.23 10:37

@gabriellllla Probiotika je dobré dávat už v průběhu léčby ATB. Akorát s odstupem v mezičase a nebrat to společně s ATB.

• Citovat
  • Upravit
teri_p98
13.12.23 21:57

Dračí sirup, H2 Immunity drink, probiotika od Smidge :) dlouhodobě fungují

• Citovat
  • Upravit
M56
15
14.12.23 20:14

Dobrý den, doporučuji prebioticky sirup Harmonelo s přírodním kolostrem.

https://catalog.harmonelo.com/…ty/colostrum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+