Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No je to chicco, tak bych zkusila krámy, kde mají od chicca sortiment, nebo ti tam prodavačky snad poradí. Jinak my to brali přes Mall.
My s tím byli na dovolený v jižních Čechách a to byly davy komárů, stáli ve frontě u našeho okna, jsem se děsila, jak to odneseme a nakonec dobrý, prostě jim ten zvuk vadí a my se vyspali ![]()
Ahojte, máte doma ještě komáry? Jsem pořád poštípaná a nevím z čeho… komára ani nic jiného jsem neviděla… je možné že ještě lítají?:D
@Anonymní píše:
Ahojte, máte doma ještě komáry? Jsem pořád poštípaná a nevím z čeho… komára ani nic jiného jsem neviděla… je možné že ještě lítají?:D
a jsou to komáři? Nejsou to štěnice, blechy atd…?
@Anonymní píše:
Komáři tak 3 týdny nic
Je to tak cca měsíc co jsme tu komára ještě měli ale teď už naštěstí nic
@Anonymní píše:
jo, kluk je celej pupenatej.. bestiím je zima, stahují se do bytu ![]()
Já jsem předevčírem v jednu v noci zabíjela nějaké tři mutanty, co mě předtím totálně dokousali, asi na 6 místech, že jsem se málem v polospánku rozškrábala do krve
Takže u nás ty mrchy ještě jsou.
Jéžiš já jich doma mám. Už jsem si myslela, že nelitaji v takové zimě, ale asi jo. Jsme pokousani pořád, ale pravda, už to slábne. Mně pije krev chlap a dvě děcka tak jim toho asi moc nezbývá ![]()
Tak naše malá se dnes vzbudila se 4 obříma červenýma flekama. Štípance jako prase
A ta svině komár vesele seděl nad její postýlkou, určitě přežranej (podle toho jak chudák dopadla) tam odpočíval
![]()
Včera jsme měli, malá byla šíleně postípaná na obličeji..a já začala plašit, že to jsou určitě neštovice. Přes den jsem dala do zásuvky hajánka a jsme bez komára. A neštovice taky nema ![]()