Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj mamci,
prosim, poradte, jak sehnat spolehlivou pani na hlidanik rocnimu diteti? Jak jste na to sli vy? Pres agentury, zname…?
Sla jste nektera s rocnim ditetem na castecny uvazek do prace? Jak to dite snaselo a jak vy? Udelali byste to znovu?
Vsem dekuju za prispevky a slunci zdar
Anoli
Ahojky,
Já mám chlapečka 4 m, ale uvažovala jsem, že bych se vrátila v jeho roce na 1den v týdnu do práce, abych to nezapomněla. ![]()
Chůvu budu určitě hledat přes agenturu, zdravotní sestřičku a na doporučení.
Zdravíčko
Ahoj, ja po temer roce shaneni nakonec sehnala aupairku pres agenturu adresa je www.chuvicka.cz. Zamestnavaji pouze vystudovane zdr. sestry . My mame 25 letou sestricku z JIPu, puvodem detskou sestru a jsem strasne spokojena, akorat je to bohuzel drazsi -110Kc na hodinu, v noci a o svatcich vice. Jana
Ahoj,
já se po půl roce na metřské vracela na plný úvazek, a protože máme babičky 200 km daleko, museli jsme vybrat paní na hlídání. Podala jsme si inzerát, pozvala vybrané zájemce a vybrala paní, která mi nejvíce vyhovovala. Vyžádala jsme si reference a sešla jsme se s rodinou, kde hlídala dítě.
Jsme moc spokojení, paní je spolehlivá a Violku je v krásné pohodě. Obě už mají zajetý rytmus a rozumí si. Přes agentiry jsme nehledala, protože bych většinu vydělaných peněz musela dát za hlídání, a to jsme si nemohli dovolit.
Dobrý den,
neznáte někdo prosím nějakou spolehlivou paní nebo slečnu, která by mi na pár hodin denně pohlídala 1,5 ročního chlapečka?
Moc děkuji.
Dobrý den,
já jsem chůvu sháněla přes portál Domluv. cz. Hlídání jsem potřebovala pro dvouletou dceru. Slečna, kterou jsme si vybrali, se přišla s malou seznámit a Kačenka to vzala skvěle. Moc si spolu rozumí.