Pani na hlidani

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
25.6.05 09:43

Pani na hlidani

Ahoj mamci,
prosim, poradte, jak sehnat spolehlivou pani na hlidanik rocnimu diteti? Jak jste na to sli vy? Pres agentury, zname…?
Sla jste nektera s rocnim ditetem na castecny uvazek do prace? Jak to dite snaselo a jak vy? Udelali byste to znovu?
Vsem dekuju za prispevky a slunci zdar
 Anoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
184
26.6.05 12:02

Ahojky,

Já mám chlapečka 4 m, ale uvažovala jsem, že bych se vrátila v jeho roce na 1den v týdnu do práce, abych to nezapomněla. 8O

Chůvu budu určitě hledat přes agenturu, zdravotní sestřičku a na doporučení.

Zdravíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
26.6.05 20:04

Ahoj, ja po temer roce shaneni nakonec sehnala aupairku pres agenturu adresa je www.chuvicka.cz. Zamestnavaji pouze vystudovane zdr. sestry . My mame 25 letou sestricku z JIPu, puvodem detskou sestru a jsem strasne spokojena, akorat je to bohuzel drazsi -110Kc na hodinu, v noci a o svatcich vice. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.6.05 07:10

Paní na hlídání

Ahoj,

já se po půl roce na metřské vracela na plný úvazek, a protože máme babičky 200 km daleko, museli jsme vybrat paní na hlídání. Podala jsme si inzerát, pozvala vybrané zájemce a vybrala paní, která mi nejvíce vyhovovala. Vyžádala jsme si reference a sešla jsme se s rodinou, kde hlídala dítě.

Jsme moc spokojení, paní je spolehlivá a Violku je v krásné pohodě. Obě už mají zajetý rytmus a rozumí si. Přes agentiry jsme nehledala, protože bych většinu vydělaných peněz musela dát za hlídání, a to jsme si nemohli dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.15 21:57

Paní na hlídání v Hlinsku

Dobrý den,

neznáte někdo prosím nějakou spolehlivou paní nebo slečnu, která by mi na pár hodin denně pohlídala 1,5 ročního chlapečka?

Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
1.3.15 18:32

Dobrý den,

já jsem chůvu sháněla přes portál Domluv. cz. Hlídání jsem potřebovala pro dvouletou dceru. Slečna, kterou jsme si vybrali, se přišla s malou seznámit a Kačenka to vzala skvěle. Moc si spolu rozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí