dřevěná židlička a živé dítě

256
23.6.05 20:04

dřevěná židlička a živé dítě

Ahojte,

pročetla jsem tu asi 6 diskuzí na téma jídelní židličky. Nikde jsem však nenarazila na zkušenost s dřevěnou židličkou, tou , co se dává na takový ten stolík, pokud je dítě víc živý. Náš klučina vymýšlí akrobatické polohy i v kočárku, a to tak, že přestože ho mám uvázanýho na kšírech, tak mě lidi na ulici upozorňují, že mi spadne! Zajímalo by mě, zda se při takových vyloměninách nemůže ta židlička sesunout z toho stolíku, nebo se to celý překlopit. Nechat ho v tom samotnýho asi nehrozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
23.6.05 20:36

Ahoj, no ja teda zatim nemam zkusenost, ze by se to preklopilo, zato svagrove syn sebou mydlil a mydlil, az si ten reminek, co ma byt mezi nozickama, prehodil a potom sjel dolu a uvizl a svagr musel tu zidlicku rozsroubovat, aby ho odtud vubec dostal. Mame to dokonce natocene na videu, nebot to opravdu nebyla zalezitost jedne minuty. Moje dcera je taky velice ziva, v te zidlicce vydrzi asi dve minuty a pak vstava, zpustit z oci neexistuje a poodejit uz vubec ne. Myslim, ze se to spravi s vekem, az zacne byt dite trochu starsi, pochopi ze riskuje vlastni zdravi a dava trochu vic pozor. Jana

• Citovat
  • Upravit
2857
23.6.05 20:40

kamoška ji má taky a skončilo to tak že židličku sundala ze stolečku a krmila ho na zemi na ní… u toho ležela - takže fakt pro ni dost nepříjemný…

a na základě toho jsem radši koupila platovku, která má pořádný kšíry a dá se v případě potřeby sešoupnout i s dítkem úplně k zemi takže budu moc v klidu odejít.-…

zatím ji teda nemám vyzkoušenou jelikož malýmu jsou pouze 4 měsíce a není na UM…

Tak šťastné pořízení
Markéta a Michal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.6.05 06:39

Tak tato žilička je pro mne k nezaplacení. Malý je taky extrémně živé dítě a velmi brzy se pokoušel ze židličky uprchnout. Měla jsem strach, že se někde zasekne, nevo spadne, tak jsem odmontovala ten pultík a asi od 10 měsíců (no, je trošku popředu) si tam nahoru lozí sám. A když sleze, nedostane jíst, a protože je ohromný jedlík, tak radši sedí a neslízá.
 Jana

• Citovat
  • Upravit
258
25.6.05 09:38

židlička

Ahoj, já tu židličku mám také doma, ale zatím ji nepoužíváme, protože malý se učí teprve pořádně sedět, je mu 7 měsíců. Ale mám kamarádku, jejíž holčička je také takové živé dítko a tak ji krmí jen z té židličky s pultíkem a vyhovuje jí to. Malá je tak na zemi a nehrozí že spadne, začala ji používat od 9 měsíce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
25.6.05 13:20

Ahoj!
Máme taky tuto židličku, jsem s ní moc spokojená. Zezačátku, když jsme měli strach ,že vypadne, tak jsme mu tam namontovali ty kšíry jako na kočárek a bylo. Jinak je podle mě velmi stabilní.I když ji sundám ze stolečku a malej se mi o ni ve stoje opře, tak se nepřevrátí jako ostatní velké židle. Pá P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí