Avent

258
23.6.05 15:37

Avent

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, zdali nevíte kde se dá koupit láhev Avent?Prodávají ji i v obchodech s kojeneckými věcičkami a potřebami, nebo se musí jen objednat přes internetový obchod. Jsem z Chomutova a tady je ten obchůdek pro dětičky jen asi jeden a mají jen Chicco a jiné značky. Láhev Avent doporučuje hodně maminek a tak o její koupi uvažuji, neboť náš 7 měsíční klučina mi lahev moc nevezme a to už jsem vyzkoušela různé druhy a tvary. A Avent má prý savičku co se podobá prsu, tedy sání .........poradíte mi prosím? Děkuji a přeji krásný den. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
595
23.6.05 15:59

Ahoj Jani,
zkoušelas lékárny? V Praze Avent mají v dětských obchodech, lékárnách, drogeriích jako třeba DM nebo droxi, možná i hypermarkety … Ale Chomutov neznám, v tom Ti neporadím. Nicméně objednání z internetu není tak hrozné. Já tak také nakupuji. Jen někde bývají delší dodací lhůty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
23.6.05 16:05

Ahoj, lahve Avent maji (teda aspon v Praze) ve vetsine lekaren, tak hodne stesti pri nakupu :D

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
23.6.05 16:46

S Chomutovem zkušenosti nemám, v Praze to mají téměř v každé lékárně a v hodně obchodech (drogerky, obchoďáky).
Dají se také objednat přes net - buď s dětskými věcmi, nebo i netové lékárny (např. www.lekarna.cz).
Jinak některé maminky z kojení jdou rovnou na hrnečky. Já s Aventem zkušenost mám od malička, i když jsem hlavně kojila a bez problémů, te´d jedem na hrnečku (pítka).
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.6.05 16:58

Ahojky, já si lahvičku objenávala na www.mysacek.cz, u nás malé lahvičky neměli, a tady mají i docela nízké poštovné (49,–).
 Janka

• Citovat
  • Upravit
122
23.6.05 17:50

Ahoj Jani,
Avent muzu opravdu doporucit. Pokud by ti stacili jen ty male lahvicky (125ml) - pokud je potrebujes napr. jen na dokrmovani apod., muzu doporucit internetovy obchod http://www.probaby.cz/ . Na ty male lahve tam maji akci, 2ks za cenu 1 (pri cene kolem 160 korun za kus se to uz opravdu vyplati).
Jinak vetsi lahve taky tu (ale uz bez slevy:).

Silvie a Honzik 5,5 mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
23.6.05 18:49

Avent

Ahoj Jani,

já koupila láhev Avent v obchodě s dětskými věcmi, ale Lukášek neví, jak na ní. Chtěla jsem ji v parných dnech používat na čaj, jinak zatím plně kojíme. Jen mě tak napadá, nevím, co malému chceš dávat, ale předpokládám, že čaj. Asi bych v jeho věku už přemýšlela nad „učícím hrnečkem“ než nad klasickou lahvičkou. A pokud bys to chtěla na příkrmy, tak bych já osobně uvažovala o Chiccu - má lahvičku se lžičkou a hodí se spíše na hustější nápoje.
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.6.05 19:28

Avent

Avent je super,ale jestli u vás v Chomutově mají věci od Chicca,můžu vřele doporučit.Koupila jsem pro své mimčo Chicco fiziologickou řadu.Má taky široké dudlíky,podobné prsu.Jestli se pro ně rozhodneš,kup si ale ty se silikonovýma savičkama.Jinak jsou fakt perfektní,a jsou stejně drahé.
Markote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
23.6.05 19:34

Tak jsem se ujistila, mimču je fakt 7měsíců, oroduju za nějaký učící hrneček a ne již savičku. To je tedy můj názor. Dá se z toho pít i UM či cokoliv jinýho, jen kaše ne. Je fakt, že kaši mi malá pije, ale jen proto, že ji jinak jednoduše nevzala a že jsem se snažila. Takže my ředíme a pije ze savičky (do 5měsíce novorozenecký dudlík a pak rovnou hubičky), kterou jsem víc prostříhla, aby to proteklo. I tak je to občas boj. Ale jinak bych jí savičku už nedávala.
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
23.6.05 20:33

Ahoj Jani já jsem s Klášterce a u nás jí mají v Droxině a u vás v Chomutově určitě také droxina je nebo DM tam by jí taky mohli mít tak jestli budeš mít cestu tak u nás jí určitě koupíš mají tu bud tu bílou a nebo jsem tam dneska viděla tu žlutou,také přemýšlím,že jí malí koupím a také nám je 7m
S pozdravem Eliška a Elinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.6.05 21:21

Ahoj Jani,
pokud ti mimi nechce pít z jiných saviček, tak bych asi nevyhazovala peníze za zkoušení AVENTU s dudlíkem. Moje dcerka, kterou ještě občas kojím, nyní už 9,5m taky nechtěla pít z jakéhokoliv dudlíku a Avent jsem taky zkoušela. A kamarádky mimi, která taky kojí, to má nastejno :( Až v 8 měsících se naučila pít z hrnečku s pitítkem :P
Zkoušela jsem jich také víc, až se chytnul úplně obyčejný, z kterého to teklo samo. Asi za dva dny se naučila sát a už pijeme z Aventu s pitítkem, nebo z kouzelného hrnečku od Aventu :P Ten obyč. se nám brzo rozbil ( upadl nám a prasknul ) tak jsem pak dcerce občas dávala ten od Aventu, ale bez toho těsnícího kroužku, aby to samo teklo. Uf, to byla práce jí to naučit 8O Ješte teď jí ho musím dávat hodně plný, aby ho nemusela moc nahýbat, když tam má málo pití, tak to ještě neumí sama pít. Odemne si nenechá lahvičku držet, to se vzteká a pak jí nechce vůbec. Je to práce s dětičkama :D
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
24.6.05 17:58

Taky to resime kouzelnym hrneckem od Aventu s odstranenou membranou, aby to samo teklo. Doufam, ze to nekde sezenes. Ja jsem ze Zlina. Je tady spousta lekaren a maji to jen v jedne a taky v Droxi drogerii. Bohuzel nemaji vsechno, co bych potrebovala, takze asi zabrousim i do nejakeho internetoveho obchudku. Terik a Charlie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
24.6.05 20:11

Ahojky, já kupuji lahvičky a další věci od Aventu v lékárně. Zkus se tedy poohlédnout v Chomutově po lékárnách. V lékárnách bývají hodné paní a když něco od Aventu nemají na skladě, tak mi to vždycky objednají. Viděla jsem, že se dá i na internetu (např. www.promi.cz atd.), ale v lékárně je to myslím lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
25.6.05 09:31

poděkování

Ahoj maminky, moc vám všem děkuji za rady, zkusím lékárny, protože to mě nenapadlo.Můj malej je kojený ale chtěla jsem tu láhev od Aventu na čaj.Jinak mu ho někdy dávám pomocí injekční stříkačky nebo lžičkou.Mám láhev Nuk s dudlíkem do 6 měsíců a když má už velkou žizeň tak něco vysaje, tak snad budeme mít štěstí a budeme se zlepšovat. :) Přeji všem krásný den. pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí