Menstruace po porodu

43
22.6.05 21:15

Menstruace po porodu

Ahojky,
je to asi měsíc a kousek co jsem přestala kojit a pořád jsem to ještě nedostala. Je to v pořádku?
Kdy se má dostavit menstruace po odstavení?
Moc děkuji za odpověď.

Adri + 9měsíční Lucinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1130
22.6.05 22:20

Ahoj Adri,
někdy to může delší dobu trvat, než si ti zase začnou zpátky rovnat hormony. :wink:
Já jsem přestala kojit také v 8. měsíci věku naší malé a skoro dva měsíce jsem měsíčky neměla. Pak mě začalo hodně tlačit v podbříšku a stále nic. Nakonec jsem si zašla ke svému gynekologovi a ten mi píchl injekci na vyvolání. Od té doby to bylo v pořádku. Nech to ještě chvíli a uvidíš, pak si kdyžtak také dojdi k lékaři. :)
Pa Kubinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
22.6.05 23:29

Ahojky,

mě dr. řekl, že pokud nedostanu menstruaci do 6-ti týdnů od ukončení kojení, tak se mám zastavit a píchne mi injekci na vyvolání.
Menstruace „přišla“ snad poslední den 6-tého týdne :?

Ještě nějaký ten den vyčkej a kdyby nic tak se zastav u doktora :)

Hezký večer všem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.6.05 20:01

Tak ja jsem asi nějaká vyjimka dcerce jsou 2 roky a ještě vyžaduje kojeni ale menstruaci jsem dostala když ji byly 3 měsíce a od té doby ji mam pravidelně po 25 dnech

• Citovat
  • Upravit
43
6.7.05 21:45

Ahojky všem,
děkuji za rady, díky vám jsem neletěla k doktorce zbytečně! Čekala jsem … a dočkala jsem se :-) Dostala jsem to skoro přesně za 6 týdnů po ukončení kojení.
Zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.8.05 15:58

Ahojte holky,

ani nevíte, jak vám závidím, malý má 6 týdnů, plně kojím a měsíčky jsem už dostala :( :( Ach jo,

JItka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.8.05 21:13

napodobne Jitko, ja po 7 tydnech po porodu, pekne me to nastvalo…Janca

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.10.05 23:10

Tak to já jsem přestala kojit ve třech měsících, dostala jsem to asi za dva měsíce po tom, a bylo tak divný, že si myslím, že to snad byl potrat.
Nemáte někdo podobné pocity ?

• Citovat
  • Upravit
203
27.10.05 19:52

Ahojky,
já taky plně kojím a dostala jsem to, když malý byly 3,5 měsíce. Docela hodně mě při tom bolí břicho a záda, přijde mi to, jako kdybych měla znovu rodit a taky je pravda, že to mám strašně silný, to jsem takhle nikdy neměla. No, třeba se to časem zase upraví, doufám :)

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
27.10.05 21:11

Taky plně kojím.Napřed jsem měla asi 5 týdnů očistky,pak jsem měla asi 4 dny pokoj a dostala jsem menstruaci.No a za 19 dní znovu! :evil:
A to jsem si najivně myslela,že u kojení budu mít klid.
Teď menstruuju tak za 30 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
27.10.05 21:14

Taky to mám mnohem silnější než před porodem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
27.10.05 21:15

jé holky, tak musím to zaklepat, malému je 5 měsíců, plně kojím a od porou jsem to ještě nedostala:-) neže by mi to chybělo, ale zas si říkám, zda je to OK? snad ano.
 Krista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
28.10.05 21:42

Ahoj maminky,
ja jsem menstruaci dostala po deviti mesicich (kojim porad, i kdyz ne tolik), slabounkou a kratickou. Po dalsim mesici nic, tak jsem sla k doktorovi, jestli necekam dalsi mimi :lol: Prohledl me i ultrazvukem a rekl mi, ze mam jeste „liny“ levy vajecnik, ze je po tom kojeni nejaky ospaly a ze je nepravidelnost normalni, nez se to vsechno zase upravi…
To byla parada, 18 mesicu bez te cervene potvory :roll:
 Tutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.10.05 21:01

ahoj holky,

tak já jsem dostala menses po prvním porodu asi za 10 měsíců.
Podruhé jsem rodila loni v květnu a menstruaci jsem dostala letos v září tj. asi za 15 měsíců po porodu.
Ono je to fakt u každé z nás jiné, ale myslím, že čím později to máme, tím líp, ne? Teda pokud zrovna neplánujeme mimi brzy po sobě :lol:

Pa Peggi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.25 12:34

Zdravím, nechci zakládat novou diskuzi, proto oživuji tuto. Chtěla bych se zeptat, jestli jste měly nějaké výrazné problémy, když vám přišla menstruace po porodu? Ja jsem asi 10 měsíců po porodu, při kojení, mela 1. Krvácení, ale hrozne slabé a krátké a nic me nebolelo. Pak za nějakou dobu se to opakovalo, nevedla jsem, jestli je to menstruace. Nyní, přes rok od porodu jsem začala krvácet už silně, jako před otehotnenim, ale opět, břicho mě neboli. Přijde mi to divné, protože před těhotenstvím jsem měla hodně silné bolesti břicha, bez analgetik se nedala žádná menstruace zvládnout. Přesto, že mě břicho nebolí, pociťuji jiné bolesti, nohou a zad, to ale možná nesouvisí?… Stalo se některé z vás, ze by menstruace po porodu úplně ztratila svůj původní charakter?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure