Protiskluzova podlozka do vany

474
23.6.05 09:11

Protiskluzova podlozka do vany

Ahoj holky, nevite nahodou nejakou webovou adresu, kde by se dala koupit protiskluzova podlozka do vany. Male to v ni desne klouze :) a to i kdyz sedi na zadecku :D

Diky predem :! :P

Simona&Kristy(11 mesicu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
596
23.6.05 09:19

Ahoj Simi,
ta podložka by se měla dát koupit v každých domácích potřebách. 8)
Pa pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
23.6.05 09:19

Ahoj Simonko,
webovou adresu nevím, ale protiskluzovou podložku jsem koupila v domácích potřebách.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
23.6.05 09:30

Ahoj, u nás ji mají v železářství-dom.potřeby. Jenom tě chci upozornit, že mě zase někdy děsně klouzala ta podložka, když se pořádně nepřicucla těma špuntama zespoda. Já si ji koupila, když jsme nechali natřít starou vanu a ta byla najednou děsně kluzká. A protože jsem čekala zrovna cvrčka a bála se, aby mi to neuklouzlo, tak jsem si koupila tuhle podložku. Málem jsem se na ní vymlátila, protože mi podjela pod nohama. Tak bacha na to, je to potvora zákeřná :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
23.6.05 09:49

Protiskluzovou podložku j sem kupovala pro svoji babičku v lékárenských potřebách a ta opravdu neklouzala a hezky se přicucnula k vaně. Osobně si myslím, že je to ale další neskladný krám do bytu a já mám ve vaně nalepené takové protiskluzové hvězdičky. Dělají je v různých tvarech - nožičky, mušle, kolečka a mají hezké barvy, takže se to dá doladit podle dlaždiček :wink: . Kupovala jsem si je v domácích potřebách, ale viděla jsem je i v Ikee. Sice se kolem toho zachytává špína a chce to opláchnout vanu hned po vykoupání, ale pro mne je to v naší malé koupelně naprosto ideální

• Citovat
  • Upravit
474
23.6.05 10:04

Ahoj holky, diky :P asi koupim jak psala Radina ty pritoskluzove hvezdicky… :D

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.6.05 15:40

Ahojky,

tak tady je ta adresa: www.detskydum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
23.6.05 18:53

Asmazáno autorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
23.6.05 19:59

Ahoj Lilo.

To sedátko do vany jsme malé koupili už více než před měsícem v www.kremilek.cz (po Brně myjí myslím dopravu zdarma). A jsem s ním já i malá spokojeni. Nemusím se bát, že mi zahučí pod vodu a ona sama má volnost k cákání a hraní si bez omezení. Vůbec toho nelituji (stála skoro 500,–, ale mají i obyčejnější za 200,– v www.detskydum.cz).
Veselé koupání přeje Gabika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
23.6.05 20:55

Ahoj holky,
sedátko bylo super. Vydrželo nám asi 2 měsíce. :lol: Pak si v něm začala Lucy stoupat, tak šlo pryč a já koupila podložku. Ty nalepovací potvory jsme mívali kdysi, když jsem byla dítě. Nevypadalo to po nějaké době moc pěkně a odlepovalo se to. :roll: A vzhledem k tomu, že je mi dost nepříjemné se koupat s tou podložkou, tak jsem ráda, že ji můžu po vykoupání Lucy vyndat. Drží dobře, tak bez problému. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
23.6.05 22:00

Nám se osvědčila protiskluzová podložka z ikei, dobře drží ve vaně je příjemná na dotyk a dobře se udržuje. (máme totiž oblou vanu jako korýtko, takže by se v ní bez podložky malá umlátila)
Bludička + Kamča 24 měs. + Škvrček 16+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky