hluboký kočárek-dokdy?

39
24.6.05 10:37

hluboký kočárek-dokdy?

Ahoj holky,
jak dlouho jste vozily mimčo v hlubokém kočárku? Mám 5měsíční holčičku a už jí nebaví, že nevidí ven. Do kočárku jí dávám, jenom když je hodně ospalá, jinak mi tam nechce být. Jak to řešíte? Díky moc za rady :wink:
Zuzina+Baruška (5m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.6.05 10:48

:D Ahoj Zuzino ,

já jsem Kačku dávala do hlubokého do 6,5 m, ale to proto že to bylo v zimě - leden, únor - už ji to taky moc nebavilo, tak jsem ji trochu zvedla pod hlavou na 1 stupeň (měla jsem trojkombinaci). Od 7 měsíce v kočárku seděla. Takže si myslím, jestli ti už sedí tak by asi nebyl problém, když je teď teplo. Jinak bych to neriskla ( kačenka v 5 měs. ještě neseděla). Tak vydrž!!!

Tkanička a Kačka za týden 1 rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
24.6.05 11:15

hluboký kočárek-dokdy?

Ahoj Zuzko,

já mám stejně starého chlapečka a máme podobný problém. Když v kočárku leží, tak nic nevidí. Řešíme to tak, že ho podložím trochu dekou a otočím ho na bříško. Krásně pase koníky a vidí vše kolem sebe. Jinak posazovat dítě, pokud to samo neumí - to bych 100% nedělala, abych neublížila páteři.

ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
24.6.05 11:26

a co dát prcka na bříško? Já jsem teda hlubokej sundala na bez 4dní 6měsících a dala do sporťáčku, ale pouze ležící. Je níž a tak z něj viděla víc, pak jsem ji tam dávala na bříško. Sedat si malá začala poměrně nedávno, tak jí výjimečně mírně nadzvednu na golfkách, ve sporťáku ještě ne, protože má velký sedátko a tím pádem mi padá…na bříšku bejvala dost spokojená - dát klobouček a sundat boudičku z kočáru a bude mít hned víc výhledu
Gabča a BArča, 38týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
24.6.05 13:40

Ahojky,
já jsem vyměnila hlubokej kočárek za sporťák v půl roce.Dávala jsem malýho do takovýho pololehu,aby trochu viděl.Byl moc spokojenej.
Kelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
24.6.05 14:37

Ahoj,
naše Vendy byla v hlubokém kočárku do 6,5 měsíce. Pak začala sama sedět, tak jsem jí udělala z hlubokého kočárku sporťák. Máme čtyřkombinaci. Nedoporučovala bych dítě vysazovat dokud nesedí samo. Není to dobré na zádíčka. Kubinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
24.6.05 14:51

Ahoj, první dítě jsem v hlubokém vozila do té doby, než si sedlo, pak jsme kupovali sporťák. Druhé dítě jsem v hlubokém vozila kratší dobu, se sporťákem se mi jezdilo daleko lépe, ale než si sedla, byla v něm vždy naležato. Ke konci jsme jezdily na všech čtyřech, což bylo o moje nervy, ale holka byla spokojená, viděla ven a nikdy mi nespadla, naštěstí :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
24.6.05 17:25

Ahoj , dite nesmi sedet, dokud si SAMO nesedne. Ne, kdyz vydrzi posazene.
A to je vetsinou kolem 8-9 mesice. Kdyz si samo nesedne dele, lepsi ho take neposazovat. Opravdu se tim nici zadicka. Kulati se bederni pater, predsouva hlavicka, pretezuji krcni svaly, mimca to nuti natahovat nozicky a propinat spicky. I kdyz se to na prvni pohled nezda. A z toho pak casto chodi po spickach. Muj syn momentalne take v kocarku vyvadi a vic nez s nim musim bojovat s rodinou. Kdyz se sam vytahuje do sedu, necham ho, ale nijak ho v tom nepodporuju. Operku zvednu max o jednu polohu. Kdyz ji zvednu celou do sedu, cely se opre a priserne se v kocarku zhrouti.
Jo a jeste jsem chtela rict, ze to, ze se mimco v kocarku zveda pomoci pritazeni- jakoby sklapovackou nebo ze se pritahuje za rucicky, neni to spravne posazovani. Ze se mimco umi samo po:,–(it znamena, ze se po:,–(i tak, ze jde ze zad na bok a pak pres natazenou ruku na boku do sedu nebo do lezeni. Vim o cem mluvim, je to moje prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
24.6.05 17:39

Ja davam malou do sportaku od neceleho pul roku, ale jen na lezato nebo do takoveho polosedu (uhel asi jako v autosedacce). Mam v rodine par odborniku pres mimca. Puvodne mi rikali, ze musi sedet a teprve pak sportak. Potom najednou stacilo, kdyz se mi stavela na vsechny ctyri. Kazdopadne, kdyz ti tam bude lezet a nebude se o zadnou cast kocaru pritahovat rukama do sedu, tak v tom nevidim problem. Terik a Charlie 6,5 m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
24.6.05 20:15

Ahojky, měli jsme úplně stejný problém. Je nám 5 měsíců a když nespinká, tak se rozčiloval (nejvíc ve 4 měsících, teď už skoro ne), že nic nevidí. Teď mu dám kousátko či nějaké chrastítko, příp. se ho snažím jinak zabavit. Teď mále ale NOVÝ PROBLÉM :! Je nám sice teprve 5 měsíců, ale už měříme 70 cm, takže je nám hluboký kočárek (taška) malej. Nezbývá nám nic jiného, než „tašku“ vyndat a dávat malého zatím naležato do sporťáku… Anebo ho tak měsíc nosit jenom v šátku, ale to by nevyhovovalo ani mně, ani malému. Takže asi ten sporťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
24.6.05 21:08

ahojky

malýmu jsou 4 měsíce a týden a jelikož mu byla taška hooodně těsná a v těch vedrech měl na tělíčku nalpenou všechnu tu látku kolem, tašku jsem vyhodila a jezdí se ve sporťáku . Kvůli petibodovýmu pásu jsem mu to vystlala molitanem. Ale mám to trošku zvednutý pod hlavičkou - prostě na první stupen. Ne tak proto aby viděl - zatím se v kočárku nečertí a stačí mu větve stromů, ale spíš proto, že když jedu trošku z kopečka nebo po rovině přijde mi tam takovej zapadlej a v podstatě s hlavou dolů. Jelikož už od narození hodně blinká tak to mám radši zvednutý. Myslíte že to může bejt problém ??? myslím jestli mu nejak neškodím - resp. páteři..

M+M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
24.6.05 21:36

Ahojky,

taky jsme to období prošly. Pomalu se mi nechtělo ani na nákup, ale když to jinak nešlo. Snažila jsem se na malou mluvit a kvikat, prostě ji nějak zabavit dokud neusla. Vzala jsem ji nějaké hračky, které zrovna byly její nejoblíbenější. No a dneska už má sedm měsíců, zatím nesedí a jezdíme stále naležato v hlubokém kočárku a dokud se sama nepo:,–(í, tak ještě budeme. Myslím, že ani sporťák by nebyl špatný, ale naležato. Ovšem záleží na každé z nás, jak to vidí s tím svým drobečkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.6.05 09:33

Ahoj,
my davaly malou do hlubokeho kocarku jen do 6 mesicu, potom uz byla ve sportaku, kde lezela, ale lepe videla a o to slo. Podle me zalezi, jak ktere mimi, nektere nevyzaduje videt ani v 7 mesicich, jine uz velmi brzy.

Simona&Kristy(skoro rok) :D

• Citovat
  • Upravit
172
25.6.05 12:06

Ja myslim, ze ve sportaku muze byt jakekoliv mimco. Klidne novorozenec. Lepe to tam vetra. Jde jen o to sezeni. A u blinkajiciho mimca bych take trosku vyzvedla hlavicku. Nemelo by to byt moc, ale v postylce ho asi take podkladas. Nemelo by ho to nutit zatezovat zada jako do sezeni. To je urcite v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
26.6.05 09:40

Ahoj,
my jsme vyměnili hluboký kočár za sporťák v 10m. Do té doby malá neseděla a co jiného by ve sporťáku dělala jiného proti hlubokému, než že by si předčasně sedla. A to jsem nechtěla. Hluboký máme velký, takže nebyl problém.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky