Kombi kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4085
12.4.15 22:04

Kombi kočárek

Ahoj maminky, budeme mít listopadové miminko ale už teď koukám a zjišťuju co a jak :oops:
Chtěla bych kombi kočárek včetně autosedačky, lehce ovladatelný, abych „utáhla“ i psa, jezdíme často s autem snadné skládání do auta, otočkou korbičku, na víkend jezdíme na chatu - horší nezpevněný terén, jinak po Praze. MHD jen příležitostně. Pokud bude mít místo na nákup bude to super. Cena max 20tis.
Co byste doporučily? Dnes jsme byli s manželem na veletrhu v Letňanech, ale tam měli 100 značek a jde mi z toho hlava kolem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
12.4.15 22:39

@WmarliesW Já jsem měla stejné požadavky, taky máme listopadové mimčo a psa. Máme Gesslein F4 a jsem s ním hrozně spokojená, ovladatelnost, skladnost a lehkost perfektní, do košíku se toho vejde dost, jen ne moc objemné věci (vadí tam tyčky konstrukce, nákup tam dávám po kusech, ne celou tašku, ale po těch kusech se tam vejde hodně). Není na úplně špatný terén, ale po vesnici s ním jezdíme bez problémů, i po lesních cestách, trávě atd. na kamenitou polňačku by to ale nebylo. V korbičce mi malý vydržel do konce května, kdybys chtěla větší, dá se nahradit vložnou taškou, která je větší a levnější. Model F4 se dá po dokoupení golfové sedačky předělat na golfky - velmi lehký a zároveň prostorný. Já s kočárkem jezdím od narození malého doteď a jiný kočárek už neplánuju kupovat, ani golfky.
K ceně - sporťák stojí cca 15000, hluboká korba 5000, vložná taška je levnější, autosedačka nevím, máme Cybex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
12.4.15 23:18

@WmarliesW Mám Zippy Pia a naprostá spokojenost, i v terénu se mi osvedčil, ovladatelný je krásně, jezdí se s ním lehce, korbička je otočná a hluboká, sporťák velmi praktický…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
12.4.15 23:32

Concord wanderer? Osobni zkusenost ale nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.4.15 07:02

Mám Teutonii a je parádní. Kvaliní neměcký výrobce. Já mám Cosmo..to terénu je spíš trojkolka Spirit nebo Mistral P s pevnýma kolama. Nebo i jak píše @Hoa Mai tak Gesslein, ten jsem neměla, ale jsou to taky kvalitní kočárky. Určitě nekupuj kočárky typu Firkon, Tako, apod..lákají na velké korby a krásný vzhled, ale jsou polské a nic nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
13.4.15 07:36

Ja bych ti poradila koupit skladny lehky kocarek do mesta a na zahradu nejaky bazarovy. Ja mam ted lehky skladny britax b motion. S korbickou a autosedackou se vejdes do 15tis. Skladani do auta je jedna basen. Do terenu mam concord wanderer, je to primo bozsky kocarek ale skladat ho 2-3 tydne do auta je ocistec. Ale jinak je luxusne odpruzeny skvele ovladatelny, proste bomba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
13.4.15 08:08

@WmarliesW @Kate92 Teutonie a Gesslein jsou si kvalitou, vzhledem i parametry dost podobné, co jsem se dívala, oba dva Němčouři :-) V tom typu kočárku, který mám já, mi vyšel líp Gesslein, je lehčí, něco by se mi zas víc líbilo u Teutonie. Když jsem vybírala kočárek, nejvíc jsem se rozhodovala mezi těmi dvěma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí