Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, prosím vás jde o houpací kočárek? (něco jako roan marita)
Máte zkušenost s Firkon Verano Long?
Přidejte zkušenost s Firkon Verano LongMusí to mít ten retro podvozek s velkými koly, pak jde o houpací kočárek, kamáradka má Firkon Verano long retro a já mám F. Swing long retro q ty krásně houpou a projedou každý terén.
Tenhle kočárek máme a houpací je, i když asi ne tolik jako jiné, ale není tvrdý a houpe. Máme ho už přes rok a jsme s ním maximálně spokojení, hlavně je fakt velký a mimi tam má dost místa. Malou jsem vozila v hluboké korbě v tlustém fusaku ještě v jedenácti měsících a to není žádný drobeček.
Holky já mám verano long a chci se zeptat…máte někdo zkušenost zda se za něj dá připevnit skejt?
@verulicek http://www.firkon-kocarky-hak.cz/…/5/226-Skate asi by šel i jiný, mrkl bych na rozměry ![]()
Já mám stejný jako Markéta80 a připevnit jde v pohodě akorát pro mě to nebylo moc pohodlné, taháme většinou ještě kolo, tak používám hlavně dvojkočár, ale kamarádka má stejný a je moc spokojená.
Taky mám taky tento skejt a v pohodě. Já měla po přečtení pár diskusí i z verana strach, ale super. Mám ho na bílé konstrukci, jezdím s ním fakt hodně i v terénu a bez závady a jediného vrznutí ![]()
@JanduleD mě se u verana long nelíbil sporťák, tak máme sport. korbu nepoužitou…ale čekám druhé a na duben musíme vytáhnout zas hlubokou (mám teď BJ city mini GT, dá se na něj dát hluboká korba, ale na verano nemá co do délky a hlavně odpružení)
@verulicek jj, me kamoska nabizela hartan racer vip a korba pidi, kluk se ji tam v 6m nevlezl a sportak se mi tam nelibi. Jinak na veranu jsem spokojena i se sportakem, ale kdyz ho mas otoceny k sobe, tak vazne vypada blbe. My mame cerny v kombinaci s puntokovanou zelenou a vypada luxusne. A fakt jsem s nim moc spokojena. A gratuluju k dubnatku ![]()
@JanduleD díky
je fakt, že v hluboké mi jezdila skoro do roka a pak jsme hned přešli na kočár, který je otočený dopředu. mám i pocit, že chtěla výhled ![]()