Kombinace 1/2 úvazek a brigáda

Anonymní
20.8.26 20:25

Kombinace 1/2 úvazek a brigáda

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat na Váš názor ohledně práce, na kterou jsem natrefila. Na hpp jsem sehnala poloviční úvazek, jsou to směny 8-19 v režimu dvakrát za měsíc celý víkend, jinak dvě směny v týdnu. K tomu mám možnost brigády, kterou bych si dala dvakrát v týdnu 6-ti hodinovou směnu někdy ranní, jindy odpolední - tady je to více flexibilní. Je mi jasné, že je lepší jedna práce, ale na tomto mě zaujala možnost mít i přes týden více volna, o víkendu mám možnost hlídání i od babičky a manžela. Samostatný půl úvazek je z důvodu financí málo, proto nutnost brigády. Máte třeba některá práci podobně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3162
20.8.26 20:37

Ano. Pracovala jsem ruzně na ruzné uvazky. Nevidím problém :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102828
20.8.26 20:52
@Anonymní píše: Více

No, at počítám, jak pocitam, zak mi to vychází na vic jak pul úvazku :think: a to i když ty v tydnu vezmu jen 8 hodinové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.26 20:54

@j.a.n.i1 u jednoho zaměstnavatele je půl úvazek dvanáctihodinové směny, u dalšího brigáda. Nerozumím, jak to myslíš…

• Citovat
  • Upravit
5555
20.8.26 21:11

Tak záleží co chceš a jaké máš možnosti a jak staré děti máš.

Já bych třeba tohle nechtěla, protože o víkendu chci být doma.
Ale pro Tebe to může být výhoda a vyhovovat Ti to.
Jinak HPP a DPP/Č jsem měla taky a není to tak ojedinělé. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.26 21:42

@Snopy123 bohužel v našem regionu sehnat práci bez víkendů je velké štěstí. A momentálně úplně nemám na výběr.
Děti mají o víkendu doma tatínka, babičku a zase budu s nimi víc v týdnu, kdy je potřeba řešit i úkoly atd.

• Citovat
  • Upravit
23206
20.8.26 21:51

Horší u té brigády nemocenská, ošetřování, dovolená..
Ale jestli ti to taky vyhovuje, proč ne
Já jsem taky radši víkendy doma, co mám děti. Před dětmi mi to nevadilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102828
21.8.26 05:40
@Anonymní píše: Více

No, mylim to tak, ze pokud sestu dve dvanactky ob vikend, plus tedy jak si upresnila dve dvanactky v tydnu, tak to vychází na cca 35 hodin týdně, což ma tedy sakra bliz k plnemu ibazku nez polovičnímu :think:
Plus do toho pises, ze bys mela v ramci brigady dalsi dve sestihodinove, to je dalsich 12 navic a uz jsme nekde na 47 a v cudu jeden tyden 4 dny, druhy tyden 6 dnů, to mi prijde sakra hodně, plus tam tedy zrovna vice colna v týdnu úplně nevidím.
Takže abys neskoncila tak jak je u tehle kombinaci vychází, ze ve vysledku budes na obou mistech delat vic a deti defacto neuvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.26 14:43

@j.a.n.i1 asi jste mě špatně pochopila.
Práce na hpp je na směny 11 hod. Jeden týden celý víkend, další týden dvě v týdnu, volný víkend.
Na dpp u jiného zaměstnavatele bych měla 2 směny týdně, abych doplnila krátký úvazek finančně.
To znamená, že bych vždy měla 4 směny v týdnu - dvě jedenáctky a dvě směny 6 nebo 7 hodin.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat