Jakou mám koupit velikost kombinézy pro dvouletého syna?

226
13.10.10 14:23

Kombinéza - jaká velikost

Prosím o radu.Chci koupit kombinézu a nevím jakou velikost. Tedy spíš celkovou délku od ramen.Syn má 2 roky a měří 92 cm.Nabízej 79,83 a 86 cm od ramen.Chtěla bych, aby to měl třeba na dvě zimy, ale aby mi v tom letos moc neplaval.Jakou délku máte vy? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
13.10.10 15:25

Ahoj, no tak to je těžký takhle radit, každý dítě je jiný a roste jinak, takže se ti třeba za ten rok může o dost vytáhnout a kombinézu na 2 zimy, to bych raději kupovala na každou zimu jinou. Buď ti v jedný bude plavat a na druhou zimu mu už bude malá a nebo taky nemusí. Opravdu je to těžký. Asi tak, takže já bych koupila na každou zimu novou, i když možná o číslo větší, aby mu na tu celou zimu vydržela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
13.10.10 21:12

Hee velikosti se moc nedrzim - bud si dite poradne zmerim a jdu do prodejny a tam to omerim nebo si ho radis vezmu s sebou a zkusim a mama jasno.
Prvni rok jsme riskla a kombinezu koupila a pak jsem ji vracela (nastevi mi vysli vstric). Velikostne byla dobra, ale moc uzka :-(
A jak psala pisatelka prede mnou je to tezke kazde ditko roste jinak a take kazda kombineza jinak sedi - takze fakt tezko poradit.
Prvni syn nosil kombinezu jak v prvnim roce - byla tak udelalana, ze se ji sly ohrnout rukavy i nohavice no a v druhem roce ji take oblekl, ale uz bez toho ohrnuti.
No a ted nosi velikost 116, bundy 122. Chtela jsme mu koupit kombinezu 122, ale zdala se mi moc velka, tak jsme ho tam nakonec vzala a koupili jsme 110 a to je mu jeste volnejsi - proste at zije cislovani velikosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat