Kombinované studium a kredity?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1222
19.11.17 19:17

@anonymni_chytrolinka Teoreticky ano, prakticky nás odtamtud vždycky vyhodili :mrgreen: To už nás spíš nechají jako bakaláře na předmětu pro magistry :)
Ne, vážně, to už je lepší si zapsat předměty mimo studijní plán třeba i z jiných fakult. Beztak by se ty předměty pro prezenční studium počítaly mezi volitelné, tak na co to takhle komplikovat? Nebo ti jde o časovou úsporu?
Pak jedině směřovat dotaz na vyučující nebo katedry, nepíšeš ani fakultu, nic (samotné UK nám nepomůže, co katedra, to jiná pravidla, natož pak rozdíly mezi fakultami) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6116
19.11.17 19:18

Samozřejmě, že to lze. Můžeš si zapsat jakýkoliv předmět jakékoliv formy studia jakékoliv fakulty, kterou tvoje škola disponuje. Klidně si můžeš zapsat i některý z předmětů kombinovaného studia jiného oboru na jiné fakultě, zkrátka cokoliv. Záleží jen na tobě, jak si to dokážeš ošéfovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.11.17 19:20

@SlečnaDahlia Nás tedy vždycky upozorňovali, že máme dávat přednost těm, kterým to patří. A opravdu se nejednou stalo, že toho člověka i po zapsání „vyhodili“ :think: (jak, to netuším, mě se to netýkalo, já se snažím dodržovat svůj studijní plán)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.11.17 19:21

@anonymni_chytrolinka Pajda má skupinky na Fb, tam určitě budeš ;) Optej se tam a hoď to do víc skupinek (pro svůj obor - ročníkový i celkově, pak do skupinky pro prváky a tak) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
19.11.17 19:24
@Taka píše:
@SlečnaDahlia Nás tedy vždycky upozorňovali, že máme dávat přednost těm, kterým to patří. A opravdu se nejednou stalo, že toho člověka i po zapsání „vyhodili“ :think: (jak, to netuším, mě se to netýkalo, já se snažím dodržovat svůj studijní plán)

Mohli ho vyhodit, pokud blokoval místo člověku, který ten předmět měl ve svém studijním plánu, ano. Ale kombinovaní mají všechny předměty, které mají v plánu a měli by splnit, zapsány v rozvrhu konzultací, a jakýkoliv předmět navíc coby volitelný je čistě v jejich režii. A čistě teoreticky si opravdu lze zapsat jakýkoliv předmět, který škola nabízí. Nakolik to bude přínosem je už na zvážení studenta.

Příspěvek upraven 19.11.17 v 19:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.11.17 19:25
@SlečnaDahlia píše:
Mohli ho vyhodit, pokud blokoval místo člověku, který ten předmět měl ve svém studijním plánu, ano. Ale kombinovaní mají všechny předměty, které mají v plánu a měli by splnit, zapsány v rozvrhu konzultací, a jakýkoliv předmět navíc coby volitelný je čistě v jejich režii.
:think:… tak to bude možná ono :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko