Kombinované studium a kredity?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@anonymni_chytrolinka Teoreticky ano, prakticky nás odtamtud vždycky vyhodili
To už nás spíš nechají jako bakaláře na předmětu pro magistry ![]()
Ne, vážně, to už je lepší si zapsat předměty mimo studijní plán třeba i z jiných fakult. Beztak by se ty předměty pro prezenční studium počítaly mezi volitelné, tak na co to takhle komplikovat? Nebo ti jde o časovou úsporu?
Pak jedině směřovat dotaz na vyučující nebo katedry, nepíšeš ani fakultu, nic (samotné UK nám nepomůže, co katedra, to jiná pravidla, natož pak rozdíly mezi fakultami) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Samozřejmě, že to lze. Můžeš si zapsat jakýkoliv předmět jakékoliv formy studia jakékoliv fakulty, kterou tvoje škola disponuje. Klidně si můžeš zapsat i některý z předmětů kombinovaného studia jiného oboru na jiné fakultě, zkrátka cokoliv. Záleží jen na tobě, jak si to dokážeš ošéfovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlečnaDahlia Nás tedy vždycky upozorňovali, že máme dávat přednost těm, kterým to patří. A opravdu se nejednou stalo, že toho člověka i po zapsání „vyhodili“
(jak, to netuším, mě se to netýkalo, já se snažím dodržovat svůj studijní plán)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymni_chytrolinka Pajda má skupinky na Fb, tam určitě budeš
Optej se tam a hoď to do víc skupinek (pro svůj obor - ročníkový i celkově, pak do skupinky pro prváky a tak) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taka píše:
@SlečnaDahlia Nás tedy vždycky upozorňovali, že máme dávat přednost těm, kterým to patří. A opravdu se nejednou stalo, že toho člověka i po zapsání „vyhodili“(jak, to netuším, mě se to netýkalo, já se snažím dodržovat svůj studijní plán)
Mohli ho vyhodit, pokud blokoval místo člověku, který ten předmět měl ve svém studijním plánu, ano. Ale kombinovaní mají všechny předměty, které mají v plánu a měli by splnit, zapsány v rozvrhu konzultací, a jakýkoliv předmět navíc coby volitelný je čistě v jejich režii. A čistě teoreticky si opravdu lze zapsat jakýkoliv předmět, který škola nabízí. Nakolik to bude přínosem je už na zvážení studenta.
Příspěvek upraven 19.11.17 v 19:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlečnaDahlia píše:
Mohli ho vyhodit, pokud blokoval místo člověku, který ten předmět měl ve svém studijním plánu, ano. Ale kombinovaní mají všechny předměty, které mají v plánu a měli by splnit, zapsány v rozvrhu konzultací, a jakýkoliv předmět navíc coby volitelný je čistě v jejich režii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit