Kombinované studium pdf upol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.9.21 16:05

@Midaku Ahaa, tak snad se podaří najít něco, co tě zaujme. :)
@Pears206 Jasně, ono to takhle distanční formou nejde všude. Ale už to, že je teď větší možnost právě třeba tím stylem, že se přednáška streamuje, je super. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8733
22.9.21 16:23

@mar03 ano, něco takového jsem taky našla, ale to jsou do následného života poněkud nepoužitelný obory. Já už jeden nepoužitelnej obor vystudovanej mám, takže teď bych ráda něco, co se mi bude hodit, v čem najdu práci. Prostě učitelství, zdravka, veterina… takové obory, kde je jasné uplatnění. Jenže si nějak nemůžu vybrat. Nejvíc mě táhne učitelství, i to zdravotnictví, ale obojí vyžaduje při studiu dost praxe, což při 3 dětech, pracujícím, studujícím a rekonstruujicim manželovi a babickam, co do důchodu mají daleko, fakt nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.9.21 17:31

@Midaku Nějakou učitelskou kvalifikaci lze podle mě získat tak, že si k tomu absolvovanému nepoužitelnému oboru, pokud je magisterský, uděláte vhodné doplňkové pedagogické studium formou CŽV. Pro libovolný humanitní obor by měl fungovat například program: https://is.cuni.cz/…zv/index.php?…. Tuto kvalifikaci si pak můžete rozšířit o libovolný předmět opět formou CŽV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8733
22.9.21 17:57

@mar03 člověče, tam by se i vybrat dalo, škoda jen, že je to v Praze a prezenční. A nemůžu se ani nikam proklikat, aby mi to řeklo, jak moc prezenční to je. Ale tip dobrej, budu to dal studovat, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.9.21 18:23

@Midaku Je to celkem 250 prezenčních hodin za 4 semestry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.21 06:26

@Midaku To jo no, takhle by to bylo hodně náročné :? Já mám dítko zatím jen jedno, takže to je jednodušší (nebo spíš snad by to bylo jednodušší :D ) A případně, když už jednu VŠ máš, tak se dá dodělat i pedagogické minimum a to je - mám pocit- i na CŽV na UPOL. (Nevím teda na jak dlouho ani jestli to jde kombinované). A úplně přesně nevím, jak to pak funguje… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8733
23.9.21 07:06

@Levandule31 jojo, to je snad všude, už jsem na to koukala, ale můj původní obor je pro tyto účely nepoužitelný. Prostě jsem si tenkrát vybrala špatně, i když mě studium moc bavilo, milovala jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.21 19:02

@Midaku To máme podobně, ačkoliv mám jen střední školu, tak jsem si taky vybrala dost nepoužitelný obor, ale tehdy mě to hodně bavilo, ale co se dá dělat… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.4.22 17:06

@mar03
To jsou přesně obory na nic! Chrlí spoustu absolventů, kteří nemají uplatnění a tak se většinou chytají ve veřejné správě a podle toho ti céčkoví úředníci vypadají! Pro sběratele titulů dobrý, pro nějaké uživení na trhu docela problém. Zabitý čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
17.4.22 18:23
@Anonymní píše:
@mar03
To jsou přesně obory na nic! Chrlí spoustu absolventů, kteří nemají uplatnění a tak se většinou chytají ve veřejné správě a podle toho ti céčkoví úředníci vypadají! Pro sběratele titulů dobrý, pro nějaké uživení na trhu docela problém. Zabitý čas.

A důvod anonymu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
17.4.22 19:29
@Anonymní píše:
@mar03
To jsou přesně obory na nic! Chrlí spoustu absolventů, kteří nemají uplatnění a tak se většinou chytají ve veřejné správě a podle toho ti céčkoví úředníci vypadají! Pro sběratele titulů dobrý, pro nějaké uživení na trhu docela problém. Zabitý čas.

ta jsi ten samy hrdina, co v jine diskuzi plive na dochtory, vid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
23.4.22 11:37
@fannn píše:
@mar03

Psal jsem o získání učitelské kvalifikace, která má jednoznačné uplatnění jako učitel(ka) na ZŠ nebo SŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.25 20:08

Ahoj holky,
je tady prosím někdo, kdo studoval dálkově učitelství odborných předmětů pro zdravotnické školy (NMgr)? Zajímají mě vaše zkušenosti. Zejména na jaký úvazek jste v době studia procovaly a pak vaše dojmy. Podle informací se do školy bude dojíždět pouze pátky případně výjimečně soboty. Jak je to s docházkou? Trvají na účasti? Předem děkujii :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze