Dotaz ohledně práce pro zdravotníky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Anonym z důvodu profese. Pokud máte v okolí onkologii, tak to zkuste. Jsem doktor na onkologii a na ambulanci máme sestry ruznych oborů, konkrétně jedna přišla z ordinace PL, (PL jí odesel do důchodu) a je spokojená ona i my. Zapracovala se velice rychle. Za sestry jsme rádi a skrz prsty na žádnou nekoukame ![]()
- Citovat
- Upravit
A jaký je rozdíl v práci praktické sestry na ORL a třeba chirurgii?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prakticka sestra je osetrovatelka, dodelej si obor vseobecna sestra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
To je nesmysl. Nastudujte si zákon o nelek. zdrav. pracovnících a jejich kompetence. Oška neodebira krev, nepicha muskularni injekce apod.
- Citovat
- Upravit
@inkakřivák píše:
A jaký je rozdíl v práci praktické sestry na ORL a třeba chirurgii?
Tak když si vezmete septickou chirurgii a orl, tak nevidíte rozdíl? Ale psala jsem i že by mě zajímala onkologie
- Citovat
- Upravit
@matkabagristy píše:
Psala jsem, že jsem ochotná si doplnit vzdělání, ale mám malé děti, tak úplně nemůžu být pořád z domova nebo na praxi. To spíš až časem
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
To je nesmysl. Nastudujte si zákon o nelek. zdrav. pracovnících a jejich kompetence. Oška neodebira krev, nepicha muskularni injekce apod.
tak zdravotnicky asistent, drive osetrovaltel, nema kompetence vseobecne sestry
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
tak zdravotnicky asistent, drive osetrovaltel, nema kompetence vseobecne sestry
Není to tak. Ošetřovatel, učební obor, praktická sestra, dříve asistent, je maturitní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě byly ošetřovatelky na dvouletem učňáku, měly fakt dobrou anatomii
, nakresleného panáka rozporcovaného na hlavu, trup a končetiny, sestřičky jsou potřebné všude.. jdi si za svým snem, mě se vyplatilo se vždycky i samovzdělávat, a být ba fb v profesních skupinách.. to je podle mě dnes nutnost.. jsem tedy jiny zdr. obor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co si dodělat vzdělání na anesteziologickou sestru? Má výhodu, že se tam dají velmi snadno domluvit částečné úvazky, víkendy a noci jsou formou služeb, nikoli směn, pracovní doba do konce provozu sálů, obvykle 15:00. Jinak myslím, že nemocnice by mohla zprostředkovat stáž na různých odděleních, ale budeš si to muset uhradit.
- Citovat
- Upravit
@Královna Kosmíru píše:
Za mě byly ošetřovatelky na dvouletem učňáku, měly fakt dobrou anatomii, nakresleného panáka rozporcovaného na hlavu, trup a končetiny, sestřičky jsou potřebné všude.. jdi si za svým snem, mě se vyplatilo se vždycky i samovzdělávat, a být ba fb v profesních skupinách.. to je podle mě dnes nutnost.. jsem tedy jiny zdr. obor
Učňák je tříletý. A občas mě náplň,, studia,, v dobrém překvapila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Popeladym píše:
Učňák je tříletý. A občas mě náplň,, studia,, v dobrém překvapila.
No to už je dávno no
když jsem byla ve škole já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, potřebovala bych nějaký nezaujatý názor. Jsem pracovně frustrovaná a tak nějak nevím, co se sebou. Jsem Praktická sestra a vzhledem k tomu jak to povolání sestry degradovali, jsem si pak dodělala Voš v jiném oboru. V tom oboru nemohu najít práci a když už ano, tak pracovní doba např. do 17:30 A to s malými dětmi nezvládnu, když např. skolka je do 15:30.
Pracuji v lázeňském provozu, kde mi vycházejí vstříc ohledně děti atd.,ale práce mě nenaplňuje a vnitrne se cítím nedocenená a tak nejak mam pocit, ze nedelam nic pořádného. Vnitřně mě to táhne do nemocnice, ale PS nikde moc nechtějí a koukají tak nějak skrz prsty. Byla bych i ochotná si časem doplnit vzdělání. Chvíli jsem pracovala i na interně, ale chtěla bych si vyzkoušet spíše práci na onkologie, orl nebo jiném pracovišti. Je mi blbý tam ale přijít s takovým požadavkem a vymyslet si blbosti. Nebo si udělat příště nějaké kolečko po nemocnici a pak zjistit, které oddělení by mě bavilo. Je To moc troufalé? Potřebuji se už od něčeho odpíchnout. Kamarádky co jsou PS mi tvrdily, že je šoupli buď na chiru nebo internu a nazdar. To jsou ale odd, kam mě to natáhne.
Neměl by pro mě někdo radu?