Pedagogické minimum - kde dodělat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pedagogické minimum - kde dodělat?
Dobrý den, prosím o radu. Manžel má vysokou školu a nyní nastoupil na ZŠ jako učitel s tím, že si doplní pedagogické minimum. Nemohl by mi někdo poradit, kde a co absolvoval, pokud byl v podobné situaci? Samozřejmě jsem hledala v googlu, ale není to tak snadné. Prosím spíše o konkrétní radu a zkušenost. Děkuji moc
za pomoc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@lemyk no co chceš slyšet?
Najděte tu nejbližší vašemu bydlišti, projděte podmíniky přijetí a ať se pan učitel přihlásí.
Tohle teda měl mít vyřešeno před nástupem do práce, protože řediteli slíbil, že si to dodělá, že..
Proč to proboha něco tak triviálního řešíš za něj? A to na emminu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou tak pěkně děkuji. Sžíravěji už to zřejmě nešlo. Chtěla jsem se jen poradit. Nic víc. Ale děkuji, určitě se Vám povedlo mě pěkně sesadit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Liberci zastituje Centrum dalsiho vzdelavani pri Technicke univerzite. Ale obavam se, ze to resite trochu pozde. Semestr uz zacal nebo zacne kazdou chvili a obavam se, ze dalsi prihlasky apod bude mozne podat opet az za rok… zkuste to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@StaraTerka píše:
V Liberci zastituje Centrum dalsiho vzdelavani pri Technicke univerzite. Ale obavam se, ze to resite trochu pozde. Semestr uz zacal nebo zacne kazdou chvili a obavam se, ze dalsi prihlasky apod bude mozne podat opet az za rok… zkuste to
ano, prihlasky az pristi rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já letos nastupuji na pedagogické minimum na PF UJEP v Ústí nad Labem. Je to tam v rámci Centra celoživotního vzdělávání a chtějí 6 500,– za semestr.. Semestry jsou tři..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Letynka16 moc Vám děkuji. Mohla byste mi, prosím, poslat odkaz (i když už je třeba pozdě)? Pokud to nevadí. Ústí padá do úvahy, není od nás tolik z ruky 😆. Hodně štěstí!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možností je více, nejen na pedagogické fakultě. Záleží, jaký obor Váš manžel absolvoval a jakou aprobaci chce získat. Kurz je veden jako celoživotní vzdělávání v kategorii zaměření na výkon povolání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mar03 píše:
Možností je více, nejen na pedagogické fakultě. Záleží, jaký obor Váš manžel absolvoval a jakou aprobaci chce získat. Kurz je veden jako celoživotní vzdělávání v kategorii zaměření na výkon povolání.
dps se neziskava aprobace, je to jen pedagogika pro ucitele
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy DPS společně s předchozím odborným studiem tvoří aprobaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mar03 píše:
@matkabagristy DPS společně s předchozím odborným studiem tvoří aprobaci.
aprobace je odbornost ziskana vs studiem, DPS je kvalifikacni pozadavek pro praci ucitele /obecna zalezitost/
Jsou to rozdilne pojmy. Ja jsem aprobovana pro dva predmety, ale kvalifikovana pro vsechny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit