Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobrý večer maminky. Jsem 15 dní po operaci appendixu. Nastaly velké bolesti v pravém podbříšku( už od minulého týdne), od včerejška píchání. Dnes teplota 37.6, nezvracela jsem(ale je mi blbě), tlak 154/98. Jsem v nemocnici, testy krev a moč jsou prý ok. Doktorka mi nic víc neřekla. K tlaku ani teplotě se nevyjádřila. Mám pocit, že by to něco mohlo být, ale když jsou testy ok? Co myslíte?
Prosím blbé komentáře si nechte a anonym z důvodu rodiny.
No, to ti asi těžko někdo řekne
Ale ty bolesti jsou divné
Nevím, jestli by ještě nějaké vyšetření mohlo něco odhalit
Kdyby to byl nějaký zánět, tak už by se na to asi přišlo podle krve a teploty.
Mozna se delaj srusty v brisni dutine. Jak se to hoji, priroste pobrisnice nekde ke strevu a muze to tahnout…
Tlak ti muze vylizt, protoze te to boli a mas (opravnene) strach, ze se neco deje. Jestli odbery jsou OK, tak asi zanet nebude. Preju brzke uzdraveni.
@bobulka88 Poslední dobou ho mám pořád takhle okolo 140-150. A naopak, vůbec nemám strach
Jinak díky moc!
Anonymní, přeji, aby komplikace co nejdříve odezněly. Kolik je ti let? Máš už nějaké děti? Možná bys měla po operaci apendixu nárok na pobyt v lázních, do lázní musíš nastoupit do tří měsíců od operace. Absolvuješ tam procedury proti vzniku srůstů - slatinné obklady nebo koupele, gynekologické cvičení, plavání v bazénu, masáže atd. Lázně ti vypíše lékař v nemocnici nebo praktický lékař, je potřeba doporučení gynekologa.
Anonymní - něco podobného jsem po operaci měla také, ale už to je přes dvacet let. Teplota 38st, nové pobolívání a v ráně se mi udělala nějaké bulka. Teplota zmizela hned, ostatní časem. Možná jsem tenkrát dostala i ATB, ale nejsem si jistá. V nemocnici jsem ale podruhé nebyla.
Dobrý den, dcera byla operována loni laparoskopicky, po propuštění bez antibiotik po 3 dnech jí nebylo dobře, bolesti a zvýšená sedlivost, za týden znovu operace tentokrát klasická spatně provedena operace udělal se jí tam zánět a málem jsme o ni přišli. Týden ležela na ARO ve 24 letech. Nyní srůsty asi a pořád ji bolí na pravé straně takže bych nic nepodceňovala.
@mersi45 Jejda to je mi moc líto
. Dnes jsem byla na gyn. a chirurgického vyšetření, naštěstí vyvrátili cystu nebo zánět. Na chíře mi řekli, že to na operaci není a paní na gynekologii zase říkala, že to bude operace. Jsem z toho celá zmatená, nikdo mě o ničem neinformuje a docela tu na mě kašlou ![]()
Mě píchne na pravé, i když mi hmatají na levo. Pořád je mi na zvracení a tlak vysoký.
Jinak moc díky za odezvu a doufám, že Vaše dcerka to bude mít ok ![]()
Dobrý večer maminky. Jsem 15 dní po operaci appendixu. Nastaly velké bolesti v pravém podbříšku( už od minulého týdne), od včerejška píchání. Dnes teplota 37.6, nezvracela jsem(ale je mi blbě), tlak 154/98. Jsem v nemocnici, testy krev a moč jsou prý ok. Doktorka mi nic víc neřekla. K tlaku ani teplotě se nevyjádřila. Mám pocit, že by to něco mohlo být, ale když jsou testy ok? Co myslíte?
Prosím blbé komentáře si nechte a anonym z důvodu rodiny.