Komplikace po operaci slepáku :(!

Anonymní
17.6.19 20:08

Komplikace po operaci:(!

Dobrý večer maminky. Jsem 15 dní po operaci appendixu. Nastaly velké bolesti v pravém podbříšku( už od minulého týdne), od včerejška píchání. Dnes teplota 37.6, nezvracela jsem(ale je mi blbě), tlak 154/98. Jsem v nemocnici, testy krev a moč jsou prý ok. Doktorka mi nic víc neřekla. K tlaku ani teplotě se nevyjádřila. Mám pocit, že by to něco mohlo být, ale když jsou testy ok? Co myslíte? :oops:
Prosím blbé komentáře si nechte a anonym z důvodu rodiny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
17.6.19 20:20
@Anonymní píše:
Dobrý večer maminky. Jsem 15 dní po operaci appendixu. Nastaly velké bolesti v pravém podbříšku( už od minulého týdne), od včerejška píchání. Dnes teplota 37.6, nezvracela jsem(ale je mi blbě), tlak 154/98. Jsem v nemocnici, testy krev a moč jsou prý ok. Doktorka mi nic víc neřekla. K tlaku ani teplotě se nevyjádřila. Mám pocit, že by to něco mohlo být, ale když jsou testy ok? Co myslíte? :oops:
Prosím blbé komentáře si nechte a anonym z důvodu rodiny.

No, to ti asi těžko někdo řekne :( Ale ty bolesti jsou divné :( Nevím, jestli by ještě nějaké vyšetření mohlo něco odhalit :nevim: Kdyby to byl nějaký zánět, tak už by se na to asi přišlo podle krve a teploty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
17.6.19 20:53

Mozna se delaj srusty v brisni dutine. Jak se to hoji, priroste pobrisnice nekde ke strevu a muze to tahnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
17.6.19 20:59

Tlak ti muze vylizt, protoze te to boli a mas (opravnene) strach, ze se neco deje. Jestli odbery jsou OK, tak asi zanet nebude. Preju brzke uzdraveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.19 21:16

@bobulka88 Poslední dobou ho mám pořád takhle okolo 140-150. A naopak, vůbec nemám strach :) Jinak díky moc!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.19 21:18

@Tarjei Doufám že se nedělají :oops: :(
Jinak díky za pomoc!

• Citovat
  • Upravit
2332
17.6.19 22:09

Anonymní, přeji, aby komplikace co nejdříve odezněly. Kolik je ti let? Máš už nějaké děti? Možná bys měla po operaci apendixu nárok na pobyt v lázních, do lázní musíš nastoupit do tří měsíců od operace. Absolvuješ tam procedury proti vzniku srůstů - slatinné obklady nebo koupele, gynekologické cvičení, plavání v bazénu, masáže atd. Lázně ti vypíše lékař v nemocnici nebo praktický lékař, je potřeba doporučení gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11792
18.6.19 04:20

Anonymní - něco podobného jsem po operaci měla také, ale už to je přes dvacet let. Teplota 38st, nové pobolívání a v ráně se mi udělala nějaké bulka. Teplota zmizela hned, ostatní časem. Možná jsem tenkrát dostala i ATB, ale nejsem si jistá. V nemocnici jsem ale podruhé nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
18.6.19 12:26

Dobrý den, dcera byla operována loni laparoskopicky, po propuštění bez antibiotik po 3 dnech jí nebylo dobře, bolesti a zvýšená sedlivost, za týden znovu operace tentokrát klasická spatně provedena operace udělal se jí tam zánět a málem jsme o ni přišli. Týden ležela na ARO ve 24 letech. Nyní srůsty asi a pořád ji bolí na pravé straně takže bych nic nepodceňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.19 14:39

@mersi45 Jejda to je mi moc líto :,(. Dnes jsem byla na gyn. a chirurgického vyšetření, naštěstí vyvrátili cystu nebo zánět. Na chíře mi řekli, že to na operaci není a paní na gynekologii zase říkala, že to bude operace. Jsem z toho celá zmatená, nikdo mě o ničem neinformuje a docela tu na mě kašlou :roll:
Mě píchne na pravé, i když mi hmatají na levo. Pořád je mi na zvracení a tlak vysoký.
Jinak moc díky za odezvu a doufám, že Vaše dcerka to bude mít ok :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí