Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Azeretereza píše:
Stejně tak kdyby zadanej chlap odpálkoval jí, nemyslíš? Jí o nic nejde, on riskuje vše, to je horší, ne?
To jo ale žádnej chlap nezaloží diskuzi - mám milenku, lžu jí že se rozjezdu se současnou přítelkyní ale chci jí využívat na sex. Co teď?
U chlapa je to horší z toho důvodu, jak si psala že riskuje všechno když se to proflákne. Ale u těch holek je strašná ta naivita, vždyť je to pořád dokola jak přes kopírák, zkušenost nemám ale myslím že je mizivé procento případů, kdy se muž vykašle na svou současnou partnerku a začne žít s milenkou.
@Kaktusanda přesně tak, chlapi jsou slaboši, většinou zůstávají se svoji ženou, tedy pokud je nevykopne ona sama, ale většinou při prasknutí nevěry doma ještě škemrají, ze už to neudělají
@Kaktusanda píše:
Zkušenost nemám. Jen radu - představ si, že máš přítele, miluješ ho, myslíš si že jste spolu šťastný, maluješ si a ním budoucnost, nebo už a ním máš děti a najednou přijde nějaká taková a chce ti ho vzít. Jak by ses asi cítila? Pokud kvůli tobě od své současné přítelkyně odejde, tak počítej s tím, že se může a s největší pravděpodobností objeví hezčí a zajímavější holka (žena než ty) a ten tvůj vysněný udělá to samé co udělal své ex.Nechápu proč je zadaný chlap lákadlo pro kdejakou pipku, když by si mohla bez problémů najít nezadaného a nemuset řešit zda se jejich ťuňťa na svou současnou kvůli nim vykašle.
Ty máš dost. Běž se podívat na seznamku, kolik je tam super svobodných chlapů… Zkrátka většina chlapů, co za něco stojí, jsou zadaní
A nezlob se na mě, ale větsinou začne svádět ten zadaný chlap tu nezadanou ženu… takže by se dalo polemizovat, čí je to provinění… Každopádně nezadaná nikoho nepodvádí
A jestli myslíš, že ti někdo může ukrást chlapa, tak k tomu už vůbec nemám, co dodat… Od kdy je chlap věc? ![]()
@Nika123456 píše:
@Kaktusanda přesně tak, chlapi jsou slaboši, většinou zůstávají se svoji ženou, tedy pokud je nevykopne ona sama, ale většinou při prasknutí nevěry doma ještě škemrají, ze už to neudělají
Přesně
@Sonarka píše:
Ty máš dost. Běž se podívat na seznamku, kolik je tam super svobodných chlapů… Zkrátka většina chlapů, co za něco stojí, jsou zadaníA nezlob se na mě, ale větsinou začne svádět ten zadaný chlap tu nezadanou ženu… takže by se dalo polemizovat, čí je to provinění… Každopádně nezadaná nikoho nepodvádí
A jestli myslíš, že ti někdo může ukrást chlapa, tak k tomu už vůbec nemám, co dodat… Od kdy je chlap věc?
Ano mám dost, tak si nemusím začínat se zadaným.
a pokud si myslíš že nejlepší chlapi jsou zadaný, tak jste holt promarnili svoji šanci ![]()
@Sonarka píše:
Ty máš dost. Běž se podívat na seznamku, kolik je tam super svobodných chlapů… Zkrátka většina chlapů, co za něco stojí, jsou zadaníA nezlob se na mě, ale větsinou začne svádět ten zadaný chlap tu nezadanou ženu… takže by se dalo polemizovat, čí je to provinění… Každopádně nezadaná nikoho nepodvádí
A jestli myslíš, že ti někdo může ukrást chlapa, tak k tomu už vůbec nemám, co dodat… Od kdy je chlap věc?
Co vidíš na zadaných chlapech tak skvelyho? A zrovinka ti co maji profil na seznamkach. Vzdyt to jsou ubožáci a přizdis-s. ráči co zahejbaj svoji stary a boji se ji jako čert kříže. Jen to, že doma lžou je tak nesexy. Ne kazdej ma koule na to přiznat doma barvu. A proto bych s takovym nulou nic mit nechtela a to jsem vdaná a brzy budu mit první rande s milencem.. ale rozvedenym ( ex mu prisla na nevěru
… dobre mu tak).. ale ja to mam dovolený od meho muže.
@Kotvicka00 píše:
Ahojte, zeptám se jen tak na přímo má někdo zkušenost se zadaným mužem? Vyšlo to někomu? Jak dlouho jste čekali? Nebo chlapy jen pořád slibují?
Záleží, co si od toho slibujes ty. Jestli šťastný život až do smrti, a úplně splynutí, tak to bude asi ten kámen urazuu. Já osobně mám strach z labilek. A je samozřejmě štve, že jsem v klidu. Ale jen tak mimochodem, pokud je chlap zadaný, a nemá doma problém, jde mu o sex, o nic jiného. Jakmile začneš se slovy „přemýšlela jsem co bude s nami“ zdrhne..
@Královna Kosmíru píše:
Jo opíchej ho a odkopni, nic jinyho si nezaslouzej..
Přesně, parchanti za*rany, oni na to snad dokonce i čekají
![]()
Mám. Říkal, že jim to s ženou neklape, že se pořád hádají a on chce klidný vztah. Odešel do dvou měsíců. Samotnou mne to překvapilo. Ale jsme spolu, máme děti a řeším neustálé urážky a řvaní. Mám pocit, že ten problém nebyla žena, ale on. Našel si prostě jinou oběť. Takže pokud můžu radit. I pokud odejde, není jisté, že to vydrží a bude to tak krásné jak na začátku. Zajímala bych se více, proč to nefunguje v daném vztahu. Myslím, že je psychopat, narcis (ten můj). O tom tady bylo psáno taky dost. Takže za mne raději nezadaného, hrozí to nějakým průserem. Pokud to vyjde, klobouk dolů. Držím palce, ať se dobře rozhodneš.
Mám, rozvedl se, teď máme před svatbou my. Minulost a naše lži nás pořád dohani a nemáme k sobě 100tni důvěru…taky to dlouho trvalo, už bych do toho nešla! Jak tu někdo psal, taky si dost stěžoval na ženu a ten problém nyní vidím spíš v něm
A jinak…kdybych se já neangažovala aby se to ona dozvěděla atd. tak kdoví kde vlastně dneska jsme…
@Nika123456 píše:
To je jednosměrný pohled. Osobně to mám tak, že žádnou milenku. Ženská je, jak známo tvor labilní a nestojím o problémy a ty mi za nějaký ten sex nestojí. Zamilovanost je prchavá dáma, a zjistit, že jsem opustil ženu kvůli jiné a přece stejné, je hořké zjištění. A klidně si nějakou tu zamilovanost přetrpím.
@Ram16G píše:
To je jednosměrný pohled. Osobně to mám tak, že žádnou milenku. Ženská je, jak známo tvor labilní a nestojím o problémy a ty mi za nějaký ten sex nestojí. Zamilovanost je prchavá dáma, a zjistit, že jsem opustil ženu kvůli jiné a přece stejné, je hořké zjištění. A klidně si nějakou tu zamilovanost přetrpím.
A co Daša?
@Klopotkova píše:
A co Daša?
Všechno už je pryč. Hele, já mám dneska narozeniny, a to jsou na mě moc složitý otázky jo?
@Kotvicka00 píše:
Ahojte, zeptám se jen tak na přímo má někdo zkušenost se zadaným mužem? Vyšlo to někomu? Jak dlouho jste čekali? Nebo chlapy jen pořád slibují?
Ahoj, pokud budeš dravou rybkou, tak to bude fungovat. Jak ale přestaneš mít ten zamilovanej kukuč, tak je dost možný, že tě vymění za jiný model. Když žena uloví ženatého muže, tak se nemůže přestat snažit. Obecně se to ale říct nedá. Vztahy se rozpadají, obnovují, rozvíjejí, ale nevěra ukazuje na fakt, že nejsme schopni problémy řešit. Jen od nich utečeme v domnění, že jinde to bude lepší. Nepočítám alkoholiky, násilníky a jiné typy.